Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 05.11.2008 tarihli 7.21 firmware update yaptım ama smut bi değişiklik farkedemedim..ama 6.60 yuklediğimde telefonla arama yaparken ekran dalgalanıyordu bu sorun çözüldü. yeni tema yok yeni multimedya yok. 7.21 güncelleştirmesi neler içeriyor bulan varsa paylaşırsa makbule geçer
  • İlk başta bu telefonu almak için çok araştırdım.daha doğrusu yabancı değildim bu telefona 4-5 ay önce kız arkadaşıma almıştım.6280 kullanıyordum kapak sorun oldu eski telim 6600la devam ettım ama artık bir telefon vaktiydi.bu tel çok hosuma gitmisti.tip olarak.ama aklımda 5320 vardı.(ses chipi ve 8 gb kart desteği için)

Sonra dün viaport kipadaydım.(07.12.2008) Bir ananos kampanya var.6300 210 ytl hemen atladım.beyazı yoktu.çok istemiştim.teli aldım odemesını yaptım.alışverıs posetlerı yuzunden teli kutusundan bile çıkarmadım.eve geldim.tel çalışmıyor.şarj aleti 3 girişli ingiliz tipi.telde hiç tepki yok.(batarya falan deneme ragmen).tabı saat gectı.o saatte yetkili birini bulamadım.kurbanın birinci gunu kalktım erkenden kipaya bir turlu ulasamıyorum.baglıyoruz falan dıyorlar hat dusuyor ılgılenmıyorlar.bayramdan sonra gel adres veriyorlar izmire oradan ürün raporu al sonra değiştirecez falan.Sinir sistemim dağıltı.boğayı paramparça ettim:) o arada sonra hemen atladım ve viaport kipa ya gittim.tamamen uzlasmaya değil telefonu kafalarına vurmaya yine yetkili kimse yok çıldırdım cıldırcam.müdür falan kimse ilgilenmiyor.Sonra yetkisi olmamasına rağmet Müşteri Hizmetlerinde Özlem hanım inanılmaz ilgilendi müdürlere falan cebinden ulaşıp teli değiştirmek için herşeyi yaptı.İşte film burda başladı ben 2 gb haıza kartı bakarken fatura ve garanti belgelerini istediler.bıraktım reyonları geziyorum.anons geldi gittim.dediklerki tel bizim değil kutudaki telin imei nosu ile kutuda uymuyor dediler.10 dakıkalık munakasa Özlem hanımın iyi niyetiyle sonunda kavga dövüş değiştirdim.ama çok pişmandım.kipadan elektronik bir alet aldım diye cunku bir kaç kişi daha vardı ütü ve tv bozuk gibi dertler.kutuyu actım çok dolu dolu geldi kılıf bir gb minisd kart kulaklık falan.teli actık hemen çalıştı değişim sorunsuz oldu.

Sonra bu forum okudum hemen(allah razı olsun hepinizden).ilk başta güncellemeyi yaptım 6.01 den 6.60 çıkardım.sonra tel ingilizce oldu.araştırmalarım sonucu product kodu değiştirdim.(kod 0537625) yeniden yukledım.7.21 oldu tel.herseyı kulaklık gırısı calısıyor.ses bir anda çıkıyor çagrı gelince.artan ses zili yok yani.bu arada iki üç yeni tema var.Başka bir değişiklik göremedim ama usb girişi çok iyi olmuş.ama tek eksisi usb den sarj almaması çok kötü.kötü başlangıcım oldu 6300 ile inşallah çok iyi gunler geçircez.

birde telefon beklerken ortada menu sol ve sag kısa yolla yazan yazıların rengi değiştiremedim.bilen varsa sevirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergurulus -- 9 Aralık 2008; 4:21:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ergurulus

İlk başta bu telefonu almak için çok araştırdım.daha doğrusu yabancı değildim bu telefona 4-5 ay önce kız arkadaşıma almıştım.6280 kullanıyordum kapak sorun oldu eski telim 6600la devam ettım ama artık bir telefon vaktiydi.bu tel çok hosuma gitmisti.tip olarak.ama aklımda 5320 vardı.(ses chipi ve 8 gb kart desteği için)

Sonra dün viaport kipadaydım.(07.12.2008) Bir ananos kampanya var.6300 210 ytl hemen atladım.beyazı yoktu.çok istemiştim.teli aldım odemesını yaptım.alışverıs posetlerı yuzunden teli kutusundan bile çıkarmadım.eve geldim.tel çalışmıyor.şarj aleti 3 girişli ingiliz tipi.telde hiç tepki yok.(batarya falan deneme ragmen).tabı saat gectı.o saatte yetkili birini bulamadım.kurbanın birinci gunu kalktım erkenden kipaya bir turlu ulasamıyorum.baglıyoruz falan dıyorlar hat dusuyor ılgılenmıyorlar.bayramdan sonra gel adres veriyorlar izmire oradan ürün raporu al sonra değiştirecez falan.Sinir sistemim dağıltı.boğayı paramparça ettim:) o arada sonra hemen atladım ve viaport kipa ya gittim.tamamen uzlasmaya değil telefonu kafalarına vurmaya yine yetkili kimse yok çıldırdım cıldırcam.müdür falan kimse ilgilenmiyor.Sonra yetkisi olmamasına rağmet Müşteri Hizmetlerinde Özlem hanım inanılmaz ilgilendi müdürlere falan cebinden ulaşıp teli değiştirmek için herşeyi yaptı.İşte film burda başladı ben 2 gb haıza kartı bakarken fatura ve garanti belgelerini istediler.bıraktım reyonları geziyorum.anons geldi gittim.dediklerki tel bizim değil kutudaki telin imei nosu ile kutuda uymuyor dediler.10 dakıkalık munakasa Özlem hanımın iyi niyetiyle sonunda kavga dövüş değiştirdim.ama çok pişmandım.kipadan elektronik bir alet aldım diye cunku bir kaç kişi daha vardı ütü ve tv bozuk gibi dertler.kutuyu actım çok dolu dolu geldi kılıf bir gb minisd kart kulaklık falan.teli actık hemen çalıştı değişim sorunsuz oldu.

Sonra bu forum okudum hemen(allah razı olsun hepinizden).ilk başta güncellemeyi yaptım 6.01 den 6.60 çıkardım.sonra tel ingilizce oldu.araştırmalarım sonucu product kodu değiştirdim.(kod 0537625) yeniden yukledım.7.21 oldu tel.herseyı kulaklık gırısı calısıyor.ses bir anda çıkıyor çagrı gelince.artan ses zili yok yani.bu arada iki üç yeni tema var.Başka bir değişiklik göremedim ama usb girişi çok iyi olmuş.ama tek eksisi usb den sarj almaması çok kötü.kötü başlangıcım oldu 6300 ile inşallah çok iyi gunler geçircez.

birde telefon beklerken ortada menu sol ve sag kısa yolla yazan yazıların rengi değiştiremedim.bilen varsa sevirim.

kardeşim v.7.21 i nokia sofware updaterlenmi yükledin bende dün yükledim ama yeni tema falan yok.

• Product kodu değiştirince yeni tema gelmiştir malum tel grey.Bende yükledim son firmware i tema falan göremedim zaten lazım da deil nokianın temaları :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ergurulus

İlk başta bu telefonu almak için çok araştırdım.daha doğrusu yabancı değildim bu telefona 4-5 ay önce kız arkadaşıma almıştım.6280 kullanıyordum kapak sorun oldu eski telim 6600la devam ettım ama artık bir telefon vaktiydi.bu tel çok hosuma gitmisti.tip olarak.ama aklımda 5320 vardı.(ses chipi ve 8 gb kart desteği için)

o yazıların renklerini değiştirmek için yeni tema yüklemen gerekir. eski nokialarda ekran ayarlarından yazı rengi değişirdi. ama bunlarda tema ile birlikte değişiyor.

• çok teşekkurler arkadaslar
  • Bu arada Nokia'nın Türkiye sitesinde gelecek modeller listesinde Nokia 6300i modeli (Pek Yakında) olarak geçiyor.
    Demek ki telefon yakında gelecek.

http://www.nokia.com.tr/A4355045
  • 6300i 'nin şimdiye kadar çıkmış olması gerekirdi ama gelmedi daha.
  • Yeni sürümü yüklersek telefon hızında yavaşlama olurmu ?? bide dil kesinlikle ingilizce mi oluyor otomatik olarak ??? Bende V05.00 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colly -- 10 Aralık 2008; 16:32:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: colly

Yeni sürümü yüklersek telefon hızında yavaşlama olurmu ?? bide dil kesinlikle ingilizce mi oluyor otomatik olarak ??? Bende V05.00 yazıyor

arkadaşım yeni sürümü yüklersen senin söylediğinin aksine telefonda hızlanma olur,dil sorununa gelirsek telefonun kvk veya genpa çıkışlı değilse tabi ingilizce olur ama bununda çözümü var nemesis servis suite programıyla kodunu değiştirerek 0537625 yaparak.
  • sürümü beğenmessem eskisine geçme yolum varmı ??
  • Sürümü yükledim *#0000# yapınca V7.12 RM-217 yazıyor hızında bi değişiklik yok herşey aynı pek bi fark göremedim. Dil konusunda benim telefonda bi değişiklik olmadı. Nokia Shop dan almışdım Telefonu Bi problem olmadı herşey aynı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colly -- 10 Aralık 2008; 18:53:29 >
  • quote:

Sürümü yükledim *#0000# yapınca V7.12 RM-217 yazıyor hızında bi değişiklik yok herşey aynı pek bi fark göremedim. Dil konusunda benim telefonda bi değişiklik olmadı. Nokia Shop dan almışdım Telefonu Bi problem olmadı herşey aynı :D

v.7.21 mi v.7.12 mi arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

Sürümü yükledim *#0000# yapınca V7.12 RM-217 yazıyor hızında bi değişiklik yok herşey aynı pek bi fark göremedim. Dil konusunda benim telefonda bi değişiklik olmadı. Nokia Shop dan almışdım Telefonu Bi problem olmadı herşey aynı :D

v.7.21 mi v.7.12 mi arkadaşım.

Pardon v7.21 yazıyor ben yanlış yazmışım hesap makinasına falanda baktım değişiklik yok.. Ya nokia gerek görüyorki yapıyor bi güncelleme vardır bi önemi
  • selam arkadaşlar bende 2 gün önce turkcell kampanyasından aldım bir tane.eve geldiğimde ölü piksel ile karşılaştım.götürdüm değiştirdiler.değiştirdiğim telefon ise az birşey sallanınca yan tarafataki beyaz olup da mavi ışık çıkan şeylerin bir tanesinden ses geliyor.ne yapmam lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ejderoo

selam arkadaşlar bende 2 gün önce turkcell kampanyasından aldım bir tane.eve geldiğimde ölü piksel ile karşılaştım.götürdüm değiştirdiler.değiştirdiğim telefon ise az birşey sallanınca yan tarafataki beyaz olup da mavi ışık çıkan şeylerin bir tanesinden ses geliyor.ne yapmam lazım?

söylediğin şey ilginç bu sorunu buralarda çözemessin garantiye ver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehemmena

arkadaşlar bu sayfada güzel bir saat teması var tavsiye ederim. http://www.zedge.net/themes/404023/black-analog-2-theme/

Verdiğin site çok güzelmiş eline sağlık Aradığım herşey var neredeyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colly -- 11 Aralık 2008; 15:40:22 >
  • teşekkür ederim
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ehemmena

arkadaşlar bu sayfada güzel bir saat teması var tavsiye ederim. http://www.zedge.net/themes/404023/black-analog-2-theme/

Verdiğin site çok güzelmiş eline sağlık Aradığım herşey var neredeyse...
  • quote:

selam arkadaşlar bende 2 gün önce turkcell kampanyasından aldım bir tane.eve geldiğimde ölü piksel ile karşılaştım.götürdüm değiştirdiler.değiştirdiğim telefon ise az birşey sallanınca yan tarafataki beyaz olup da mavi ışık çıkan şeylerin bir tanesinden ses geliyor.ne yapmam lazım?

Bende aldım dün gece turkcell kampanyasından, 1 tane ölü pixel var ama pek sallamadım.Daha oncede okumustum bikaç kişidede aynı sorun vardı. Babam her ne kadar ısrar etsede götürüp değiştirmemekte inat ettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linuxxer -- 12 Aralık 2008; 11:47:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ci021

quote:

Bende aldım dün gece turkcell kampanyasından, 1 tane ölü pixel var ama pek sallamadım.Daha oncede okumustum bikaç kişidede aynı sorun vardı. Babam her ne kadar ısrar etsede götürüp değiştirmemekte inat ettim :D

arkadaşlar makineniz yeni! verin garantiye halletsinler. yarın satamazsın, değeri düşer. ne var da inat ediyonuzki!?

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.