Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MESAJ GELECEĞİ ZAMAN, ARADIĞIMDA YADA ARAMA GELECEĞİ ZAMAN BENİM EKRAN DÜŞÜK HERTZ GİBİ KAYMAYA BAŞLIYOR. HANİ KAMERAYI TV'YE TUTARSINIZDA EKRAN KAYARYA, AYNEN ÖYLE Bİ KAYMA. AMA SOLDAN BASTIRINCA KAYBOLUYOR.
    WARMI BÖYLE Bİ SORUN YAŞAYAN?
  • bende öyle bi sorun yok.bence teknik servise bi göster.düşürdüysen ondan olabilr
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis48

benim bi sorum olcak:

MESAJ GELECEĞİ ZAMAN, ARADIĞIMDA YADA ARAMA GELECEĞİ ZAMAN BENİM EKRAN DÜŞÜK HERTZ GİBİ KAYMAYA BAŞLIYOR. HANİ KAMERAYI TV'YE TUTARSINIZDA EKRAN KAYARYA, AYNEN ÖYLE Bİ KAYMA. AMA SOLDAN BASTIRINCA KAYBOLUYOR.

yeni versiyon yükle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

Orjinalden alıntı: reis48

benim bi sorum olcak:

yeni versiyon yükle.

olmazsa servise götür.
  • bu telefonun sesini nasıl yükseltiriz
  • Beyler bu telefon mp4 uzantılı video dosyalarını görüntüleyebiliyor mu şimdi?Kimisi görüntülüyor kimisi ise yok öyle bir şey diyor.Bi karara varın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

Beyler bu telefon mp4 uzantılı video dosyalarını görüntüleyebiliyor mu şimdi?Kimisi görüntülüyor kimisi ise yok öyle bir şey diyor.Bi karara varın.

ben 176x144 mp4 formatındaki videoları seyredebiliyorum
  • Teşekkürler.Bide word dosyalarını açabileceğimiz bir program var mı?Yada Txt?Ama word olursa daha iyi olur.
  • Beyler bide 6300'e oyun,program atarken illa nokia pc suite ile mi atmamız gerekiyor?
  • 6300 aldım.Çok klas telefon.Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Beyler bide 6300'e oyun,program atarken illa nokia pc suite ile mi atmamız gerekiyor?

bluetootlanda atabilirsin.
  • arkadaslar 6300 siyahın cephesi cabuk soyulup çiziliyor mu? bilgi verirseniz sevnirim
  • arkadaşlar ben n95 kullanıyorum ve onun ıcın nokıa pc suıte ındırdım versıyon yenıleme faln herseyıo kendım halledıyorum.bugun 6300 aldım onunda versıyon yenıleme ıslerını kendım yapıcam fkat nokıa nın sıtesınden ayrıyetten 6300 ı secıp yenı pc suıte mı ındrıcem yoksa n95 ınkı aynımı..yanı aynı nsu ıle 2 telefonuda guncelleyebılırmıyım ?
  • ben internet sitesinden indirdigim
    pc suit i hem 6300 hemde hemde 3120c için kullanıorum sorun yasamadım
  • aynı nsu ile nokianın nsu destekleyen tüm modellerini güncelleyebilirsiniz.
  • arkadşlar belkı cok guleceksınız ama ben telefonun altındakı usb gırıs yerının kapagını cıkaramadım ya nasıl yapıyoruz ? bırasda cekındım zorlamak ıstemedım kopmasın dıe :s
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelebek*

arkadaslar 6300 siyahın cephesi cabuk soyulup çiziliyor mu? bilgi verirseniz sevnirim

boya olduğu için gümüşünde olmaz öyle bişey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

arkadşlar belkı cok guleceksınız ama ben telefonun altındakı usb gırıs yerının kapagını cıkaramadım ya nasıl yapıyoruz ? bırasda cekındım zorlamak ıstemedım kopmasın dıe :s

birazcık tırnağın olcaK kapağı çıkarmak için.
  • Hakkaten ya.USB kapağını sert yapmışlar.Kırılacağından korktum.Dikkatli olun USB kapağını açıp kaparken.

Bide ben 512 MB Micro SD hafıza kartı ile beraber aldım.(hediyesiydi.) KArt okuyucuya taktığımda bilgisayar tanımadı.Kasadaki okuyucunun ışıkları yandı fakat bilgisayarda gözükmedi.Acaba Vista desteklemiyor olabilir mi o Micro SD kart?Nasıl bilgisayarda gözükmesini sağlayabilirim?

Bide bu arka kapağı da baya sert 6300'ün.Takp çıkarırken biraz tırsıyom kırılır falan diye.

Malum telefonu yeni aldık.Ama çok memnunum.Çok kral telefon.
  • quote:

Hakkaten ya.USB kapağını sert yapmışlar.Kırılacağından korktum.Dikkatli olun USB kapağını açıp kaparken.

Bide ben 512 MB Micro SD hafıza kartı ile beraber aldım.(hediyesiydi.) KArt okuyucuya taktığımda bilgisayar tanımadı.Kasadaki okuyucunun ışıkları yandı fakat bilgisayarda gözükmedi.Acaba Vista desteklemiyor olabilir mi o Micro SD kart?Nasıl bilgisayarda gözükmesini sağlayabilirim?

Bide bu arka kapağı da baya sert 6300'ün.Takp çıkarırken biraz tırsıyom kırılır falan diye.

Malum telefonu yeni aldık.Ama çok memnunum.Çok kral telefon.

Destekler ama adaptörü olması lazım.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.