Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler.

Buarada telefonun sarjı cok cabuk mu bitiyor ?
  • mesaj gonderırken gonder dedıkten sonra mesaj gonderılmek uzere kaydedılıyor dıyor sonra gondrıyor sızdede boylemı.. yanı dırek mesaj gnderıldı yazmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziwro

@ rapstars

Teşekkürler.

Buarada telefonun sarjı cok cabuk mu bitiyor ?

mp3, oyun ,telefonlan uzun süre konuşmak bunlar bitirir şarzı ama en son versiyonda şarj daha fazla gidiyormuş diyorlar.
  • Mp3 ve Oyun ile işim olmaz, cok nadir radyo dinlerim, gunluk tas catlasa 1 saat telefon ile gorusmem vardır Bu sartlarda telefon ne kadar süre gider tahmini olarak ?
  • quote:

Mp3 ve Oyun ile işim olmaz, cok nadir radyo dinlerim, gunluk tas catlasa 1 saat telefon ile gorusmem vardır Bu sartlarda telefon ne kadar süre gider tahmini olarak ?

eğer telefonu alalı fazla olmadıysa 3 gün rahatlıkla gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersahin -- 18 Aralık 2008; 16:00:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

mesaj gonderırken gonder dedıkten sonra mesaj gonderılmek uzere kaydedılıyor dıyor sonra gondrıyor sızdede boylemı.. yanı dırek mesaj gnderıldı yazmıyor

onun ayarları var. kaydedilmesin yaparsan kaydetmez. msj giderken üstteki ok işareti kaybolduğu an mesajın gitmiştir. yada kalan kontörünü gösteren servis mesajıylada anlayabilirsin. ok işareti durgun halde kalırsa msjın çeşitli nedenlerle gitmemiştir demektir (kontörün yoktur yada şebeke yoktur, vb.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

Mp3 ve Oyun ile işim olmaz, cok nadir radyo dinlerim, gunluk tas catlasa 1 saat telefon ile gorusmem vardır Bu sartlarda telefon ne kadar süre gider tahmini olarak ?

eğer telefonu alalı fazla olmadıysa 3 gün rahatlıkla gider.

Sarj ömrü gercekten kısaymıs :s
  • 6300i'yi beklemeyin bence.

Tek farkı hafızası 30 MB olacak ve Wlan olacak.Öyle çokta ahım şahım bir farklılık yok.

Ama illa ki gidipte 2 katı para verecem ama "i" si olsun yeterki diyorsanız o zaman alın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

6300i'yi beklemeyin bence.

Tek farkı hafızası 30 MB olacak ve Wlan olacak.Öyle çokta ahım şahım bir farklılık yok.

Ama illa ki gidipte 2 katı para verecem ama "i" si olsun yeterki diyorsanız o zaman alın.

zaten 2 gün gidiyo şarjı. "i" ile wlan falan 1gün zor dayanır.. bence almayın.. ben şarj olayından yana çok dertliyim.. herkes öyle.. kız arkadaşınız varsa hiç almayın (malum msj, konuşma falan..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis48

arkadaşlar benim versiyon v06.60 olduktan sonra mesaj sesi iğrenç oldu. orjinal mesaj sesi önceki versiyonda çok hoştu, şimdi düz 3310 gibi ötüyor.
    ve 2 sefer versiyon yükselttim, hiç bi değişiklik yok. ne bileyim, madem yükseliyor versiyon, mp4 falan oynatsın.. yoksa gözle görülür (tema değişiminde seslerinde değişmesi, sesin ilk olarak az çıkması, yeni görseller vb. ) değişiklik yok.
    v7.00 çıkmış diyolar varmı gören yükleyen?

evet arkadaşlar bu msj bildirim sesi iğrenç oldu ya!!7.21 yükledim ama sırf bu yüzden pişman oldum.bunu çözebilmenin bi yolu var mı?
  • arkadaşlar 6300'dan sonra kullanmak için ne tavsiye edersiniz?6300 benim standartlarımı çok yükseltti gerek şıklığı tasarımı gerek ekran kalitesi kibarlığı kullanımı...hatta kılıfı...yine nokia,se ya da samsung olarak ne önerirsiniz?ya da 6300'dan başka telefonlara geçiş yapanlar memnunları mı?tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

arkadaşlar 6300'dan sonra kullanmak için ne tavsiye edersiniz?6300 benim standartlarımı çok yükseltti gerek şıklığı tasarımı gerek ekran kalitesi kibarlığı kullanımı...hatta kılıfı...yine nokia,se ya da samsung olarak ne önerirsiniz?ya da 6300'dan başka telefonlara geçiş yapanlar memnunları mı?tşk.

ben motorola ve flip up tel hastası olduğum için motorola v6 maxx aldım. 6300' ı 2. hatta kullanıyorum. motorola dan acayip memnunum. 6300 dan fazlası var eksiği yok. bazen 6300'ı bir kenarda unutuyorum
  • bi inceleyelimtşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: coco76

quote:

arkadaşlar 6300'dan sonra kullanmak için ne tavsiye edersiniz?6300 benim standartlarımı çok yükseltti gerek şıklığı tasarımı gerek ekran kalitesi kibarlığı kullanımı...hatta kılıfı...yine nokia,se ya da samsung olarak ne önerirsiniz?ya da 6300'dan başka telefonlara geçiş yapanlar memnunları mı?tşk.

ben motorola ve flip up tel hastası olduğum için motorola v6 maxx aldım. 6300' ı 2. hatta kullanıyorum. motorola dan acayip memnunum. 6300 dan fazlası var eksiği yok. bazen 6300'ı bir kenarda unutuyorum

arkadaşım hakkaten hoş görünüyo.motorola kısmında var mı topic?ordan devam etsek

• dedıgın sekıldede yaptım ok kaydetmıyor fakat benım dedıgım sey hala duzelmedı.yanı ayarlardan kaydetme secılı olsada olmasada mesaj gonderılırken kaydedılıyor dıyor..nasıl duzeltıcem bunu sızde olmuyormu
    quote:

Orjinalden alıntı: reis48

quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

mesaj gonderırken gonder dedıkten sonra mesaj gonderılmek uzere kaydedılıyor dıyor sonra gondrıyor sızdede boylemı.. yanı dırek mesaj gnderıldı yazmıyor

onun ayarları var. kaydedilmesin yaparsan kaydetmez. msj giderken üstteki ok işareti kaybolduğu an mesajın gitmiştir. yada kalan kontörünü gösteren servis mesajıylada anlayabilirsin. ok işareti durgun halde kalırsa msjın çeşitli nedenlerle gitmemiştir demektir (kontörün yoktur yada şebeke yoktur, vb.)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: coco76

quote:

arkadaşım hakkaten hoş görünüyo.motorola kısmında var mı topic?ordan devam etsek

var

• Nokia 6300i yakında geliyor galiba şimdiden bir alışveriş sitesinde yerini almış bile hehe

http://www.teknoalisveris.com/index.php?p=show&pid=642&k_id=0
  • arkadaşlar 2 gün önce turkcell kampanyalı nokia 6300 aldım versiyon 6.60 güncellemeye çalışıyorum fakat hep telefon bulunamadı diyor, halbuki sürücüleri yüklüyor telefonun ekranında usb simgesi de çıkıyor, genel tercihi seçili, telefon nokia modunda. buna rağmen bulamıyor. sorun ne olabilir sizce?

not: pc de deepfreeze olduğu için programı yükledikten sonra pc ye reset atınca tekrar siliniyor program, bvende reset atılsın mı sorusuna hayır diyorum, acaba bu yüzdenmi bulamıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blanchimont

arkadaşlar 2 gün önce turkcell kampanyalı nokia 6300 aldım versiyon 6.60 güncellemeye çalışıyorum fakat hep telefon bulunamadı diyor, halbuki sürücüleri yüklüyor telefonun ekranında usb simgesi de çıkıyor, genel tercihi seçili, telefon nokia modunda. buna rağmen bulamıyor. sorun ne olabilir sizce?

not: pc de deepfreeze olduğu için programı yükledikten sonra pc ye reset atınca tekrar siliniyor program, bvende reset atılsın mı sorusuna hayır diyorum, acaba bu yüzdenmi bulamıyor?

Evet aynen dediğin gibi Deepfreeze bir seferliğe mahsus devre dışı bırak programını kur restart yap sorun ortadan kalkacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memcho

quote:

Orjinalden alıntı: Blanchimont

arkadaşlar 2 gün önce turkcell kampanyalı nokia 6300 aldım versiyon 6.60 güncellemeye çalışıyorum fakat hep telefon bulunamadı diyor, halbuki sürücüleri yüklüyor telefonun ekranında usb simgesi de çıkıyor, genel tercihi seçili, telefon nokia modunda. buna rağmen bulamıyor. sorun ne olabilir sizce?

Evet aynen dediğin gibi Deepfreeze bir seferliğe mahsus devre dışı bırak programını kur restart yap sorun ortadan kalkacaktır.

teşekkür ederim arkadaşım bu yardım iyi oldu

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.