Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim Hesap makinası ortadan yok oldu . Ne iştir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydin66

arkadaşlar çalma listesi oluşturmak istiyorum.yardım lütfen

arkadaşım gir müzikçalardan oluştur neresini yapamadıysan söyle yardımcı olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 2 Ocak 2009; 23:12:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yusuf_Furat

Arkadaşlar ben yeni bir 6300 aldım;
    Telefonu aldığımda türkçeydi fakat versiyon7.21 yükleyince telefon inglizce oldu ve türkçe seçeneği yok bunu nasıl düzeltebilirim

daha eski bir sürümünü yükleyim dedim eski bir software updater yükledim
    eski program yeni programı yükleyip kendini sildi yine aynı yere çıkmış oldum

bir de bu telefonda opera mini veya ebuddy gibi java programlarla internete girilmiyor mu?
    birçok sitede araştırma yaptım fakat çözüm bulamadım hattım avea

Yardımını esirgemeyen herkese teşekkürler

arkadaşım 58. sayfa yani senin cevabının bulunduğu sayfada Reis-i Eagles
    kardeşimiz link vermiş türkçeye çevirmek için nss programı için onu yükle pcne ve verilen kodu değiştir.

• bu telefon ile fm radyosunun sesini alabileceğim herhangi bir bluetooth kulaklık var mıdır??
    yani hem konuşma için hem de telefonun fm radyosu için kullanabileceğim bir kulaklık??
  • Arkadaşlar benimde şu batarya bir iki saat gidiyor bu durumda yeni bir batarya almam lazım acaba bazıları çin malı yazıyor japon imalatı varmı yada nerden alsam bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.
    bu arada bendeki batarya çin malı ondanmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YARGIÇ06 -- 3 Ocak 2009; 13:24:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunuspdr@hotmail.com

Arkadaşlar benimde şu batarya bir iki saat gidiyor bu durumda yeni bir batarya almam lazım acaba bazıları çin malı yazıyor japon imalatı varmı yada nerden alsam bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

çinde üretildiği için çin malı yani nokia fabrikayı oraya açmış nokia kalitesiyle üretiliyor.adi mal değildir orjinal nokia parlak etiketi var bataryanın üstünde o varmı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

Arkadaşlar benimde şu batarya bir iki saat gidiyor bu durumda yeni bir batarya almam lazım acaba bazıları çin malı yazıyor japon imalatı varmı yada nerden alsam bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

çinde üretildiği için çin malı yani nokia fabrikayı oraya açmış nokia kalitesiyle üretiliyor.adi mal değildir orjinal nokia parlak etiketi var bataryanın üstünde o varmı.

evet o parlak etiket var. peki alacağım yeni batarya çin malı olsa sorun olmazmı

• quote:

Orjinalden alıntı: Blanchimont

quote:

nasıl oluşturacağımı bilmiyorum işte
  • quote:

quote:

quote:

evet o parlak etiket var. peki alacağım yeni batarya çin malı olsa sorun olmazmı

olmaz tabi dediğim etiket olacak.

• quote:

quote:

quote:

müzik çalar'a gir seçenek,parça listesi,ilkten bir şarkının seçeneğine gir parça listesine kaydet var ona bas.

• Turkcellin kampanya ile verdiği cihazla normal kampanyasız satılan model arasında herhangi bir fark var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: voxah

Turkcellin kampanya ile verdiği cihazla normal kampanyasız satılan model arasında herhangi bir fark var mı acaba?

turkcell-im menüsü var o kadar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

müzik çalar'a gir seçenek,parça listesi,ilkten bir şarkının seçeneğine gir parça listesine kaydet var ona bas.

oluşturduğum listenin içine nasıl atcam diğer parçaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E®TAŞ -- 4 Ocak 2009; 20:55:26 >

• quote:

nokia bu konuda pek işi becerememiş. liste hazırlamak biraz uğraştırıcı.

öncelikle;
    müzikçaları aç, seçenek, müzik kütüphanesine gir (biçok işlemi burada yapacaksın zaten), önce "kütphn. güncll" var en altta şarkılarını güncelleyelim.
    sonra "tüm parçalar"a gel, istediğin parçanın üzerine gelip "seçenek"den "favorilere ekle" de [ama önce favorilerindeki şarkıları bi temizleyelim (favoriler de "parça listeleri"nin içinde) ], favorilere eklediğin parçalar için "favoriler"e gel ve eklediğin müzikleri direk çalmaya başla, müzikler çalarken "seçenek" - "parça listesi"ne gel, "parça listesini kaydet" de ve ismi verip listeni oluştur!

başka bir liste için önce favoriler"deki şarkıları temizleyip, bu işlemi tekrar yapmalısın! biliyorum baya bi zahmetli ama ben başka bi yolunu bulamadım. keşke direk seçeneklerde listeye kaydet gibi bişeyler olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis48 -- 5 Ocak 2009; 3:12:27 >

• 6300 ların fiyatları ne durumda?
  • turkcell kampnayasından dolayı, 289 TL ye heryerde bulmak mümkün, ama bazı yerlerde 270-350 arası nakit&kredi kartı durumuna göre değişebiliyor fiyatlar.
  • Hesap makinası yok oldu???
  • teşekkürler reis48

hesap makinası içinde silinme ihtimali varsa silmişsindir
  • telefonun flashınlan oynamışsa silinmiştir tabi.
  • 6300 e ta bir format atmak için hangi kodu giriyorduk bigisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 7 Ocak 2009; 10:31:45 >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.