Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bir 6300 aldım kişiye özel arayan kişinin resmini koyuyorum özel zilini ayarlıyorum,kaydediyorum,,,,,deniyorum okey,
    FAKAT........................................
    bu kişiye özel ayar yaptıgım kişi beni aradıgında resmi çıkıyor fakat zil benim ayarladıgım degilde,tlf içindeki varsayılan herkez için olan çalıyor nerede yanlışlık yapıyorum ,,,,,
    bana bu konuda yardım eder nasıl yapmam gerektigini meil olarak gönderirseniz çok teşekkür ederim,
    nerede eksiklik yapıyorumki resim çıkıyor özel zil çalmıyorda var sayılan çalıyor şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim
    umit1946@hotmail.com
  • k550i dururken bu alınmaz. kamerası iyi değil. tasarım olarak k550i daha karizmatik. aynı fiyat ikiside teknosada
  • her gün değişik değişik sorunlar yaşamaya başladım.bu sefer de hafıza kartına bluetooth ile bi dosya almıyor ve telefon hafızasındaki hiç bir dosya hafıza kartına taşınmıyor.acaba biçimlendirsem geçer mi sorun ya da başka önerisi olan var mı ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

k550i dururken bu alınmaz. kamerası iyi değil. tasarım olarak k550i daha karizmatik. aynı fiyat ikiside teknosada

bana göre kesinlikle 6300 daha karizmatik!
  • quote:

Orjinalden alıntı: umit1946

arkadaşlar herkese merhaba,
    ben bir 6300 aldım kişiye özel arayan kişinin resmini koyuyorum özel zilini ayarlıyorum,kaydediyorum,,,,,deniyorum okey,
    FAKAT........................................
    bu kişiye özel ayar yaptıgım kişi beni aradıgında resmi çıkıyor fakat zil benim ayarladıgım degilde,tlf içindeki varsayılan herkez için olan çalıyor nerede yanlışlık yapıyorum ,,,,,
    bana bu konuda yardım eder nasıl yapmam gerektigini meil olarak gönderirseniz çok teşekkür ederim,
    nerede eksiklik yapıyorumki resim çıkıyor özel zil çalmıyorda var sayılan çalıyor şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim
    umit1946@hotmail.com

müziğin hafıza kartı içinde yerini yada adını değiştirmediğine eminmisin?

• quote:

Orjinalden alıntı: aydin66

her gün değişik değişik sorunlar yaşamaya başladım.bu sefer de hafıza kartına bluetooth ile bi dosya almıyor ve telefon hafızasındaki hiç bir dosya hafıza kartına taşınmıyor.acaba biçimlendirsem geçer mi sorun ya da başka önerisi olan var mı ??

telefonun versiyonu kaç hemen güncelle düzelir sorunları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

her gün değişik değişik sorunlar yaşamaya başladım.bu sefer de hafıza kartına bluetooth ile bi dosya almıyor ve telefon hafızasındaki hiç bir dosya hafıza kartına taşınmıyor.acaba biçimlendirsem geçer mi sorun ya da başka önerisi olan var mı ??

nerden bakcam versiona ve nasıl güncellicem??
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

nerden bakcam versiona ve nasıl güncellicem??

ilk önce telefonunun mevcut versiyonunu bakmak için telefona *kare0000kare basıyorsun eğer versiyonun 7'den düşüksehttp://www.nokia.com.tr/A4356061?E50 buraya girip 6300 için nakia sofware updateri seçip bilsiyara kurup güncelliyoruz telefonu.

• telefonu bilgisayara tanıtırken CD lazım mı acaba??bağladım ama tanımadı CD lazımsa eğer bilgisayarın CD-ROM bozuk
  • quote:

telefonu bilgisayara tanıtırken CD lazım mı acaba??bağladım ama tanımadı CD lazımsa eğer bilgisayarın CD-ROM bozuk

hayır, cd lazım değil. nokia pc suite indir nokia' nın sitesinden.

ayrıca rapstars' ın dediği linkteki programı da indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 11 Ocak 2009; 16:54:12 >
  • telefonu güncelledim fakat sorun hallolmadı..
  • Arkadaşlar 6300 aldım kampanyalısından ve size 2 sorum olacaktı

1. bu 1000 konturlu manpanya 31 ocağa kadar geçerli yazıyor.bende konturum oldugundan daha yükleme yapmadım acaba örneğin 25inde bunu aktif hale getirdim ve bu kampanya 31 inde bitmiyecek dimi yine bir ay geçerliliğini koruyacak yani 25inde biticek degil mi ? yani sadece son katılım tarihi bu yanılmıyorsam ( dogrumu düşünüyorum ? )

2. bir aylıkta interneti var bunuda aktifleştirmedim örneğin aktifleştirince msn yazıp 7777 ye yolladım ve msnyi yükledim , açtım bundan konturum gidicekmi ? bu msn in haftada 15 kontur aldıgı söyleniyor ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak_okan

quote:

k550i dururken bu alınmaz. kamerası iyi değil. tasarım olarak k550i daha karizmatik. aynı fiyat ikiside teknosada

bencede özellikle siyahı
  • beyler benim bu telefonda bir sorunum var.
    internete girmeye çalıştığımda bağlanır gibi yapıp "paket veri bağlantısı yok" diyip bağlanmıyor.
    turkcell ayarlarını otomatik alıyorum şebekeden,
    bağlantı ayarlarının alayını bızıkladım, ters bi ayarda kalmış mı baktım, ama durum değişmedi,
    ne tavsiye ediyorsunuz bana?

paket veri bağlantısı yok demesi, gprs servisinin olmadığını mı anlatıyor, yoksa bende bir ayar mı eksik?
  • biraz taradım 10a kadar bir kişi daha sormuş ama cevap verilmemiş, firmware versiyonu üzerinde dönüyor muhabbet, 2007 yılları
  • quote:

quote:

Hocam karizmasına 300 ytl veriyorsanız çin malı 8800 tercih edin. Kaldı ki kamerası vga gibi. K550i de 290 ytl Cybershot ve kamerası 10 kat iyi 6300 dan . 6300 da af bile yokki
  • Orjinalden alıntı: mascherano*

+1000
  • Arkadaşlar telefondan bilgisayara resimleri attığımda tam ekran olmuyor , ince uzun gibi bir görüntü oluşyuor bunu nasıl halledebilirim
  • arkadaşlar telefonumda v5.50 kurulu. Kulaklığı takıyorum bir türlü tanımıyor. Daha önceleri açıp kapatıyordum tanıyordu. Artık hiç tanımıyor. Ne yapmak lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: iNFeRNuS

arkadaşlar telefonumda v5.50 kurulu. Kulaklığı takıyorum bir türlü tanımıyor. Daha önceleri açıp kapatıyordum tanıyordu. Artık hiç tanımıyor. Ne yapmak lazım?

kardeşim aynı sorun bende vardı kvkya verdim parçasını değiştiler başka olmaz yazılımdan değil yani sağolsunlar 45 gün üstüne sağlam aldım telefonumu şimdi gayet iyi çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.