Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Arkadşlar bende de 6300 var aslı sorun şudur ki
    1200 mb internet paketim var
    oyun felan indiriyordum telefon hafızası dolu bazı öğeleri silin diyor ve oyun yüklenmiyor ama mesajlardan baktım ve 77 mb boş yer var telefonda bu da
    bir sürü oyun müzik felan demek
    sanırım sadece telefon hafizası kullanılıyor geçerli hafızayı telefon ve hafıza kartı olarak nasıl seçerim?

Teşekkür ediyorum

telefonun 77 mb olmaz hafızası en fazla 8mb dir zaten oyun indirdin soruyor bir klasör seçin diye sen hafıza kartındaki bir klasöre yükleyecen.

hayır hocam hafıza kartındaki boş alan 77mb
    ayrıca tam şimdi indişrdim şu yazıyor

''Uygulma şimdi açılsın mı?Uygulama bu klasöre indirildi:Uygulamalar''

yani evete bastığımda oyun açılıyor yani ''bir klasör seçin''diye bişey yok..daha sonra uygulmalardan ''taşı''dediğimde de bu klasör taşınamıyor diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaynett -- 29 Ocak 2009; 15:38:01 >

• Kesinlikle kimseye önermiyorum bu telefonu. Zaten sorunlu seri olduğu için Turkcell kampanyalarında çok ucuza satılıyor. Aldığım gibi ısınma problemi çıktı diğer arkadaşlarımda zibilyon tane problemle karşı karşıya.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

quote:

quote:

Ya bi doru düzgün çalma müziği bulamadım.

Telefon çok sorun çıkarmaya başladı.
    -Hoparlorden ses gelmiyo, cennetten geliyomuş gibi duymak mumkun değil.
    -Telefon açılmalarda beyaz ekran donup kalıyo.
    -Telefon açıldığında bi 5 dakika bişey yapamıyorum. Rehbere girsem hazır değil, mesajlara girsem mesaj saklama hafızası hazır değil falan diyor.
    -Titreşimi arada bozuluyor.
    -Şarj girişinde mi problem bilmiyorum ama çok zor şarj oluyor.

sen ne yaptın telefona öyle...o kadar sorun olurmu versiyonu kaç eskiyse güncelle derim.

Versiyona nerden bakıyoruz.
    Ya ben mesaj falanda yazmam benim için alo alo. Ses gelsin yeter.

*kare0000kare bas çıkar karşına.

Nokia 6300
    V 05.00
    RM-217
    (c) Nokia.

Language:
    V 05.00
    27-04-07
    RM-2167
    (c) Nokia

• v.07.21 e yükselt bakalım sorunun gidecekmi.
  • quote:

v.07.21 e yükselt bakalım sorunun gidecekmi.

Nasıl yapıcam o işi ?
  • Yeni bir sorun daha.
    Kullananlar bilirler bazen mesaj gitmiyor ve tekrar dene geliyor. Giden kutusuna başarısız mesaj olarak kaydoluyor. Bende o çok sık olmaya başladı. Diğer hatlardada denedim değişen birşey olmadı.
  • quote:

Yeni bir sorun daha.
    Kullananlar bilirler bazen mesaj gitmiyor ve tekrar dene geliyor. Giden kutusuna başarısız mesaj olarak kaydoluyor. Bende o çok sık olmaya başladı. Diğer hatlardada denedim değişen birşey olmadı.

dostum o sorun bendede oldu. msj iletildiği halde, giden kutusuna gidiyordu, sonra tekrar gönderilmeye başlıyordu..
    ama birşey farkettim ben, o sorun ben Aydın bölgesindeyken oldu. ordan izmir'e geçmiştim bişey yoktu, tekrar otobüsle Muğlaya geliyodum, aydın taraflarında aynı sorun yine başlamıştı otobüste. hatta başka bi telefonda bile oldu, yine nokiaydı. bu olay 2 hafta önceydi.

sen de o taraflarda mı oturuyosun?

• teli sessiz moduna aldığımda, alarmı hem titreişm hem sesli çalıyor, bunun sesini nereden kapatıyoruz? sadece titreşim olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuwandatr

Kesinlikle kimseye önermiyorum bu telefonu. Zaten sorunlu seri olduğu için Turkcell kampanyalarında çok ucuza satılıyor. Aldığım gibi ısınma problemi çıktı diğer arkadaşlarımda zibilyon tane problemle karşı karşıya.

Nereden biliyorsun sorunlu olduğunu? Ucuza sattığı için sorunlu oluyor yani. Nasıl bir zihniyete sahipsen artık, git kendine en pahalı telefonu al ! Parası fazla olduğu için bozulmaz zaten...

Bu arada mesajın gitmemesini bile telefona bağlayan arkadaşlar var. Hatta sorun varsa mesaj gitmez, telefon mesajı göndermemek için uğraşacak değil.

1 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir sorunla karşılamadım. Herşeyiyle çok kullanışlı ve güzel bir telefon. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.r.t -- 31 Ocak 2009; 2:22:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilgicekici

quote:

Kesinlikle kimseye önermiyorum bu telefonu. Zaten sorunlu seri olduğu için Turkcell kampanyalarında çok ucuza satılıyor. Aldığım gibi ısınma problemi çıktı diğer arkadaşlarımda zibilyon tane problemle karşı karşıya.

Nereden biliyorsun sorunlu olduğunu? Ucuza sattığı için sorunlu oluyor yani. Nasıl bir zihniyete sahipsen artık, git kendine en pahalı telefonu al ! Parası fazla olduğu için bozulmaz zaten...

Bu arada mesajın gitmemesini bile telefona bağlayan arkadaşlar var. Hatta sorun varsa mesaj gitmez, telefon mesajı göndermemek için uğraşacak değil.

1 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir sorunla karşılamadım. Herşeyiyle çok kullanışlı ve güzel bir telefon. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefon...

hay ağzına sağlık.

• Merhaba arkadaşlar

Bugün kendime bir adet 6300 aldım ve tam benlik bir telefon. N73ümde yaşadığım saçma sorunları bunda da yaşamam umarım.

Benim telefonumun versiyonu 6.60 ( öle yazıyor:D ). Şimdilik tek sıkıntım sesinin çook düşük olması. Ses seviyesini en yukarı çıkarttım ve ayarlarda dinledim nasıl ses gelceğini ancak mesaj gelince sanki başka odadan ses duyar gibiyim çok düşük yani ayrıca biri beni arıyınca artarak ses yükseliyor ki bu çok saçma geldi bana çünkü ben artarak yükselmesini değil direk çalmasını seçtim ayarlardan:D

Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • Ben telefona en son 6.60 versiyonunu yükledim...Acaba yeni 7.21 de şu melodi olarak mp3 seçtiğimizde olan sesin düşükten başlayıp sonradan yükselmesi olayı düzeldi mi?...Düzelmediyse hiç uğraşmayayım yüklemek için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Ben telefona en son 6.60 versiyonunu yükledim...Acaba yeni 7.21 de şu melodi olarak mp3 seçtiğimizde olan sesin düşükten başlayıp sonradan yükselmesi olayı düzeldi mi?...Düzelmediyse hiç uğraşmayayım yüklemek için...

kendi melodilerinde ya da midi melodilerde artarak yükselmiyor mu?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilgicekici

quote:

hay ağzına sağlık.

Kardeşim bak ağzınla söylüyorsun 1 yıldır kullanıyorum diye. Kampanyalı ürünlerden 3. defadır değişim yaptırıyorum ve hala ısınma sorunu var. Nokia bu modellerde seri üretime girdi ve cidden sorunlu. Yani sanki firmanın sahibiymiş gibi konuşmanın manası nedir anlamadım. Ben de burada yazılanları okuyup aldım bu telefonu ama pişman oldum bunu yazmak suç mu ? Madem öyle benim ısınma problemine çözüm bulun o zaman. Servise versem 45 gün kalacak, vermesem bir yerde patlayacak. Tabi ki param yok savuracak ama sorunluysa sorunludur işte iftira falan attığımda yok. 3 defadır değişim yapılıyor ve bugun gelen telefonda da aynı problem var. Neyin nesi bu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhant

İşte benim nokia 6300 sirocco gold telefonum.
    Kapağı kendim taktım videosunu yutubeye koymaya çalışıyorum ama beceremedim.
    Bazı resimlerde el izleri var o jelatinli halindenken oldu jelatini çıkarınca mis gibi oldu.
    Resimleri Nokia N73 ile makro modunda çektim.
    Oturmayan yerler yok kapakta gayet şık oldu.
    Siyah üst anten bölgesini değiştirmeye gerek görmedim çünkü burası ana şasi ile bağlantılıdı iç kısımdaki imei etiketinin filan sökülmesi gerekiyordu orginalliğini bozmayayım dedim.
    Herşeyiyle 35 ytlye mal oldu.

Ankara'da bu kapağı nerde bulabilirim? Bu kapağı bulursam eğer alacağım bir tane 6300.

• Arkadaşlar bende yeni bir 6300 aldım çok memnunum ancak bir sorunum var ilk şarjda ne kadar doldurmam gerekir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha005 -- 4 Şubat 2009; 0:37:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: talha005

Arkadaşlar bende yeni bir 6300 aldım çok memnunum ancak bir sorunum var bilgisayardan nidirdiğim şarkıları müzik çalarda nasıl oynatabilirim ve ilk şarjda ne kadar doldurmam gerekir ??

10-12 saat şarj etmen lazım.
  • Telefonun bataryası dolduktan sonra telefonla şarj cihazının bağlantısını kesebilirsiniz. Lityum iyon ve lityum polimer bataryalarda problem olmayacaktır. İlk 5-6 şarjı bataryayı tam boşaltıp yapmanızı öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Telefonun bataryası dolduktan sonra telefonla şarj cihazının bağlantısını kesebilirsiniz. Lityum iyon ve lityum polimer bataryalarda problem olmayacaktır. İlk 5-6 şarjı bataryayı tam boşaltıp yapmanızı öneririm.

Ya bu yeni pillerde öylke diyorlar gerçekten gerekmiyor mu 10 küsür saat şarj etmek?
  • 9-16 saat arası şarj işlemi nikel kadmiyum bataryalarda geçerliydi. Yeni nesil bataryalarda şarj işlemi tamamlandıktan sonra şarj cihazı elektrik akımını azaltır veya keser.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.