Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel ayarlı bişey yok mu yaa Sadece tuşları kilitlerken soran ya da telefonculardan başka güvenlik kodunu kırmamın bi yolu yok mu ?? Format atmaya razıyım.

• Arkadaşlar güncellerken bu iletiyi alıyorum.
    Firewall ı antispyware i ve anti virüsü kapadım yinede olmadı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Arkadaşlar güncellerken bu iletiyi alıyorum.

bu normal bişi güvenlik duvarı engelliyor programı g.duvarına gir orda özel durumlar diye bir yer var oraya tıkla listeden nokia software updater programını işaretlidir işaretini kaldır tamam de tabloya.
  • 6300 telefonuma v 7.21 yükledim tel kafayı yedi yeniden açılıp kapanıyor bazen kapanıyor acaba neden yapar :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat762000

6300 telefonuma v 7.21 yükledim tel kafayı yedi yeniden açılıp kapanıyor bazen kapanıyor acaba neden yapar :(

önceden yapıyormuydu donanımsal olabilir.
  • versiyon yükseltmeden önce hiç yapmıyordu eski versiyona donme gibi bir şansımız varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat762000

versiyon yükseltmeden önce hiç yapmıyordu eski versiyona donme gibi bir şansımız varmı

http://forum.donanimhaber.com/m_28396707/mpage_3/key_//tm.htm#29433131
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Arkadaşlar güncellerken bu iletiyi alıyorum.

bu normal bişi güvenlik duvarı engelliyor programı g.duvarına gir orda özel durumlar diye bir yer var oraya tıkla listeden nokia software updater programını işaretlidir işaretini kaldır tamam de tabloya.

Nokia software updater için allow gösteriyo kardeş.
    Birde deny var onu seçersem eğer hiç açmaz.
    Neyse yükseltmesemde olsur sanırım...

• Tekrar denedim sorun çözüldü.
    Telefonu güncelledim
    Ne 15 dakika ne 10 dakikda sürdü anca 5 dakika sürdü.
    Telefon Türkçe kaldı. Ekran beyazlamadı. Rehber gitmedi. Hafıza kartı silinmedi.
    Tercihler bile aynı .
    Başta yavaşladı menüsü ama daha sonra tercihler falan geldi ve eski haline döndü.
    Kısacası hiçbir sorun çıkmadı. Ses sorunu maalesef devam ediyor.
    Başka bir artısını göremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis48

quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

Yeni bir sorun daha.
    Kullananlar bilirler bazen mesaj gitmiyor ve tekrar dene geliyor. Giden kutusuna başarısız mesaj olarak kaydoluyor. Bende o çok sık olmaya başladı. Diğer hatlardada denedim değişen birşey olmadı.

dostum o sorun bendede oldu. msj iletildiği halde, giden kutusuna gidiyordu, sonra tekrar gönderilmeye başlıyordu..
    ama birşey farkettim ben, o sorun ben Aydın bölgesindeyken oldu. ordan izmir'e geçmiştim bişey yoktu, tekrar otobüsle Muğlaya geliyodum, aydın taraflarında aynı sorun yine başlamıştı otobüste. hatta başka bi telefonda bile oldu, yine nokiaydı. bu olay 2 hafta önceydi.

sen de o taraflarda mı oturuyosun?

Ankara da oturuyorum. İlle alakası yok ya sinir ediyor bazen.

Bu arada benim sorulara cevap veren çıkmadı hala.

• arkadaşlar, yaklaşık 20 aydır bu telefonu kullanıyorum. hiçbir problem yaşamadım yeni yeni şarj problemi yaşamaya başladım. artık hergün şarj ediyorum. bataryayı çıkartıp yerine BL-5CA 3.7 v. nokia bataryası taktım. acaba herhangi birşey olurmu bilgisi olan varmı ben bu saatten itibaren denemeye başlıyorum... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehemmena

arkadaşlar, yaklaşık 20 aydır bu telefonu kullanıyorum. hiçbir problem yaşamadım yeni yeni şarj problemi yaşamaya başladım. artık hergün şarj ediyorum. bataryayı çıkartıp yerine BL-5CA 3.7 v. nokia bataryası taktım. acaba herhangi birşey olurmu bilgisi olan varmı ben bu saatten itibaren denemeye başlıyorum... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Sanmıyorum.
  • quote:

arkadaşlar, yaklaşık 20 aydır bu telefonu kullanıyorum. hiçbir problem yaşamadım yeni yeni şarj problemi yaşamaya başladım. artık hergün şarj ediyorum. bataryayı çıkartıp yerine BL-5CA 3.7 v. nokia bataryası taktım. acaba herhangi birşey olurmu bilgisi olan varmı ben bu saatten itibaren denemeye başlıyorum... cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

nasıl sığdırdın bataryayı telefona olmaz o batarya ona fiziksel olarak.
  • quote:

quote:

batarya bayağıda kolay girdi yalnız kapak biraz zor kapandı. ayrıyeten orjinal bataryasına bakarak daha performanslı görünüyor denemesi bedava..
  • quote:

quote:

quote:

batarya bayağıda kolay girdi yalnız kapak biraz zor kapandı. ayrıyeten orjinal bataryasına bakarak daha performanslı görünüyor denemesi bedava..

ben sağlıklı olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: coco76

quote:

quote:

quote:

ben sağlıklı olacağını sanmıyorum.

katılıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Yeni bir sorun daha.
    Kullananlar bilirler bazen mesaj gitmiyor ve tekrar dene geliyor. Giden kutusuna başarısız mesaj olarak kaydoluyor. Bende o çok sık olmaya başladı. Diğer hatlardada denedim değişen birşey olmadı.

dostum o sorun bendede oldu. msj iletildiği halde, giden kutusuna gidiyordu, sonra tekrar gönderilmeye başlıyordu..
    ama birşey farkettim ben, o sorun ben Aydın bölgesindeyken oldu. ordan izmir'e geçmiştim bişey yoktu, tekrar otobüsle Muğlaya geliyodum, aydın taraflarında aynı sorun yine başlamıştı otobüste. hatta başka bi telefonda bile oldu, yine nokiaydı. bu olay 2 hafta önceydi.

Vay vay vay...Mert'e bak 6300'ı varmış
    rapstars acaba güvenlik kodunu hatırlamayla ilgili bi bilgin yok mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Arkadşlar bende de 6300 var aslı sorun şudur ki
    1200 mb internet paketim var
    oyun felan indiriyordum telefon hafızası dolu bazı öğeleri silin diyor ve oyun yüklenmiyor ama mesajlardan baktım ve 77 mb boş yer var telefonda bu da
    bir sürü oyun müzik felan demek
    sanırım sadece telefon hafizası kullanılıyor geçerli hafızayı telefon ve hafıza kartı olarak nasıl seçerim?

Teşekkür ediyorum

hocam telefonun kendi wap tarayıcısından değil de opera mini programını indir cebine mükemmel çalışıyor. Sorfun nasıl keyifli olduğunu göreceksin. Bunda dosyaları kaydederken nereye indirmen gerektiğini belirlersin. 6300 için msn programı dersen de nimbuzz lite yi indir türkçe program full indirme özellikle çok kasiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

quote:

quote:

quote:

Yeni bir sorun daha.

Vay vay vay...Mert'e bak 6300'ı varmış
    rapstars acaba güvenlik kodunu hatırlamayla ilgili bi bilgin yok mu?

1. Telefonu kapatın ve hafıza kartını çıkarın (ne olur ne olmaz)
    2. Telefonu açın Bilgisayardan Nokia PC Suit'i çalıştırın Mini USB Kablosunu Bilgisayara ve Telefona Takın Telefondan Nokia Modunu seçin ve Nokia PC Suite proğramı ile rehberi mesajları vs. bilgisayara yedekleyin (ne olur ne olmaz). Nokia PC Suite tamamen kapatın.
    3. USB Kablosunu telefondan çıkarın.
    4. "http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103812.zip" linkinden NSS proğramını indirin.
    5. Zip'li dosyadan proğramı çıkarın ve kurun kurulum esnasında Next Next ve Virtual USb Drive'ı seçin.
    6. Masaüstündeki NSS kısayolundan proğramı çalıştırın.
    7. USB Kablosunu telefona takın ve yine Nokia modunu seçin.
    8. Proğramın ilk ekranında sağda üstte büyütme merceği var fareyle üzerine gelince "Scan for new device" der onu tıklayın ve cihazı bulsun.
    9. "http://www.b-phreaks.co.uk/images/help/change_to_local.gif" resimde gördüğünüz menüden "Phone Info" denen düğmeye tıklayarakda telefon aratılabilir. Ne çıkacağı önemli değil.
    10. Aynı menüden sağ altta "Power Mode" bölümünden "local" seçeğini işaretleyin ve hemen yanındaki "Change" dümesine tıklayın.
    11. "Change" düğmesine tıkladığınızda telefon resetlenecek ve açıldığında ekranında "Local Mode" yazacak dikkatli bakın aydınlatma yanmadığı için yakından bakmalısınız.
    12. USB Kablosunu çıkarın ve tekrar takın bir dakika içinde bilgisayar bi garip uyarı verecek kale almayın kapayın o uyarı menüsünü fakat uyarıya kadar sakin sakin bekleyin.
    13. Yine bu "http://www.b-phreaks.co.uk/images/help/change_to_local.gif" linkteki resimde "Actions" başlığının altında "Scan" düğmesi var onu tıklayın ve tekrar arama yapsın.
    14. Aynı resimde yada menüde sağ altta "Fbus Info" sekmesinin yanında "Permanent Memory" yazan sekmeye tıklayın ve "Read" düğmesine basın ve okuma bitene kadar bekleyin.
    15. Şimdi "C:\Program Files\NSS\Backup\pm" klasörüne gidin ve orada sizin telefonunuzun IMEI numarasıyla başlayan -benimki şöyleydi= 3598100113xxxxx.pm- dosyasını Word'de açın.
    16. Dosyada köşeli parantezler içinde 1 den 500 e kadar başlıklar var kaydırma çubuğu ile [308] nolu başlığa gidin ve orada 5= gibi bir rakam arayın bende sayfa 55'de çıktı yani şöyleydi
    3=03
    4=07
    5=32323232323230000000
    6=02
    7=00
    8=00
    17. İşte buldunuz...
    18. 32323232323230000000 rakam serisinde birinciden başlayarak ve birer atlayarak üzerine çarpı koyun.
    19. x2x2x2x2x2x2x2x0x0x0x0 gibi
    20. Sizin kodunuz 222222 ))
    22. USB Kablosunu çıkarın NSS Proğramını kaldırın vs vs.
    Kolay gelsin...

• kameradaki kırmızılık sorunun halledebilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.