Beyler bir sorum olacak.Bu telefonda rehberi senkronizasyon yapan varmı.Ne yaptımsa olmadı.Başka tellerimi yapmıştım ama bunu yapamadım.Turkcellden ayarlar tam.İnternete giriyor vb.
yeni versiyonda sorun var v.7.21'de senin ki yeni versiyonmu.
quote:
Orjinalden alıntı: erdines
Selam. Telefonu 1 seneden fazladır kullanıyorum.Memnunum.Yalnız 2 aydır şarj problemi başladı. Telefon açık halde şarjdayken kapak takılı değildi. Batarya çıktı, tekrar taktım. Akımda olduğundan mavi ışıklı gösterge sürekli yandı. Akımı kesip bataryayı çıkarttım tekrar şarj etmeye başladım ve telefonu açtım.Şarjda ve telefon açık iken Telefonun ekran ışığı hiç sönmemeye ve sürekli screensaver modunda ışıklı kalmaya başladı.Şarjdan alınca normale dönüyor.Şarj halinde bu durum olduğundan şarj süresi uzuyor.Nişantaşı Nokia servise götürdüm. Yazılım atılması lazım dediler.Akşam kendim internetten yazılımı 7.21 versiyonuna yükselttim.Şarjdayken sürekli ekran ışığı problemim çözülmedi.Fikri olan var mı?
"ayarlar>Donanim ayarları>Sarj cıhazı>aydınlatma> otomatik" olacak.sizde açık ayarlanmıs olması lazım
quote:
Orjinalden alıntı: rapstars
quote:
Orjinalden alıntı: ssbrc
Beyler bir sorum olacak.Bu telefonda rehberi senkronizasyon yapan varmı.Ne yaptımsa olmadı.Başka tellerimi yapmıştım ama bunu yapamadım.Turkcellden ayarlar tam.İnternete giriyor vb.
Yok eski versiyon 06.60
6300 black satıyorum,ilgilenenler imzamdaki linkten ulaşabilirler.
Yukarı
quote:
quote:
quote:
Yok eski versiyon 06.60
dostum senkronizasyondan kastın rehber bilgilerini pc'ye aktarmakmı. eğer o ise ben tüm rehberi pc'de kayıtta tutuyorum. tabiki nokia PC suite ile.
yeni versiyon ne zaman gelecek arkadaşlar bilen varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: reis48
quote:
quote:
quote:
Yok eski versiyon 06.60
dostum senkronizasyondan kastın rehber bilgilerini pc'ye aktarmakmı. eğer o ise ben tüm rehberi pc'de kayıtta tutuyorum. tabiki nokia PC suite ile.
Yok o değil o zaten oluyorda.Ben Turkcelle senkronizasyon yapmak istiyorum.Rehberimi oraya yedeklemek.O olmuyor
arkadaslar 6300 tel.hafızasonda bişi yok 8.2 mb dan 1 mb bos gozukmekte.nasıl temızlenecek yazılımda attım ama olmadı.bi yrdm ltfn.
arkadaşlar bi sorum olacak. bi arkadaşın 6300 ında mikrofon ve hafıza kartı okuyucuda sorun var. bikaç ay önce suya düşürmüş. karşı tarafa ses gitmiyor diye tamirciye vermiş mikrofon başta çalışmış ancak şimdi yine bozulmuş. hafıza kartını da görmüyor. başka kartlar denedim yine aynı galiba ıslanınca o da bozuldu. bu ikisini değiştirtmeye kalksak kaça patlar??
telefonun h. kartına format attım daha sonra fabrıka ayarlarına gerı dondurdum ve en son olarak versıyon guncelmeme yaptım ama telefonun en basındakı uygulamalardakı oyunlar falan sılındır ne yapsamda bırdaha eskı halıne getıremıyorum telefonun orjınal ılk halındekı bazı dosyalar gıttı mesela goruntuler predefımages oyunlar predefgame seklınde gozukuyor ama ıclerı boş.. nasıl duseltıcem
quote:
Orjinalden alıntı: immortalover
telefonun h. kartına format attım daha sonra fabrıka ayarlarına gerı dondurdum ve en son olarak versıyon guncelmeme yaptım ama telefonun en basındakı uygulamalardakı oyunlar falan sılındır ne yapsamda bırdaha eskı halıne getıremıyorum telefonun orjınal ılk halındekı bazı dosyalar gıttı mesela goruntuler predefımages oyunlar predefgame seklınde gozukuyor ama ıclerı boş.. nasıl duseltıcem
bu saçam dosyaları silemiyorum nasıl gidicek bunlar ?
quote:
Orjinalden alıntı: Saralondé
quote:
telefonlan gelen hafıza kartınımı kullanıyorsun kullanıyorsan değişeceksin başka hafıza kartını taktınmı sorun düzelir.
acaba bu teli almalımıyım arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
hiç alakası yok konuyla dedıgının.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Saralondé
quote:
telefonlan gelen hafıza kartınımı kullanıyorsun kullanıyorsan değişeceksin başka hafıza kartını taktınmı sorun düzelir.
alakası yoksa biliyorsan nasıl yapılacağını buyur açıkla,vatandaşa yardımcı ol.
Arkadaşlar benim de bu telefonla ilgili bir sorunum var.Bataryası arızalandı bende garanti kapsamında servisine gönderdim.Onlarda tamir edip geri gönderdiler fakat batarya arızası varken telefonun yazılımınıda güncellemişler buraya kadar herşey normal.Ama ben hafıza kartım taktığımda hafıza kartı şifre istiyor.Ve ben kart şifre felan koymadım.Telefon üzerinden Format atamıyorum, Usb yoluyla pc'ye bağladım Pc'de de gözükmüyor.Şifreyide bilmiyorum.Bu durumda ne yapmam gerekiyor.Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum..
şifre telefonun güvenlik kodu ya da uzak kilit özelliği varsa uzak kilit şifresidir. onları bir deneyin..
arkadaşlar bir kaç sorum olacak yarın bu teli almayı düşünüyorum formu komple okudum ve kafam karıştı gerçekten sorun üstüne sorun çıkartakn bir telefon şarj olayı canımı sıktı ve artarak yükselen ses olayı
şuanda telefonda kullanılan son versyonda artarak yükselme ses olayı hala devam etmektemidir.
yoksa bu tel yerine 3120c yi mi almalıyım saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: teknologi
arkadaşlar bir kaç sorum olacak yarın bu teli almayı düşünüyorum formu komple okudum ve kafam karıştı gerçekten sorun üstüne sorun çıkartakn bir telefon şarj olayı canımı sıktı ve artarak yükselen ses olayı
şuanda telefonda kullanılan son versyonda artarak yükselme ses olayı hala devam etmektemidir.
yoksa bu tel yerine 3120c yi mi almalıyım saygılar
evet son versiyonda'da aynı ses olayı çünkü bu nokiaların hemen hepsinde var. ancak şarj olayı son versiyonda arttığını söyleyebilirim.