Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gooogle96

kameradaki kırmızılık sorunun halledebilen var mı?

aldıgım güne lanet ola çok sorunlu bi tlf ya müzik felan dinlerken hafıza kartında geinirken hemen şarzı azalıyor
    restart atıyor bazen beyaz ekran oluyor. ne lanet bi tlfonmuş görünüşüne aldandık
  • Herkese selam , 6300 la ilgili bi sorunum var şimdi ben bir telefonu aradım

konuşuyorum fakat başka biride ben konuşmadayken beni aradığı zaman meşgul

olarak duymuyor ve ben konuşmayı bitirip kapattığımda beni arayan diğer kişi

meşgule düşürdüğümü zannediyor bunun bir çözümü var mı umarım açıklayıcı

olmuştur.
  • Selam,baya bi sayfa okudum es geçmiş te olabilirim affınıza sığınıyorum.
    6300 V07.21 # tuşuna basarak sessize alma problemini çözebilen varmı ? V 07.20 deyken de yapmıyordu versiyon yükledim yinede sessize alma tuşu aktif değil.Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatung

Selam,baya bi sayfa okudum es geçmiş te olabilirim affınıza sığınıyorum.
    6300 V07.21 # tuşuna basarak sessize alma problemini çözebilen varmı ? V 07.20 deyken de yapmıyordu versiyon yükledim yinede sessize alma tuşu aktif değil.Teşekkürler

bende de 07,21 yuklu ama # tusunda sorun yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuwandatr

Kesinlikle kimseye önermiyorum bu telefonu. Zaten sorunlu seri olduğu için Turkcell kampanyalarında çok ucuza satılıyor. Aldığım gibi ısınma problemi çıktı diğer arkadaşlarımda zibilyon tane problemle karşı karşıya.

ben 2 yıldır kullanıyorum en ufak problem çıkarmadı nolcak şimdi?
  • arkadaşlar benim bi sorum olacak

örneğin bizim 6300 ile 6500 classic in işletim sistemi aynı 6500 da bi numara ararken listede olsa bile isimle beraber arayan kişinin numarasıda

çıkıyo + mesaj geldiğinde mesajın sonunda ayrıntıları kendi gösteriyo vs benim versiyonum 5.50 burda hiç bi yenilik ve versiyondan hoşnut olan

görmediğim için değiştirme ihtiyacı duymadım sorum şu 6300 a 6500 clasıc in versiyonunu atsam olurmu?6500da olan bu özellikler çalışırmı?bide

artık yaptıkları bi versiyona konuşurken dakika göstermeyi eklesinler nolur ya bunun için mail atcam nokia ya artık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rene54

arkadaşlar benim bi sorum olacak

örneğin bizim 6300 ile 6500 classic in işletim sistemi aynı 6500 da bi numara ararken listede olsa bile isimle beraber arayan kişinin numarasıda

çıkıyo + mesaj geldiğinde mesajın sonunda ayrıntıları kendi gösteriyo vs benim versiyonum 5.50 burda hiç bi yenilik ve versiyondan hoşnut olan

görmediğim için değiştirme ihtiyacı duymadım sorum şu 6300 a 6500 clasıc in versiyonunu atsam olurmu?6500da olan bu özellikler çalışırmı?bide

artık yaptıkları bi versiyona konuşurken dakika göstermeyi eklesinler nolur ya bunun için mail atcam nokia ya artık :)

bak kardeşim bir kere 6300 lan 6500 ın işletim sistemi aynı değil 6500 s40 5nd dir 6300 s40 3rd dir.6500 versiyonu olmaz 6300 a sakın deneyim deme.

• Merhabalar aynı telefonu bnde aldım 6300 aldıgım ilk 9-10 ay hiç sorun yasamadım sonra kapandı hiç acılmadı servise verdim tablo değişti fln yazmıslar neyse 1 ay geçmeden bi telefon görüşmesinden sonra kastı telefon ve kapandı şimdi telefonu acıyorum titriyo 1 kere nokia yazısı geliyo kayboluyo arka plan bembeyaz oluyo bu sekilde ısıkları 3 defa yanıp sonuyo ekran ısıgı dahil sonra kapanıyo pin kodu istemeden napabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatar59

Merhabalar aynı telefonu bnde aldım 6300 aldıgım ilk 9-10 ay hiç sorun yasamadım sonra kapandı hiç acılmadı servise verdim tablo değişti fln yazmıslar neyse 1 ay geçmeden bi telefon görüşmesinden sonra kastı telefon ve kapandı şimdi telefonu acıyorum titriyo 1 kere nokia yazısı geliyo kayboluyo arka plan bembeyaz oluyo bu sekilde ısıkları 3 defa yanıp sonuyo ekran ısıgı dahil sonra kapanıyo pin kodu istemeden napabilirim

şarjı bitmiş olabilir.
  • kapanırken sarjı vardı ayrıca bozuk halı ıle sarjda da durdu sarjdaykende acılmadı bu ole bı kapanma deıl sankı yazılım yuklu deıl telefona :S ve sarjdayken her 10 saniyede bir yan ısıklar yanıp sonuyo resetlenıo sankı kapalıyken baska batarya ıle denedım yıne aynı sorun :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatar59 -- 19 Şubat 2009; 15:02:22 >
  • quote:

kapanırken sarjı vardı ayrıca bozuk halı ıle sarjda da durdu sarjdaykende acılmadı bu ole bı kapanma deıl sankı yazılım yuklu deıl telefona :S ve sarjdayken her 10 saniyede bir yan ısıklar yanıp sonuyo resetlenıo sankı kapalıyken baska batarya ıle denedım yıne aynı sorun :S

telefonun içindekileri yedekleyin. yazılım güncellemesi yapın bence.
  • Bunu nasıl yapabilcegim konusunda detaylı anlaltım linki atabilirmisiniz arama yaptım ama bulamadım..
  • quote:

Bunu nasıl yapabilcegim konusunda detaylı anlaltım linki atabilirmisiniz arama yaptım ama bulamadım..

NSU'yu yükle kablo ile bağla telefonu,sizi yönlendirecek program.

Bu işlemler yapılmadan önce dikkat edilecekler

Telefonun şarjı full olmalı.
    Sim kartı çıkartmayın.
    Tercihler > Genel seçili olsun.
    Kabloyu sakın çıkartmayın.

ANLATIM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 19 Şubat 2009; 17:52:13 >

• merhaba ben turkcell den almıştım cihazı yalnız versiyon atamıyorum bunun bir çözümü var mıdır hard format vs gibi?

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DSGNRY

merhaba ben turkcell den almıştım cihazı yalnız versiyon atamıyorum bunun bir çözümü var mıdır hard format vs gibi?

teşekkürler

üstte anlatımı var,kolay gelsin şimdiden
  • yaklaşık 13.14 aydır bu telefonu kullanıyorum, şarzı şimdiden uyuz etmeye başladı. 2diş ışık yanarken ötmeye başladıaynı daha önce kullandığım 33.10gibi...
    müziğin sesini de duyamıyorum, cebimde çalıp çalmaadığı belli bile olmuyor, eğer kıpraşım açık olmasa uyuyacaz öyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: DSGNRY

merhaba ben turkcell den almıştım cihazı yalnız versiyon atamıyorum bunun bir çözümü var mıdır hard format vs gibi?

teşekkürler

nokia'nın sitesine girip upload edebilirsin kolay gelsin
  • BEN SATICAM TELİ. EKİME KADARDA GARANTİSİ WAR. GÜNDE 2 KERE ŞARJ EDER OLDUM.. ÇOK KULLLANIYORUM ÇÜNKÜ..
  • beyler benim 6300 ın titreşimi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor nasıl çözülecek bu sorun
  • Beyler bir sorum olacak.Bu telefonda rehberi senkronizasyon yapan varmı.Ne yaptımsa olmadı.Başka tellerimi yapmıştım ama bunu yapamadım.Turkcellden ayarlar tam.İnternete giriyor vb.
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.