Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu TeLefon süper vaLLa çirkin diyenlere inanmayın ben çok beyendim öyle metal yer plastik yere yere tam takılı deyil diyorlar bende öyle bir olay yok yandan çıkan ışık msj falan geldiğini gösteriyor değilmi ??
  • nokia 6300 sirocco gold kapağa bayıldım resmen çok hoş olmuş..fiyatı ne kadar acaba kullanan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: voxah

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Ben telefona en son 6.60 versiyonunu yükledim...Acaba yeni 7.21 de şu melodi olarak mp3 seçtiğimizde olan sesin düşükten başlayıp sonradan yükselmesi olayı düzeldi mi?...Düzelmediyse hiç uğraşmayayım yüklemek için...

kendi melodilerinde ya da midi melodilerde artarak yükselmiyor mu?

hayır sadece mp3 lerde yapıyor...kendi melodileri normal şekilde çalışıyor...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: voxah

quote:

Ben telefona en son 6.60 versiyonunu yükledim...Acaba yeni 7.21 de şu melodi olarak mp3 seçtiğimizde olan sesin düşükten başlayıp sonradan yükselmesi olayı düzeldi mi?...Düzelmediyse hiç uğraşmayayım yüklemek için...

kendi melodilerinde ya da midi melodilerde artarak yükselmiyor mu?

hayır sadece mp3 lerde yapıyor...kendi melodileri normal şekilde çalışıyor...

bilgi için teşekkür ederim, bakalım ben de almayı düşünüyorum. yeni birçok model çıkmasına rağmen hala dizayn açısından çok şık bir telefon.

• Herhangi bir yolla bu telefonun ses seviyesini yükseltmenin bir yolu var mı acaba? telefondan son derece memnunum ama sesi az çıkıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: modicon

Herhangi bir yolla bu telefonun ses seviyesini yükseltmenin bir yolu var mı acaba? telefondan son derece memnunum ama sesi az çıkıyor..

bir yolu yok maalesef. melodileri dikkatli seçmek gerek. bazı melodilerde hiç sorun olmuyor. melodi derken kendinizin yüklediği mp3 lerden söz ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 6 Şubat 2009; 0:52:41 >
  • quote:

Herhangi bir yolla bu telefonun ses seviyesini yükseltmenin bir yolu var mı acaba? telefondan son derece memnunum ama sesi az çıkıyor..

Hoparlörün altta olmasınında bir etkisi olduğunu düşüyorum.
  • bence çok güsel bi telefon bende yakın zamanda alcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun.T

quote:

mutlaka etkisi vardır. ama burada sözü edilen şey, başlangıçta sesin düşük olması sonra yükselmesi.

ayrıca hoparör arkada bile olsa telefona uygun melodi atarsanız sesi inanılmaz çıkıyor.
  • Batarya, günlük ortalama 20 dk konuşma ve geceleri kapatma ile kaç gün gider?
  • quote:

quote:

evet hoparlör altta ve yere sıfır telfn tam kapanıyor zemine. ben arkasına (siyah tarafına) hoş bir kalın plastik sticker yapıştırdım. hem sesi düzeltiyor hemde telefonumda çizik yok ve kamerayı da koruyor zeminden.. Tavsiye ediyorum sticker olayını..
  • arkadaşlar bende aranıza katıldım.dün aldım telefonu şu an bir sorun yok.versiyonu 6.60.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdines

Selam. Telefonu 1 seneden fazladır kullanıyorum.Memnunum.Yalnız 2 aydır şarj problemi başladı. Telefon açık halde şarjdayken kapak takılı değildi. Batarya çıktı, tekrar taktım. Akımda olduğundan mavi ışıklı gösterge sürekli yandı. Akımı kesip bataryayı çıkarttım tekrar şarj etmeye başladım ve telefonu açtım.Şarjda ve telefon açık iken Telefonun ekran ışığı hiç sönmemeye ve sürekli screensaver modunda ışıklı kalmaya başladı.Şarjdan alınca normale dönüyor.Şarj halinde bu durum olduğundan şarj süresi uzuyor.Nişantaşı Nokia servise götürdüm. Yazılım atılması lazım dediler.Akşam kendim internetten yazılımı 7.21 versiyonuna yükselttim.Şarjdayken sürekli ekran ışığı problemim çözülmedi.Fikri olan var mı?

acaba pil çıkınca ayarlar sıfırlandı mı? öyle oldu ise screensaver' ı kapat dene bakalım.

tuş kilidini kapatınca bile ışık sönmüyorsa cidden sorun var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco76 -- 7 Şubat 2009; 0:49:19 >

• ArkadaşLar bende bir sorun var mesela video seyrederken çok ekran gidip geliyor bi anda siyahlık çizgiler gelio ve geçio çok küçük bi sorun ama çok sinirimi bozuyor versiyon düşüklüğünden kaynaklanabilirmi versiyonum : 06.01
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis48

quote:

quote:

evet hoparlör altta ve yere sıfır telfn tam kapanıyor zemine. ben arkasına (siyah tarafına) hoş bir kalın plastik sticker yapıştırdım. hem sesi düzeltiyor hemde telefonumda çizik yok ve kamerayı da koruyor zeminden.. Tavsiye ediyorum sticker olayını..

dediğin etiketin resmini çekipte koysana buraya.

• Benim telefonda aynı anda mesajlaşıyorum ve müzik çalardan müzik dinliyorum.Batarya çok kısa sürede ısınıyor ve haddinden çok ısınıyor.Acaba sizde de durum böyle mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

Benim telefonda aynı anda mesajlaşıyorum ve müzik çalardan müzik dinliyorum.Batarya çok kısa sürede ısınıyor ve haddinden çok ısınıyor.Acaba sizde de durum böyle mi ?

evet tabi ondan oluyor bu gibi telefonlar kaldırmaz 1den fazla fonksiyonu çalıştırmayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdines

Coco76 sağolasın da screensaver i off yaptım. sorun aynen devam ediyor. Hard format atıp yazılımı tekrar yüklesem nasıl olur acaba?

sorun devam ediyorsa, içindekileri yedekle önce. format için bir şey diyemem.

yakınlarında 6300 kullanan varsa onun bataryası ile dene. belki sorun bataryadadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

Benim telefonda aynı anda mesajlaşıyorum ve müzik çalardan müzik dinliyorum.Batarya çok kısa sürede ısınıyor ve haddinden çok ısınıyor.Acaba sizde de durum böyle mi ?

evet tabi ondan oluyor bu gibi telefonlar kaldırmaz 1den fazla fonksiyonu çalıştırmayı.

Teşekkürler rapstars her sorunuma cevap buluyorsun :) Bir tek sorunuma çare bulamadın O da benim güvenlik kodunu unutmuş olmam ya da bi program yok mu tuşları kilitlerken şifre sorsun,mesajlara,galeriye girerken şifre soran bi program yok mu ?

• kardeşim vardır ama gerçekten bir işe yaramaz ben denemiştim.Mesela müzik çalar programı var s40 3rd ler için giriyorsun programa hafızandaki her veri için izin istiyor tarayıp bulmak için her şarkıda yani atıyorum 500 tane şarkı varsa 500 kere soruyor evet mi? hayır mı?
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.