Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağol arkadaşım 6600 ım vardı 6 yıldır kullanıyordum ta ki ekranını kırana kadar şuan en sewdiğim telefonlar arasında 6300 var ama ses ve şarj olayı canımı çok sıkıyor bl-4c bataryaları biliyorum bi ara 6600 da da kullanmıştım gün bitmeden şarjı bitiyordu
    acaba 3120 c nin de mi ses olayı aynı
  • nokia 6300 almayı düşünüyorum..
    acaba en uygun fiyata nerde bulabilirim: teknosa, bimeks, mediamarkt yada sizin bildiğiniz başka bir yer ??
    şu anda kredi kartına en uygun taksitli fiyatı 275 ytl civarı
  • denedım olmuyor yıne aynı sorun devam edıyor.BASKA fıkrı olan vrmı cok uzun zmandır bu sorunu cozmeye calışıyorum ama beceremedım tek yolu servıse verıp yenıden guncelleştırtmek heralde..ama busefer tkrar ben yapınca yenıden aynı sey olursa?
    quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

Orjinalden alıntı: Saralondé

quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

telefonun h. kartına format attım daha sonra fabrıka ayarlarına gerı dondurdum ve en son olarak versıyon guncelmeme yaptım ama telefonun en basındakı uygulamalardakı oyunlar falan sılındır ne yapsamda bırdaha eskı halıne getıremıyorum telefonun orjınal ılk halındekı bazı dosyalar gıttı mesela goruntuler predefımages oyunlar predefgame seklınde gozukuyor ama ıclerı boş.. nasıl duseltıcem

bu saçam dosyaları silemiyorum nasıl gidicek bunlar ?

telefonlan gelen hafıza kartınımı kullanıyorsun kullanıyorsan değişeceksin başka hafıza kartını taktınmı sorun düzelir.

• Tuş takımı hassas ile sert arası nasıl basacağınızı bilmiyorsunuz.

Ozellik olarak zengin bir telefon ama dizayna 10 üzerinden 4 veririm..

Tabiki bu benim görüşüm telefonu kötülemek niyetinde değilim.Benim telefonum sonucta ondan kotu
  • zarif bir telefon,görünüşü biraz uyduruk gelebilir yalnız darbelere karşı çok dayanıklı bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphadora -- 18 Nisan 2009; 23:46:50 >
  • evet, ayrıca beyazı çok hoş ama sadece hoş sirocco gibi özellik arama yani anca zerafet.
  • bende E65 i beğenmiyorum ama 5110 kullanıyorum bakalım kısmetse 6300 a yükselcez artık =))
    quote:

Orjinalden alıntı: BaroqueWorks

Tuş takımı hassas ile sert arası nasıl basacağınızı bilmiyorsunuz.

Ozellik olarak zengin bir telefon ama dizayna 10 üzerinden 4 veririm..

Tabiki bu benim görüşüm telefonu kötülemek niyetinde değilim.Benim telefonum sonucta ondan kotu
  • ve aldım sonunda gerçekten iyi bi telefon beni şaşırttı:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknologi

ve aldım sonunda gerçekten iyi bi telefon beni şaşırttı:D

en iyi seçim
  • quote:

ve aldım sonunda gerçekten iyi bi telefon beni şaşırttı:D

iyi güzel hayırlı olmasını dilerim...
  • ve hoşuma gitmeyen ilk olay telefonu yeni almama rağmen aldığım gün şarja taktım ve ilk kullanımdan sonra 1 gün içinde şarjı bitti ve ben bu süre içinde telefonu hiç ama hiç kullanmadım (topu topu 20 dakka aralıklı telefon görüşmesi 3 mesaj )eğer 2-3 şarjdan sonra da olay aynı ise telefonu iade edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologi -- 21 Nisan 2009; 10:33:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: coco76

quote:

Orjinalden alıntı: Bize aşk lazım

quote:

Orjinalden alıntı: coco76

quote:

Orjinalden alıntı: Bize aşk lazım

Şarjı 1.5 gün anca gidiyo ona göre alın

tamamen kullanıma bağlıdır.

Müzik dinlemeden tema kullanmadan arama yapmadan radyo dinlemeden blutetho girmeden 1.5 gün gidiyosa kullanımda değildir sorun

1 yıldır kullanıyorum. müzik dinlemem, radyo dinlemem, kamerayı kullanmam. günde 1 mesaj belki. güç tasarrufu ve uyku modu açık. 2-3 gün çok rahat gider..

özellikle arama yapmadan demenize takıldım. sizi arayan da olmuyor yani. telefon yastık gibi kenarda duruyor ve 1,5 gün mü ?? siz o zaman aldığınız yere götürün. yastık gibi kenarda duran ve şarjı 1,5 günde biten telefon DÜNYADA yok !!!

var benimkide yastık gibi duruo ve 1 günde bitti

• Ben telefonu bi kaç kere düşürdüm,şimdi salladığımda içinden bi parça düşmüş gibi ses geliyor.Açmayı da düşünmüyorum.Hangi parça düşmüş olabilir.Ekranın tepesinde bi yerde bi parça düştü sanırım.
  • quote:

ve hoşuma gitmeyen ilk olay telefonu yeni almama rağmen aldığım gün şarja taktım ve ilk kullanımdan sonra 1 gün içinde şarjı bitti ve ben bu süre içinde telefonu hiç ama hiç kullanmadım (topu topu 20 dakka aralıklı telefon görüşmesi 3 mesaj )eğer 2-3 şarjdan sonra da olay aynı ise telefonu iade edeceğim

kardeş hemen aldığın zamanmı taktın şarja kullanmadan yani öyle yaptıysan yanlış yaptın.telefonu ilk aldığın gün bataryasının şarjını bitirecen ondan sonra şarja takacaksın.
  • quote:

quote:

ve hoşuma gitmeyen ilk olay telefonu yeni almama rağmen aldığım gün şarja taktım ve ilk kullanımdan sonra 1 gün içinde şarjı bitti ve ben bu süre içinde telefonu hiç ama hiç kullanmadım (topu topu 20 dakka aralıklı telefon görüşmesi 3 mesaj )eğer 2-3 şarjdan sonra da olay aynı ise telefonu iade edeceğim

kardeş hemen aldığın zamanmı taktın şarja kullanmadan yani öyle yaptıysan yanlış yaptın.telefonu ilk aldığın gün bataryasının şarjını bitirecen ondan sonra şarja takacaksın.

yok bitirip taktım da ilk gün cabucak bitti dün doldurdum yine ve şuan hala full gösteriyor şarjını bende anlamadım bu olayı

• mrb. bende yeni aldım tlf. uygun fiyata 2.el.
    takoz 3100 dan geçtim 6300'a

hoş nahoş bi tlf.
    şarj az gidiyoo kullanışlı ama sms olayı tuşlardan dolayı sorun yaşıyorum.
    birde tr-cell-im var ben onu içinden nasıl silicem. benden onceki sahibi kampanyada almış sanırsam ana menude var gıcık duruyor..

6300 -ile bana verebileceğiiniz kullanım ve bakım acısından tavsiyeleriniz neler !
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

mrb. bende yeni aldım tlf. uygun fiyata 2.el.
    takoz 3100 dan geçtim 6300'a

hoş nahoş bi tlf.
    şarj az gidiyoo kullanışlı ama sms olayı tuşlardan dolayı sorun yaşıyorum.
    birde tr-cell-im var ben onu içinden nasıl silicem. benden onceki sahibi kampanyada almış sanırsam ana menude var gıcık duruyor..

6300 -ile bana verebileceğiiniz kullanım ve bakım acısından tavsiyeleriniz neler !

kısayollardan kaldırabilirsin ama silinmesini bilmiyorum.
  • bir de yeni yazılım olduğunu nasıl anlayacağız my nokia ya kayıtlıyım acaba mesaj mı atacaklar
  • quote:

bir de yeni yazılım olduğunu nasıl anlayacağız my nokia ya kayıtlıyım acaba mesaj mı atacaklar

bende my nokiaya kayıtlıyım ama şimdiye kadar yazılm için haber vermedi...
    ama buradan bakabilirsin tıkla
    ürün kodu isteyecektir senden 0537625 yazarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersahin -- 23 Nisan 2009; 15:32:46 >
  • quote:

quote:

bir de yeni yazılım olduğunu nasıl anlayacağız my nokia ya kayıtlıyım acaba mesaj mı atacaklar

bende my nokiaya kayıtlıyım ama şimdiye kadar yazılm için haber vermedi...
    ama buradan bakabilirsin tıkla
    ürün kodu isteyecektir senden 0537625 yazarsın.

saol kardeşim gerçekten çok yardımcı oluyorsun teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologi -- 23 Nisan 2009; 16:21:04 >

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.