Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: koray6852

arkadaşlar bende alalı daha 2 gün oldu oldukça karizmatik ve kibar bir telefon özellikle çelik kasa olmasa süper çok sağlam ve olgun duruyor ve üstelik parasında hak ediyor ben 270 ytl ye aldım ve nokıa nın bu paraya en güsel ve en ideal telefonu olmasıdır. evet şarzı az gidiyor ama 16 milyon renk olması bunun kanıtıdır kamerası yeterli ki bende dijital fotoğraf makinası war fazla kullanmıyorum ses kalitesi fena değil bana yetiyor şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlarda daha ayrıntılı yazarım bide arkadaşlar bu telefonla MSN e girebilirmiyim.

evet msnye girebilirsin programı

burdan indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersahin -- 17 Mayıs 2009; 19:03:17 >

• nolur yardım... arkadaşlar bnde rapstara oldugu gibi bi sırunlar karsılastım.. mesaj saklama hafızası hazır değil diyor ttelfon donuyor fabrika ayarlarına donemioorum ne yapabilirmmmmmmmmmm
  • Arkadaşlar annem için bu telefondan almak istiyorum. Nasıl menüleri falan karışık değil dimi ? Ve şarj süresi ne kadar gidiyor ? Veya başka bir sorun var mı telefonda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlar annem için bu telefondan almak istiyorum. Nasıl menüleri falan karışık değil dimi ? Ve şarj süresi ne kadar gidiyor ? Veya başka bir sorun var mı telefonda ?

arkadaşım menüleri klasik kolay menüdür.
    3-4 gün gider tabi düzenli şarj edilirse.
    sorun olarakta kulaklık sorunu var bir süreden sonra sorun yaşayabilirsin kulaklıklan ilgili.ama bu her 6300 da olacak diye kaide yok.
  • evet aynı şekilde benimkide düşmüştü ve ekranın oralarrından sallayınca ses geliyor ama henüz ne sesi olduğunu anlayamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: FeLisLynx

Ben telefonu bi kaç kere düşürdüm,şimdi salladığımda içinden bi parça düşmüş gibi ses geliyor.Açmayı da düşünmüyorum.Hangi parça düşmüş olabilir.Ekranın tepesinde bi yerde bi parça düştü sanırım.

• en son güncelleştirme yaptım dil yarı ingilizce yarı çince oldu ,
    ayarlarda türkçe seceneği de yok.
    nasıl türkçe yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

arkadaşlar bende alalı daha 2 gün oldu oldukça karizmatik ve kibar bir telefon özellikle çelik kasa olmasa süper çok sağlam ve olgun duruyor ve üstelik parasında hak ediyor ben 270 ytl ye aldım ve nokıa nın bu paraya en güsel ve en ideal telefonu olmasıdır. evet şarzı az gidiyor ama 16 milyon renk olması bunun kanıtıdır kamerası yeterli ki bende dijital fotoğraf makinası war fazla kullanmıyorum ses kalitesi fena değil bana yetiyor şimdilik bu kadar ilerleyen zamanlarda daha ayrıntılı yazarım bide arkadaşlar bu telefonla MSN e girebilirmiyim.

evet msnye girebilirsin programı

burdan indirebilirsin.

teşekkürler acaba çok kontör gidiyormu

• quote:

Orjinalden alıntı: .iLK.

en son güncelleştirme yaptım dil yarı ingilizce yarı çince oldu ,
    ayarlarda türkçe seceneği de yok.
    nasıl türkçe yapabilirim?

91. sayfaya bak ben cevabını yazmışım nemesisle ilgili nasıl yapılacağını.
  • Nokia 6300 windows 7 teması(gerçek araç çubuklu ve flash saatli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersahin -- 19 Mayıs 2009; 20:47:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

Nokia 6300 windows 7 teması(gerçek araç çubuklu ve flash saatli)

tema çok güsell gerçekten tavsiye edilir.
  • Alın size güzel bir tema daha benim uploadım.
    Nokia 6300 black premium tema (Flash saatli)
  • tema oyun vb için en iyi adres w w w.zedge.net
    bi göz atmanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: reis48

tema oyun vb için en iyi adres w w w.zedge.net
    bi göz atmanızı tavsiye ederim

• güzel bir telefon ama artık eskidi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

güzel bir telefon ama artık eskidi....

bence eskimedi ki piyasaya bakıldığında yine en çok satan model olarak bilinmekte sokakta dolaşırken insanların çoğunda 6300 görüyorum kampanyada baya sattıldı. bende 1 haftadır kullanıyorum en ideal telefon pratik rahat eksi yönü şarzının az gitmesi o da normal.

• quote:

Herkesin elinde bulunmasına bakarak eskidi diyorsan bence yanlış düşünüyorsun diyecektim.

Fiyat-özellik dengesine göre bence gayet güzel.
  • quote:

quote:

bence eskimedi ki piyasaya bakıldığında yine en çok satan model olarak bilinmekte sokakta dolaşırken insanların çoğunda 6300 görüyorum kampanyada baya sattıldı. bende 1 haftadır kullanıyorum en ideal telefon pratik rahat eksi yönü şarzının az gitmesi o da normal.

Şarj süresi ne kadar gidiyor acaba herkes az diyor ?
  • ben nokia 5130 kullanıyorum ancak merak ettiğim s40 cihaz olduğu için sizde de ara ara restlenme yapıyormu? özellikle opera browser ile surf yaparken?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

ben nokia 5130 kullanıyorum ancak merak ettiğim s40 cihaz olduğu için sizde de ara ara restlenme yapıyormu? özellikle opera browser ile surf yaparken?

çok sık değil ama bendede oluyor, bu arada operanın hangi sürümünü kullanıyorsun? birde şarj problemi olmasa...
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.