Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ehemmena

quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

ben nokia 5130 kullanıyorum ancak merak ettiğim s40 cihaz olduğu için sizde de ara ara restlenme yapıyormu? özellikle opera browser ile surf yaparken?

çok sık değil ama bendede oluyor, bu arada operanın hangi sürümünü kullanıyorsun? birde şarj problemi olmasa...

telefondaki 4.1 standart tarayıcı ben garanti olsun diye 4.2 ve 3.1 de indirdim onlarda problem yok şimdilik herhalde sürümle ilgili birşey..şarj hiç dayanmıyor maksimum 2 gün..o çok kötü..
  • telefondaki 4.1 standart tarayıcı ben garanti olsun diye 4.2 ve 3.1 de indirdim onlarda problem yok şimdilik herhalde sürümle ilgili birşey..şarj hiç dayanmıyor maksimum 2 gün..o çok kötü..
    acaba hat ile ilgili bir sıkıntı olabilirmi? ben avea nın haftalık 5 mb lık tarifesini kullanıyorum. sizin tarife nasıl? veya en uygun internet tarifesi hangisi ayrıca operayı cep görünümü şeklinde kullanıyorunm daha az kb. gidiyor ben deki operanın en eski sürümü
  • benim tarife turkcell indirimli internet ayda 30 kontöre 100 mb.cep görünümü yaptım bakalım ne olacak..bu konu ile nokia finlandiya sitesine şikayet yazdım..
  • yeni yazılımı çıkmış arkadaşlar kullanan varmı
    Latest available software for Nokia 6300, product code 0537625
    Version: 07.30
  • arkadaşlar 6300'dan e-mail atmak istiyorum (ve almak istiyorum) mail hesabım hotmaile kayıtlı, ne yapsam olmuyor arkadaşlar, yardımcı olabilecek var mı acaba ?
  • Arkadaşlar yardım edin ya :( bu telefona sahibim, önceden # tuşuna uzun süre bastığım zaman sessize alıyordu. Sonra sürüm güncelleştirmesi yaptım, biraz zaman geçtikten sonra # tuşuna bastığımda sessize almıyor. Bu konu hakkında birşeyler yazılmış ama çözüm bulundu mu aradım bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaLVaDo

Arkadaşlar yardım edin ya :( bu telefona sahibim, önceden # tuşuna uzun süre bastığım zaman sessize alıyordu. Sonra sürüm güncelleştirmesi yaptım, biraz zaman geçtikten sonra # tuşuna bastığımda sessize almıyor. Bu konu hakkında birşeyler yazılmış ama çözüm bulundu mu aradım bulamadım.

onunla alakalı değil.
    bende yaptım güncellemeyi ama sessize alıyor # ile...
  • arkadaşlar son sürümde neler war.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray6852

arkadaşlar son sürümde neler war.

biz de onu soruyoruz ama yükleyip deneyen yok galiba
  • Selamlar. Arkadaşlar konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın okuyamadım. Arkadaşlar şuan telefonum son sürümde ama zaten 7.21 ile elime geçti.

Sorum şu. Rehberde isim ararken tüm harfler büyük oluyor. Bunu değiştiremiyorum. Herkeste böyle mi. Ben yazım dilini İngilizce yaptığım için sorunlar çıkıyor. Örneğin Mine isminde birini ararken MINE şeklinde yazılabildiği için seçemiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar son sürümde birşey farkettim.
    artık videoların süre sınırı kalkmış sanırım.
    çok net bilmemekle beraber denemenizi tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: digitbook

arkadaşlar son sürümde birşey farkettim.
    artık videoların süre sınırı kalkmış sanırım.
    çok net bilmemekle beraber denemenizi tavsiye ederim...

arkadaşım başka birşeyler fark ettinmi buraya yazamısın.
  • Bir önceki sayfada benim sorum saçma bir şeyden havada kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustaf83

Bir önceki sayfada benim sorum saçma bir şeyden havada kaldı.

nedir o saçma şey arkadaşım sende saçma bir soru sormuşsun.
  • YAZILIMLARDA baştan sona sistem değişse çok güzel olacak ama hep aynı sistem oluyor yükleyince
  • Ne öyle sırf karşı tarafa saldırmak için saçma diyosun. Saçma olduğunu düşünüyosan hemen deseydin. Ben bir sorundan bahsediyorum. Sonra başkası geliyor benim sorunumu gerilere ittiğini hiç düşünmeden sınırsız video çekimi var diyor. Bencilce bir tavır değil mi bu? Film mi çekeceksiniz? Ya da burada yazılanların önemi kişilerin rütbesine göre mi artıyor? Bir sorun mu daha önemlidir yoksa var olan bir özellikten bahsetmek mi?
  • YAAA ARKADAŞLARRR BEN BU TEL.U YENİ ALDIM. MELODİLERİN İÇİNDE BEBEK KAHKASI YOKMUYDU?
  • alsana bebek kahkahası

Buradan indirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustaf83

Selamlar. Arkadaşlar konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın okuyamadım. Arkadaşlar şuan telefonum son sürümde ama zaten 7.21 ile elime geçti.

Sorum şu. Rehberde isim ararken tüm harfler büyük oluyor. Bunu değiştiremiyorum. Herkeste böyle mi. Ben yazım dilini İngilizce yaptığım için sorunlar çıkıyor. Örneğin Mine isminde birini ararken MINE şeklinde yazılabildiği için seçemiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirim.

kare tuşuna basınca değişmiyormu sözlüğüde türkçe yap bakalım...
  • görüşme esnasında ses kaydı yapılabiliyormu kalitesi nasıl
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.