Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GE_2504

Arkadaşlar tel.un sesi çok az çıkıyo hiç duyulmuyooooo en yüksekte olmasına rağmen bu tel.dan önce benq siemens el 71 kullandım ses düzeyi çok yüksekti? Birde tel.la çektiğim bi resmi yüksek kalitede çekmeme rağmen duvarkağıdı yaptığımda tam ekren olarak gözükmüyo bi ayar mı yapmam lazım?

o ses konusunda senin yapabileceğin bir şey yok. telefonun sesini max. ayarda tutmana ramen böyle oluyorsa zaman kaybetmeden servise götür.

ben de kullanıyorum, telefon çok kullanışlı, şık fakat bir de o kapağı tutan küçük metal parçalar o kadar hassas olmasaymış.. ki telefon çok sağlam aslında bu ayrıntı da olmasa

• Arkadaşlar, telefonun kutusundan bilgisayara bağlamak için bir kablo çıkmadı. Bilgisayara nasıl bağlayacağım?
  • MP3 çaların kablosundan bağladım, son firmware de kuruluymuş. Aletin tek sorunu şu an sesin çok kısık başlayıp sonradan yükselmesi.
  • arkadaşlar bi sorunum var telefonum 6300 gelen arama bildirimi çalan zil seçili olduğu halde zil sesi yavaştan artarak çıkıyor ve cebimde biraz çaldıktan sonra duyabiliyorum sebebi nedir ne yapmam gerekir şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar bende de 6300 var, siz de kare tuşuna uzun süre basınca sessiz moduna geçiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Arkadaşlar bende de 6300 var, siz de kare tuşuna uzun süre basınca sessiz moduna geçiyor mu?

evet.
  • merhaba arkadaşlar bu 7.30 sürümünü ben yükliyemiyorum nedendir acaba en son sürüm 7.21 geçerlidir diyor programda birde turkcell rehberim uygulamasını bir türlü çalıştıramıyorum bu telefondaa yedeklenen isimleri geri alamıyorum hata veriyor senkronize ettiğimde de sadece isimleri alıyor numaralar yok yardım ederseniz çok mutlu olurum iyi günler...
  • bende dün aldım.yazılımını güncelleyeyim dedim aynı yazılımı buldu 7.21 bende yüklemedim çünkü üstündekide 7.21 idi.
  • Arkadaşlar mms msj geldiğinde saat ve tarih güncellensinmi diyo evet dersem saati 1 saat geriye alıyo sorun dedir bi fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapstars

quote:

Orjinalden alıntı: remeoo

görüşme esnasında ses kaydı yapılabiliyormu kalitesi nasıl

hayır yapılmıyor.

görüşme sırasında ses kaydı yapılıyor kalitesi iyi
  • 7 ay önce hanıma aldığım 6300 a baktım yazılımı 6.60 idi.bu gün iş yerine getirdim.pcye Nokia Software Updater ı kurdum.yazılımı güncelledim.ne bir ayarı değişti nede bir dosyası silindi.bütün fotolar, videolar,müzikler hepsi duruyor hatta radyo istasyonları ayarlamıştım hepsi duruyor.
  • beyler kendi yapımım kusursuz bir temayı sizlerle paylaşmak istiyorum buyrun
    http://www.zedge.net/themes/567294/phone-xpress-theme/
  • arkadaşlar elimde bir tema var temayı beğenmiyorum ama zil sesi ve mesaj sesi harika... onları içinden nasıl çekebilirim?
  • arkadaşlar son yazılım hakkında bir bilgi varmı.
  • Bugün siyah renkte nokia 6300 telefon aldım az önce USB'den hafıza kartına birşey atmayı denicektim ancak kapağı açmak telefonun arkasında ki kapağıda çıkarmam gerekti ayrıca USB'yi taktıktan sonra kapak aşağıda kaldı zamanla orası aşınıp kopma yapabilir mi? Yaparsa orayı terkardan yaptırabilme ihtimalim var mı? Ayrıca ne yaptıysam telefonun zil ve alarm sesini yükselmedim? Yardım ederseniz sevinirim..

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen1903 -- 15 Eylül 2009; 1:32:23 >
  • arkadaşlar ben bu tel.den almayı düşünüyorum.289 liraya.tavsiyeleriniz nedir??
  • Çok şık bir telefon 2.elini 180 ytl ye buldum alsammki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuRŞuN87

arkadaşlar ben bu tel.den almayı düşünüyorum.289 liraya.tavsiyeleriniz nedir??

Bu teli alma biraz daha para ver bir üst modeli var onu al.Yani nokia 6303 classic
  • Arkadaşlar benim telefonda ne uyku modu çalışır oldu , ne güç tasarrufu modu , ne de ekran koruyucu modu.Ayarları kontrol ettim bi sorun yok ama , bi yerden bişeyleri mi kapattım acaba ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Arkadaşlar benim telefonda ne uyku modu çalışır oldu , ne güç tasarrufu modu , ne de ekran koruyucu modu.Ayarları kontrol ettim bi sorun yok ama , bi yerden bişeyleri mi kapattım acaba ?!

fabrika ayarlarına geri dön eğer yine olmazsa telefonun yazılımını tekrar yükle
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.