Şarjı ne kadar gidiyor arkadaşlar şarj sorunu var heralde forumu biraz okudum ama
arkadaslar bende kullanıyorum bu telden v.7.21 var versiyon olarak. kameramdan neden dir bilmem bi netlik bozuklugu var normal 6300larla karsılastırıyorum onlar benımkınden bayya bi net cekiyor.daha once rastlayan oldu mu bu olaya? bilen gören varsa bana bi özel mesaj atabilirler mi.smdiden tsklerr.. iyi forumlarr
quote:
Orijinalden alıntı: egemen1903
Bugün siyah renkte nokia 6300 telefon aldım az önce USB'den hafıza kartına birşey atmayı denicektim ancak kapağı açmak telefonun arkasında ki kapağıda çıkarmam gerekti ayrıca USB'yi taktıktan sonra kapak aşağıda kaldı zamanla orası aşınıp kopma yapabilir mi? Yaparsa orayı terkardan yaptırabilme ihtimalim var mı? Ayrıca ne yaptıysam telefonun zil ve alarm sesini yükselmedim? Yardım ederseniz sevinirim..
Teşekkürler..
benimkisi koptu telefoncuları gezdim bulamadım. Ama illaki bulunur gibime geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: w_ashburn
Şarjı ne kadar gidiyor arkadaşlar şarj sorunu var heralde forumu biraz okudum ama
Şarj sorunu hat safhada ne yaptıysam çözemedim. Sıfır batarya aldım, amperi yüksek batarya taktım en fazla bir gün gidiyor. Telefonla çok konuşmam günde 5dakkayı geçmez. Sms günde 100 tane atarım. Olay telefonun ekran parlıklığının çok olması ve parlaklığın düşürülememesi. Eğer telefonu çok kullanan birisiyseniz kesinlikle almayınız. Ben nefret ettim şarj olayından.
Benim sorunumda telefonla konusurken karsi tarafin sesini duymakta ciddi sekilde sikinti cekiyorum. Hele gurultulu ortamlarda duyamiyorm karsi tarafi.Boyle bir duruma maruz kalan var mi?
quote:
Orijinalden alıntı: drummer_987
Benim sorunumda telefonla konusurken karsi tarafin sesini duymakta ciddi sekilde sikinti cekiyorum. Hele gurultulu ortamlarda duyamiyorm karsi tarafi.Boyle bir duruma maruz kalan var mi?
aynı sorun bendede mevcut, Sözde güncelleme ile düzeltildi fakat her ne yaptıysam sesi yükseltemedim.
Sanirim bu telefonun ozelliginden alakali.Ben garantiye verdim parca degistirdiler yeni guncelleme yaptilar.Zil sesinde artma meydana geldi ama biriyle konusurken karsi tarafin sesi yine az geliyor.Sanirim bu modelden kaynaklanan bi durum...
arkadaşlar telefonu yeni aldım. turkcell-im menüsünü kaldırabiliyor muyuz? ya da kaldıramıyorsak, telefonun sağ üst tuşuna atanmış durumda, bunu değiştirebilir miyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: ufukefe
arkadaşlar telefonu yeni aldım. turkcell-im menüsünü kaldırabiliyor muyuz? ya da kaldıramıyorsak, telefonun sağ üst tuşuna atanmış durumda, bunu değiştirebilir miyiz?
ayarlar/kısayollardan değiştirebilirsin.
abiler
6300 dış kasası için gg da 6300 sapphire var onlardan deneyen varmı? 20 milyon fiyatlı? sizce alıp takmaya degermi?
usb kablosu ile 6300 turkcel temasını kaldırabilirmiyiz? ben tema koydum teli kapatıp açınca açılışta turkcel 6300 menüsü ile açılıyor?
2 gün önce hepsiburada'dan ben de 6300 aldım. Daha önce 6600 vardı yaklaşık 4 yıldır kullanıyordum ama artık çok hantal geliyordu, öncelikle şıklığı ve küçük olması nedeniyle 6300 tercih ettim. 6300 üstadlarına bir sorum var: 6600'da çift sim kart kullanıyordum ( sim kartların bölünüp sonra da birleştirilerek tek bir kart oluşturulması sayesinde) böylelikle menüdeki "dual sim card" butonuyla turkcell ve vodofone arasında geçiş yapabiliyordum. Ancak birleştirilmiş kartımı takınca gördüm ki ikinci sim karta geçiş yapmıyor. Benzer problem yaşayıp çözebilen var mı acaba?
hıc mı dusmez bu telın ıkıncı elı ya arkadaslar...
bende dun yeni bir 6300 aldım.almak isteyenlere duyurulur.carrefourlarda 259/12 taksitle aldım.fiyat gayet uygun ayrıca nautilus carrefourda acılmamıs jelatinli kvk cihazları var giriste hemen isteyenler ordan alabılırler.bundan once n95 n82 n79 kullandım.artık ozellık ıstemıyorum.sadece alo dedırtsın yeterlı onun ıcın kıbar zarıf kucuk vede pratık 6300 tercıhım oldu.daha oncede kullanmıstım tekrar gerı donduk yane :))
aldım ve cok memnunum hıc bı sorun olursturmadı
arkadaşlar boşu boşuna 260 ytl vermeyin bu telefona piyasada okadar tel varken biraz daha ekleyin onlardan alın tabi siz daha iyi bilirsiniz ben telefonu kötülemiyorum bende 1 ay önce 2.el olarak aldım 2 aylık tı benim aldığımda. 140 a aldım gayette memnunum çok rahat kullanışlı bir telefon tek şikayetim piyasada bu telefona göre adam gibi kapak satmıyorlar valla taş gibi deyebilirim kaç kez yere düş tü hiç tık demedi çok sağlam kasası var
quote:
Orijinalden alıntı: KuRŞuN87
arkadaşlar ben bu tel.den almayı düşünüyorum.289 liraya.tavsiyeleriniz nedir??
quote:
Orijinalden alıntı: Fyrad
Çok şık bir telefon 2.elini 180 ytl ye buldum alsammki ?
bi ilanda 222tl ye reklamını görmüştüm.. tam hatırlamıyorum ama mediamarkt olabilir.. bu fiyatlar bence çok..
Arkaşlar ben bu telefonu almak istiyorum media markt da 279 tl ama önce bi araştırma yaptım sarj konusunda problemler var gibi acaba yeni üretimlerde batarya degiştirme veya sorunu bi şekilde halletme gibi bir durum söz konusu mu? merak ediyorm telefonun şarjı kaç gün gidiyor? Telefonu yeni alan arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi? yorumlarını bekliyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: 4lp33r
Arkaşlar ben bu telefonu almak istiyorum media markt da 279 tl ama önce bi araştırma yaptım sarj konusunda problemler var gibi acaba yeni üretimlerde batarya degiştirme veya sorunu bi şekilde halletme gibi bir durum söz konusu mu? merak ediyorm telefonun şarjı kaç gün gidiyor? Telefonu yeni alan arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi? yorumlarını bekliyorum..
dikkatli kullanırsan benim gibi hiç bir sorunun olmaz emin ol
haziranda aldım herhangi bir sorununu görmedim.
şarj olayına gelince . abartısız müzik , biraz sms,günde max 2 saat konuşursan 1 gün yeter.