Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: remeoo

görüşme esnasında ses kaydı yapılabiliyormu kalitesi nasıl

hayır yapılmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

Orjinalden alıntı: Mustaf83

Selamlar. Arkadaşlar konuşuldu mu bilmiyorum kusura bakmayın okuyamadım. Arkadaşlar şuan telefonum son sürümde ama zaten 7.21 ile elime geçti.

Sorum şu. Rehberde isim ararken tüm harfler büyük oluyor. Bunu değiştiremiyorum. Herkeste böyle mi. Ben yazım dilini İngilizce yaptığım için sorunlar çıkıyor. Örneğin Mine isminde birini ararken MINE şeklinde yazılabildiği için seçemiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Yardımcı olursanız sevinirim.

kare tuşuna basınca değişmiyormu sözlüğüde türkçe yap bakalım...

Öncelikle teşekkür ederim. Normalde örneğin mesaj yazarken kare tuşuna basınca küçük büyük oluyor ama rehberde bir ismi bulmak için harfler girerken hep tamamı büyük kalıyor. Uzun basınca çıkan menüden klavyeyi Türkçe yapıyorum ama yine sadece büyük harf kullanabiliyorum. Şurda küçük harf kullanabilsem telefondan çok memnunum.

• servisine ver bakalım ancak onlar anlarlar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: remeoo

görüşme esnasında ses kaydı yapılabiliyormu kalitesi nasıl

hayır yapılmıyor.

BEN AZ ÖNCE KULLANIM KILAVUZUNDAN OKUDUM VARMIŞ :))
  • tşkler :-)
  • arkadaşlar windows 7 temasını yükledim, ancak şööle bi sıkıntım var: çektiğim bir resmi duvarkağıdı yaptığımda windovs 7 temasında normalde ekranda olna ikonlar yok oluyo (sağ tarafta saat, pil doluluk oranının vs olduğu ikonlar var temada) bunun bi yolu varmı, ikonlar resmin üzerine çıkarmak gibi?
    bi de dün usb bağlantı kablosu aldım, ancak data kablosunu taktığımda elimle tel.un alt kısmına(kablonun bağlandığı yere) bastırmam gerekiyo, kabloda mı soruın var sizce yoksa tel.da mı?
  • 7.30 versiyonu çıkmış ama ben my nokiaya kayıtlıyım. Mesaj falan gelmedi. Gelmesi gerekiyordu.
  • quote:

servisine ver bakalım ancak onlar anlarlar.

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GE_2504

arkadaşlar windows 7 temasını yükledim, ancak şööle bi sıkıntım var: çektiğim bir resmi duvarkağıdı yaptığımda windovs 7 temasında normalde ekranda olna ikonlar yok oluyo (sağ tarafta saat, pil doluluk oranının vs olduğu ikonlar var temada) bunun bi yolu varmı, ikonlar resmin üzerine çıkarmak gibi?
    bi de dün usb bağlantı kablosu aldım, ancak data kablosunu taktığımda elimle tel.un alt kısmına(kablonun bağlandığı yere) bastırmam gerekiyo, kabloda mı soruın var sizce yoksa tel.da mı?

tabi ki değişecek duvarkağıdını değiştirdiğinde ona herhangi bir çözüm yok ikonların görünmesini istiyorsan duvar kağıdını değişmeyeceksin.

usb bağlantısına gelince usb portunda temasızlık olabilir servisine göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersahin -- 18 Haziran 2009; 20:22:30 >

• Güzel tel. ama bataryası çok çabuk bitiyor o nedenle biraz - oy alıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhans19

7.30 versiyonu çıkmış ama ben my nokiaya kayıtlıyım. Mesaj falan gelmedi. Gelmesi gerekiyordu.

evet bende my nokiaya kayıtlıyım ama banada şu ana kadar böyle bir mail atmadılar
  • Arkadaşlar yazı rengini değiştirebiliyomuyuz? black premium diye bi tema kullanıyom yazı rengi mavi ama msj yazarken rahat görünmüyo....
  • quote:

Orjinalden alıntı: GE_2504

Arkadaşlar yazı rengini değiştirebiliyomuyuz? black premium diye bi tema kullanıyom yazı rengi mavi ama msj yazarken rahat görünmüyo....

yok değiştirilmiyor...
  • arkdaşlar ya dun telefonda 140 cıvarı mesaj ve ıcerısınde 20 cıvarı resım vardı daha sonra bellek yetmıo dıe mesaj gondermemeye basladı bazı mesajları sılınce duzledı fakat bugun versıyon 7.30 u yukledım yıne aynı sey oluyor fakat bu sefer ıcerısı bomboş sadece 4 tane mesaj dahı gelse bellek yok dıyor bakıyorum 8.23 mb dan 1.11 mb lık ver kalmıs ama yenı formatlayıp guncelledım ne resım var ne bısey 7 mb lık verı nerde bu cıhazda ? hadı ıcındekı zil seslerı falan doldurdu dıyelım ama onceden bu sorun yoktu ?
  • Arkadaşlar 2 gün önce 6300 aldım. Yeni tema yükledim telefona. Ancak telefonu her kapatıp açtığımda temam değişiyor. Buna nasıl engel olabilirim? Turkcellden aldım telefonu. Turkcell teması olarak açılıp duruyor. Ayrıca o temayı silmeme de izin vermiyor telefon. Ne yapmam gerekiyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardway -- 27 Haziran 2009; 23:34:01 >
  • Arkadaşlar bir sorunum olacak. 6300 kullanıyorum ve telefonumdan gayet memnunum.
    Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım ancak biraz önce, çekmiş olduğum videoları pc'ye aktarırken sorun yaşadım.
    Stüdyo kayıtlarımızın olduğu videolarda herhangi bir sorun olmazken, mezuniyet videolarımı aktarmıyor.
    İkisi de .3gp uzantılı olmasına rağmen neden böyle bir ayırım yaptı anlayamadım ?

2. sorunum ise hafıza kartının doluluğundan kaynaklanıyor.
    Hafıza kartı dolmaya başlayınca müzik çalardaki 70 şarkının sadece 15 tanesini gösteriyor.
    Hafıza kartını boşaltmadan bunu düzeltmenin başka bir yolu var mı ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: immortalover

arkdaşlar ya dun telefonda 140 cıvarı mesaj ve ıcerısınde 20 cıvarı resım vardı daha sonra bellek yetmıo dıe mesaj gondermemeye basladı bazı mesajları sılınce duzledı fakat bugun versıyon 7.30 u yukledım yıne aynı sey oluyor fakat bu sefer ıcerısı bomboş sadece 4 tane mesaj dahı gelse bellek yok dıyor bakıyorum 8.23 mb dan 1.11 mb lık ver kalmıs ama yenı formatlayıp guncelledım ne resım var ne bısey 7 mb lık verı nerde bu cıhazda ? hadı ıcındekı zil seslerı falan doldurdu dıyelım ama onceden bu sorun yoktu ?

uygulamalarda doludur belki bir bak istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanefe

Arkadaşlar 2 gün önce 6300 aldım. Yeni tema yükledim telefona. Ancak telefonu her kapatıp açtığımda temam değişiyor. Buna nasıl engel olabilirim? Turkcellden aldım telefonu. Turkcell teması olarak açılıp duruyor. Ayrıca o temayı silmeme de izin vermiyor telefon. Ne yapmam gerekiyor acaba?

dediğin galiba açılış ekranı görüntüsü servisine ver düzeltsinler.

• Arkadaşlar tel.un sesi çok az çıkıyo hiç duyulmuyooooo en yüksekte olmasına rağmen bu tel.dan önce benq siemens el 71 kullandım ses düzeyi çok yüksekti? Birde tel.la çektiğim bi resmi yüksek kalitede çekmeme rağmen duvarkağıdı yaptığımda tam ekren olarak gözükmüyo bi ayar mı yapmam lazım?
  • Bugün aldım, son firmware'ini( ya da sürüm bilmiyorum) nereden bulup nasıl kurabilirim?
    Daha önce açıklandıysa bulamadım, link atarsanız memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.