aRKADAŞLAR 6300 NASIL OYUNLAR YÜKLEYEBİLİRM. bİR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER
quote:
Orijinalden alıntı: fagala
aRKADAŞLAR 6300 NASIL OYUNLAR YÜKLEYEBİLİRM. bİR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER
Telefonu USB, Bluetooth veya Hafıza Kartı yoluyla bilgisayara bağlayıp; .jar uzantılı JAVA ları telefona atıp oynayabilirsin..
Ok. teşekkürler bayaa bir oyun buldum. Bu arada temiz sıfır ayarında bir tane daha 6300 arıyorum.. diğerini 130 tl almıştım .. Satmak isteyen olursa talip olurum....
ARKADAŞLAR BU TELEFONDA JAVA AYARLARI NERDEN YAPILIYOR BİR PROGRAM ATTIK AÇMAK İSTEYİNCE JAVA AYARLARINI YAPIN YAZIYOR DA?
quote:
Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
quote:
Orijinalden alıntı: celebi_a
arkadaşlar 1.5 yıl önce hafıza kartsız aldığımız 6300 a bugün kart alacaktık.fakat telefon hiçbir hafıza kartını okumadı.telefoncu problemin hafıza kartı yuvasında olduğunu ve garanti kapsamında yapılamayacağını söyledi.tamir için 25 tl istedi.sizce uygun mudur ayrıca telefonun versiyonuda 05.50 olarak gözüküyor.acaba sorun versiyondan kaynaklı olabilirmi?
kaç gb kart ile denediğini öğrenebilir miyim? mesela ben 4 denedim okumadı..maksimum 2 ye kadar kaldırıyormuş zaten.2 gb ısmarladım ama tedirgin oldum şimdi uymaz falan diye..
yok benim sorunum kartla ilgili değil.512-1gb-2gb tüm kartları falan denedik olmuyo.benim bildiğim 6300 2 gb kartı okuyo sorun olmadan
anladım. o zaman senin telefonda problem vardı..birde h.kartını sertçe itip çıkarmaktan da yuvası hasar görebiliyormuş..dikkatli olmak gerek..
MRB ARKDAŞLAR BENDE DE ÇİN MALI 6300 WAR EKRANDAKİ ETKİN BEKLEME MODUNU Bİ TTÜRLÜ KALDIRAMADIM BİLEN VARMI NASIL KALDIRILIR ÇOK ACİL LAZIM ... ŞİMDDEN SAOLUN
quote:
Orijinalden alıntı: hayalsizim59
MRB ARKDAŞLAR BENDE DE ÇİN MALI 6300 WAR EKRANDAKİ ETKİN BEKLEME MODUNU Bİ TTÜRLÜ KALDIRAMADIM BİLEN VARMI NASIL KALDIRILIR ÇOK ACİL LAZIM ... ŞİMDDEN SAOLUN
orjinal 6300 larda ayarlardan ekran ayarlarına girip etkin beklemeyi kapalı konuma getiriyoruz ama çin malı 6300 nasıl oluyor bilmem.resimlerini eklemeniz mümkün mü acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: fagala
Ok. teşekkürler bayaa bir oyun buldum. Bu arada temiz sıfır ayarında bir tane daha 6300 arıyorum.. diğerini 130 tl almıştım .. Satmak isteyen olursa talip olurum....
pm attım
quote:
Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y
quote:
orjinal 6300 larda ayarlardan ekran ayarlarına girip etkin beklemeyi kapalı konuma getiriyoruz ama çin malı 6300 nasıl oluyor bilmem.resimlerini eklemeniz mümkün mü acaba?
NORMAL 6300 LARNN EKRANINDAKİNDEN EKRAN AYARLARINA GİRİYORUM AMA ÖYLE BİŞEY YOK Bİ TÜRLÜ GTMEDİ SNR OLDUM YA ..RESMNİ ATAMAM :d)
Arkadaşlar ben acil birşey sormak istiyorum. Benim 6300 telefonum var. Mp3 yürütücüsünü açamıyorum. Her açtığımda kütüphane güncelleniyor diyor. Yüzde yüz oluoyr altı yedi kere yüzde yüz oluyor. Sonra da hata veriyor. Format da attırdım ama hiçbirşey olmadı. Ne yapabilirim sizce???
@Hayalsizim59
anladığım kadarıyla sizin cihazınız paralel ithalat garanti belgesi kvk veya genpa garantili yazıyor mu? yoksa çin malı olmasından şüphe edeceğim.
@Sara000
ana menüden *#0000# yapıp versiyonunuza bakar mısınız? 7.30 dan düşük ise güncellemenizi önereceğim.yazılımsaldır büyük ihtimalle.
arkadaşlar bu telefonda kamera ayarlarında yatay mode yok. :( 2mp ama dikey çekince berbat oluyor. z
şık olduğuna katılmıyorum.en azından benim tarzım değil.
quote:
Orijinalden alıntı: ckt
arkadaşlar bu telefonda kamera ayarlarında yatay mode yok. :( 2mp ama dikey çekince berbat oluyor. z
ona dikkat etmedim ama 2mp için güzel bir kalite bence..özellikle gündüz çekimleri..ayna gibi..
Telefon güzel kullanışlı. Ama şarz olayı can sıkıcı.. çözüm olarak bir tane daha orjinal pil aldım. zaten ince birşey varlığı rahatsız etmiyor. Cantada cüzdanda taşınıyor. Yedek pilli normalde kullanmıyorum. Pili bittikçe gene üstündeki pili sarj ediyorum. Ama pil bitecek diye de korkum yok. Arada sırada pilleri değiştirip eski pili dinlendiriyorum. Genelde, bir yerde yapacak bir şey bulamazsam telefonu kurcaladığım için benim için önemli bir konu.
BakTım ayNen şu yazıo Nokıa 6300 V04.20 05-12-06 RM-217 (C)NOKIA
çin malı olduqunu sanıyorum ama içindeki menü felan çok berbat yeni bi yazılım yukleme imkanımz varmı. bi yardımcı olursanz sevnrmm .
quote:
BakTım ayNen şu yazıo Nokıa 6300 V04.20 05-12-06 RM-217 (C)NOKIA
çin malı olduqunu sanıyorum ama içindeki menü felan çok berbat yeni bi yazılım yukleme imkanımz varmı. bi yardımcı olursanz sevnrmm .
RM-217 olması asya veya avrupa sürümü olduğunu gösterir. bende ayrıca 5310 var asya sürümü ama güncelleme ile türkiye sürümü yüklemiştim problem çıkarmadı.şimdi sana da aynısını yapacağız. sırayla.
önce bu sitede yazılım yükleme programının kullanışını bir oku ve teker teker söylenenleri yap.
takıldığın bir yer olursa sor tekrar
quote:
Orijinalden alıntı: ornapsen
Telefon güzel kullanışlı. Ama şarz olayı can sıkıcı.. çözüm olarak bir tane daha orjinal pil aldım. zaten ince birşey varlığı rahatsız etmiyor. Cantada cüzdanda taşınıyor. Yedek pilli normalde kullanmıyorum. Pili bittikçe gene üstündeki pili sarj ediyorum. Ama pil bitecek diye de korkum yok. Arada sırada pilleri değiştirip eski pili dinlendiriyorum. Genelde, bir yerde yapacak bir şey bulamazsam telefonu kurcaladığım için benim için önemli bir konu.