Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benimde bi problemim var benim hattım vodafone mms ve gprs ayarlarını açtırmıştım ve yollanan ayarları kaydettim.
    Daha sonra versyonu 4.71 den 5.0 e yükselttim.
    # tuşu ile sessize alır umuduyla fabrika ayarlarına döndüm.Hala almıyor fakat artık gprs e bağlanmıyor.
    Tekrar ayarları etkin hale getiriyorum ama paket veri bağlantısı yok deyip duruyor.
    Neden yaptığını bilmiyorum umarım aranızda bilenler vardır ve yardımcı olabilir
  • Cihazın fiyatı bugün itibari ile 130 ytl düştü şu an hepsiburada.com da 400 YTL. ye satılıyor. Ben 460'a almıştım 2 gün önce kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum
  • üzmek istemem ama nolduysa bugun 375 e düştü estore da havale ile bu fiyata kaçmaz bende 1 ay kadar once ikinci el 350 ye ldım sıfır alsam içime otururdu hoş şimdi bile sıfırı 375 :)
  • Biz de bir hafta - 10 gün kadar önce Arnavutluktan getirttik, 300 Ytl 'ye. O zaman Greyler bile 410Ytl civarıydı.
    Baya ucuzlamış

Kart - telefon içeriğiyle ilgili bir isteğiniz olursa yükleyebilirim arkadaşlar.
    Gprs ayarları için en mantıklısı GSM operatörünüzle konuşmanız.

Telefon harika bir telefon, önce eşime aldık. Sonra işyerimdeki arkadaşıma. Şimdi de başka bir arkadaşıma. Herkes memnun.
    Sorunsuz çok şık bir telefon. Nokia kullanmak isteyen ama yanında tuğla taşımak istemeyenler için ideal.
    Ekranı işletim sistemi çok başarılı. 2GB kart rahatlıkla kullanabilirsiniz, hiçbir takılma kasılma olmuyor.
    Ben özellikle müzikçalarından dolayı çok seviyorum. Bir yolunu bulup o programı 6233'üme kopyalabilsem çok mutlu olacağım.
    Bu arada 6300 da 3.5mm kulaklık dönüştürücü ve Sennheiser MX500 kulaklıklarımla denedim ses çok güzel.
    Kendi nokia kulaklıklarını referans almayın, herzamanki gibi çok naif kulaklıklar, idare eder-vasat bir performansları var.
    Müzik dinlemeyi seviyorsanız 2.5mm-3.5mm dönüştürücü edinin muhakkak.

• ya 6300 aldım süper telefon ama şarjı az gidiyor bide java oyun çalıştırmıyor buna uygun java programmı var mı bana manager oyunu lazım cm manager buldum bi tane ama açınca şöyle diyor: illegal argument java/lang/ıllegalargumentException Type unsupported or unknown lütfen yardım
  • arkadaşlar ürünü genpatech sitesinden daha uygun fiyata

http://www.genpatech.com/_urun_sayfasi&ekpid=MPT1BTXdNak4rUkRNdzRYTXdFRE0yNFhNd1l6TVA=

436.21 YTL 241 EUR
    Havale ile 414.40 YTL
    (KDV Dahil)

Sadece 13,1 mm kalınlığı ve 91 gram ağırlığıyla dikkat çeken Nokia 6300, bir modern tasarım harikası. Nokia 6300’ın sade çizgileri ve gövdenin içine gömülmüş tuşlarının yanı sıra, paslanmaz çelik çerçeve de tasarımın ilginçliğini ve gücünü gösteriyor. Organik kıvrımlara ve şık tasarıma ek olarak, Nokia 6300, 2 megapiksel zoomlu kamera, genişletilebilir hafıza, dahili MP3 çalar ve FM radyo gibi birçok özellik sunuyor. Opera Mini Browser ya da Sudoku ve Snakes III oyunları gibi uygulamaları hayata geçiren net ve geniş ekran dikkat çekiyor. Nokia 6300, 3,5 saate kadar konuşma ve 14 güne kadar bekleme süresi sunuyor.

Şebeke Frekansı (Mhz) 900-1800-1900 Tri Band
    İşletim Sistemi Nokia Series 40
    Ekran Tipi 240 x 320 Piksel TFT Ekran
    Dahili Kamera Var (2 MP, 1600 x 1200)
    Mp3 Çalar Var
    Radyo Var
    Ses Kayıt Var
    Telefon Hafızası 7.8 MB
    Arttırılabilir Hafıza Var (MicroSD)
    Bluetooth Var
    Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok
    EDGE Var
    GPRS Var
    Bas Konuş Var
    Java Var
    MMS Var
    Wap Var
    Ses ile Arama Var
    HandsFree (Eller Serbest) Var
    Oyun Var
    Polifonik Melodi Var
    Titreşim Var
    Ağırlık (Gr) 91
    Pil Tipi (mAh) 860 Li-ion
    Boyut ( En x Boy x Yükseklik ) mm 43.6 x 106.4 x 11.7
    Konuşma Süresi ( Saat/En Fazla ) 3.5
    Bekleme Süresi ( Saat/En Fazla ) 348
    Garanti (Yıl) 2
    Kutudan Çıkan Aksesuarlar Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil,Kulaklık

• en uygun estore da havale ile 375 sonra ereyon da havale ile 387 kartla bilmiyorum
  • ödeme şekline göre değişiyor istersen bir örnekle bakabilirsin finansbank 12 taksit
  • telefona usb kablosunu taktığımda hiç bir tepki vermiyor ayarlar -baglantı-usb kablosu secenegı menude silik gözukuyor secilmiyor ayrıce pc suıte telefonu usb kablo baglantısında gormuyor sizce problem nerede olabilir
  • Arkadaşlar,

Daha önce yazmıştım, bir daha yazıyorum. 6300 full türkçe 5.0 versiyon yüklü..

Benim yapamadığım şey; mesajlarda ğ (yumuşak ge) ve ş (şe) harflarini kullanamıyorum.. Bu harfler bu telefonlarda var mı, yok mu? Yoksa tüm telefonlarda mı böyle?

Tüm mesaj ayarlarını denedim, bahse konu iki harf yok..

Bilen veya kullanabilen varsa yardım etsin!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel -- 24 Ağustos 2007; 21:16:42 >
  • bugun gördüm şok oldum fiyatı 389 milyon ne olduda böle düştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozyy54

Yaşadığım bi sorunu paylaşmak istedim.böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu acaba???

Abimde ve bende aynı zamanlarda fakat farklı yerlerden alınmış 6300 var.Telefonu hiç kullanmamama rahmen şarzı 1 gün gidiyor.Zamanla pil kendine gelir diye tahmin ettim ama 2 ay oldu.Abiminki ise çooook kullandığı zaman 2 gün yada az kullanınca 4 gün gidiyor.
    Aklıma gelen ilk şey arzalı pil denk geldi yada sahte bi pil takıldı.Sonra 2 telefonunda şarz edip pilleri
    takas ettik ve şaşırtıcı sonuç çıktı.Benim 6300 , abimin pili ile yine 1 gün gitti (hiç kullanmamama rağmen)
    Abimin 6300 ise benim pil ile yine 3-4 gün gidiyor.
    Burdan çıkan sonuç kendi telefonumun fazla şarz yemesi.En kısa zamanda aldığım yere götürecem.
    Bakalım ne diyecekler

Telefonu bugun garantiye yollamaları için aldığım yere götürdüm. 1 hafta beklicez.Bakalım sonuç ne olacak...

• valla benimde babamda var 5-6 gun gidiyor umarım bu aldıgım da oyle olur ama gercektende az gittigini soyleyenler var firmware aynımı telde bu arada ğ ve ş yi deniyorum hemen
  • mesaj yazarken seceneklerden yazma dilini türkçe secince ğ ve ş harflaeri kullanılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

mesaj yazarken seceneklerden yazma dilini türkçe secince ğ ve ş harflaeri kullanılıyor

Hay allah razı olsun @zzzzz arkadaşım,

Kaç gündür arıyordum. Madem Türkçe konuşuyoruz, Türkçe'de yazmamız gerekli değil mi?

Biraz hassas davranıyorum ama sayenizde tam türkçe mesaj yazabilmeyi okuyan herkes öğrenecek!..

Saygılarımla.
  • slm arkadaşlar...6300 da mp4 oynatan varmı. internetten mp4 videolar indirip telefonuma attım ama hiç birini çalıştıramadım :( beni aydınlatırsanız çok sewinirim.
  • önemli değil yazma dilini ingilizce kullanmanı tavsiye ederim operatorlerin bazıları ya yollamıyor yada 2 mesaja bolup yolluyor seçim senin
    quote:

Orjinalden alıntı: serkanguzel

quote:

mesaj yazarken seceneklerden yazma dilini türkçe secince ğ ve ş harflaeri kullanılıyor

Kaç gündür arıyordum. Madem Türkçe konuşuyoruz, Türkçe'de yazmamız gerekli değil mi?

Biraz hassas davranıyorum ama sayenizde tam türkçe mesaj yazabilmeyi okuyan herkes öğrenecek!..

Saygılarımla.

• Yaramaz bu tel 6233 daha iidi bundan al bak fiyatı 12 taksit 415ytl kvk hepsi buradada. 500küsur verenlere yazık yaa tutmadı abi işte bl-4c bataryamı konur 16milyon renk tele traş. +flaş yok. Tel çalıo ses sonradan yükseliyo yok abi s40 almıcaksın pokunu çıkardı nokia. Varsa 720 lira gitçen Toshiba G500 alcan herşey var
    Made in japan
    Saygılar.
  • quote:

önemli değil yazma dilini ingilizce kullanmanı tavsiye ederim operatorlerin bazıları ya yollamıyor yada 2 mesaja bolup yolluyor seçim senin
    quote:

Orjinalden alıntı: serkanguzel

quote:

Saygılarımla.

Hadiiii... birde operatörler'lemi uğraşacağız!!!.. Benim telefon gibi gelişmiş özellikleri olan ve hemen yanımda bulunan bir arkadaşımla söylediklerinizi test edeceğim!.. Bakalım aynı operatör içi ile farklı operatörlere mesaj gönderirken aksayan şeyler nedir?

Bu kapsamda çalışma yapmış arkadaş varsa ayrıntlı olarak deneyimleri buraya yazarlarsa memnun olurum..

• ereyon.com 'da havale ile distributor garantili 377 YTL. Bu kadar fiyatinin dusmesinin bir sebebi mi var acaba? Ilk ciktiginda hatirliyorum 700 YTL civarindaydi.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.