Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Onur__

Valla ne istediğinize bağlı.. Fotoğraf çekme amacınız varsa k790i daha uygun olur heralde.. Ancak ben asla öyle bir şey yapmam, plastik gibi ya hiç bi albenisi yok, sanki çek-at foto makinaları var ya 10-15 liraya, onlar gibi geliyo bana.. Koydum kafama 6300 alıcam, dün tekrar baktım telefona, elime alınca bir daha anladım süper bir alet olduğunu.. Benim tercihim 6300 olurdu ancak sorduğunuz sorunun yanıtını en iyi ve sadece siz bilebilirsiniz..

Aynen tekrar..
  • arkadaşlar ben daha dün aldım telefonu süper bişey sesi çok fazla çıkıyo ..ama bir türlü versiyon atamadım
    alacak ark tavsiye ederimm..
  • Hayırlı olsun.. Tüm sayfaları gezebilirseniz versiyon yükseltme ile ilgili gerekli bilgilere sahip olabilirsiniz diye düşünüyorum.. Bu konu ile ilgili yazıların olması gerekiyor..
  • calınca duyabilecegim bi melodi bilen var mı?
  • arkadaşlar merhaba. ben de 3 gün önce 6300 aldım. vodafone hat kullanıyorum. ancak gprs ayarlarını yapamadım. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? bir de telefon çaldığında zil sesi artarak çıkıyor (çalan zil) olmasına rağmen.
  • ayrıca ben 5.00 versiyon yüklü ve # ile sessize geçiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyon

arkadaşlar merhaba. ben de 3 gün önce 6300 aldım. vodafone hat kullanıyorum. ancak gprs ayarlarını yapamadım. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? bir de telefon çaldığında zil sesi artarak çıkıyor (çalan zil) olmasına rağmen.

valla baktım sitesinde 6300 gprs ayarları yok
    ne biçim site yapmışlarsa...

http://www.mphone.co.uk/mms_wap_settings_vodafone.html

burda bişeler var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 14 Ağustos 2007; 16:10:53 >

• arkadaslar bende 6300 wr kullanıyorum oncelıkle alacaklara kesın tavsıye ederım benım sorunum su bu tel vıdeo formatı olarak ne alıo mesela smdı sıradan bı mpg dosyasısını gostermıyor sadece ses gelıyor o da kesık pc den tele hangı formatta ındırmek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: eren21ds

arkadaslar bende 6300 wr kullanıyorum

Bu 6300 wr ne oluyor yau? Yeni bi modeli, versiyonu falan mı çıktı?

Pc'den telefona 3gp formatında videolar atılması gerekiyor diye biliyorum..
  • yok be onur var demek ıstemıstım bıde 3gp dıorsun da mp4 sesler gelıo ama goruntu gelmıyor 3gp kalıte olarak cok dusuk artı 6300 ların cekranı 2inç oldugundan ekran bos kalabılıyor bu nasıl duzeltılebılır
  • Anladım.. Ya bu konuda çok fazla bilgim yok, 3gp dememin tek nedeni bildiğim bütün Nokia'larda videoların bu formatta olduğudur (çok üst modeller hariç). Kaldı ki 6300'da böyle bir özellik olsa (mp4 video oynatma gibi) herkes tarafından bilinir ve bu başlıkta da daha önce yazılırdı O yüzden direk 3gp dedim ama başka video formatlarını oynatabildiğini bilen varsa buradan bizimle paylaşabilir..
  • evet paylasırlarsa ıyı olur bu arada onur saolasın arkadasım
  • birtek 3gp ve mp4 çalıştırıyor video olarak..bende hiç bi sıkıntı çıkmıyor bu ikisindede videoda güzel seside..
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirtetik

Arkadaşlar telefon için güzel programlar içeren siteler var mı?
    Mesela harita vs.
    şimdiden THX

ön sayfalarda görmüştüm sanırım..TEma ve program siteleri...bakarsan faydalanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: billall

birtek 3gp ve mp4 çalıştırıyor video olarak..

Mp4 de çalıştırıyormuş demekki
  • tema oyun varda program yok sanırım :(
  • daha öncede yazmıştım hiç değinen olmadı 6300 mesaj yazma bölümünde flash sms var bilmiyorum nokianın baska modellerindede bu özellik varmı ?
  • Valla ne olduğunu bilsem yardımcı olucam ama Bilmiyorum işte..
  • bu telefonda visual radio var ama kullanamıyorum nasıl olacak bu

• Arkadaşlar kvk dan aldığınız ürünü V 5.0 yapınca türkçe kaybolmuyor.Her ihtimale karşı NSS programını indirip kurmuştum zaten ama gerek kalmadıTelefonun türkçe dilinde iken (otomatik değil) update ettim update ten sonra da türkçeydi.
    # tuşu ile sessize geçmediği doğru,fabrika ayarlarına dönsenizde işe yaramıyor.Ben döndüm hatta mms ve gprs ayarlarım gitti tekrar etkinleştirmeme rağmen gprs'e bağlanamadım.
    Videolarda ses ve görüntü uyuşmazlığı sona ermiş gerçekten hoş olmuş ama en yüksek kalitede video convert ederseniz görüntüde takılma ve hafif atlamalar oluyor
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.