Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben 6500 slide'ın 1 haftalık kullanıcısıyım. kayar kapakla telefon cevaplanırken 1-2 sn beklemesi genel bir arıza mı? bunu çok merak ettim. bu sorun gideriliyor mu?
  • genel bi ariza degil.sadece telefonun zayif noktasi ordan ariza verebiliyor.vermeyedebiliyor.kafan karismasin telefonun kalici sorunlari yok
  • versiyon ile düzeltilebilir.....
  • Dostlarım peki şu Yahoo Go'yu yükleyen varmı. Ben bir türlü yükleyemedim de. Her seferinde hata veriyor.
  • ya ben de bu telefonu almayi dusunuyorum ? da insanlar cok iglisiz hic tutulmadi telefon sanirim
    bu beni sogutuyor telefondan
    bi de avrupadan alinan telefonlar garantili mi ? turkiye de
    kesin garantili oldugunu anlamak icin arkasinda turkce nokia com garantisi altindadir demesi mi lazim/.
    tesekkurler
  • Güncel fiyat listesi (23.02.2008):

Ereyon.com: 647 YTL / 637 YTL (Havale ile)
    Ereyon.com (Paralel ithalat): 462 YTL / 452 YTL (Havale ile)
    KVK.com: 745 YTL
    Genpatech.com: 757 YTL / 726 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 716 YTL / 694 YTL (Havale ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Güncel fiyat listesi (23.02.2008):

Ereyon.com: 647 YTL / 637 YTL (Havale ile)
    Ereyon.com (Paralel ithalat): 462 YTL / 452 YTL (Havale ile)
    KVK.com: 745 YTL
    Genpatech.com: 757 YTL / 726 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 716 YTL / 694 YTL (Havale ile)

ahhh Knight yuregıme ındırıyordun ya... dırekt e reyonu actım sıparısı werıyordum ama oda ne paralel 604 ytl(havale 591ytl). ufak bı karısıklık olmus anlasılan. Nısan basından once o fıyatları gorebılcegımıze ınanmıyorum. hatta ondan bıle supheye dusebılırım. yokmus 6501 fılan cıkarsınlar yaf kvk 500 olsun :(:(:(

• arkadaşlar 6500 slide la ilgili merak ettiğim şeyler var.daha önce kullandığım tek nokia 6280 di ve bana göre kötü ötesi berbattı.ekrana toz giriyordu ayrıca kamerasını da hiç beğenmemiştim.sürgüsünde ciidi boşluk vardı ve sallanıyordu.kısa sürede sattım.ayrıca daha sonra kullandığım samsung e900 ün ekranı daha parlaktı ve renkler daha canlıydı.şimdi de 6500 slide gördüm tasarım sade şık.bi yerde inceledim gerçekten çok sağlam duruyor.merak ettiğim 6280 deki sorunlar devam ediyor mu?6280 nin ekranında pikseller çok bariz belliydi ve ekranda tarama var gibi girünüyordu.kare kare mat renkler hiç hoş durmuyordu.6500 slide için durum nasıl ekranını bi samsung u600 d900 le kıyaslarsak o kadar net ve parlak mı?ekrana toz kaçma durumu var mı yardımcı olur musunuz?saygılar...
  • merhaba arkadaşlar, bende yeni 6500 slide aldım, bendede işik sensörü var diyor ama tuş takımı işikları hep yanıyo, servise verdim versiyon attılar ama yine aynı. nokia shoptan başka 6500 slide baktım ama ondada tuş ışıkları hep yanıyo, servisten tuş ışıkları sensörden bağimsız hep yanar dediler ama.. işikta tuş takımının işiği sönen arkadaşlar varmı?
  • Arkadaşlar ben dün aldım gerçekten çok şık bir telefon ama oyun oynarken takılma oluyor benikinde neden acaba sizde de oluyormu
  • Arkadaslar laf olsun diye alıcagımdan degilde leventte bi telefoncuya sordum bu hafta icinde 620 ytl dedi,kvk mı dedim ewet dedi..bende piyasa fiyatlarını bilmediigimden piyasası budur diye dusundum ama..sanırım iyi bi fiyat vermis ...nedir telefoncularda son zamanlardaki fiyatları,i????????nternet siteleri haric..

bir karsılastriim..cunku begendim kasası saglam gozukuyor ve ufak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vfnv

arkadaşlar 6500 slide la ilgili merak ettiğim şeyler var.daha önce kullandığım tek nokia 6280 di ve bana göre kötü ötesi berbattı.ekrana toz giriyordu ayrıca kamerasını da hiç beğenmemiştim.sürgüsünde ciidi boşluk vardı ve sallanıyordu.kısa sürede sattım.ayrıca daha sonra kullandığım samsung e900 ün ekranı daha parlaktı ve renkler daha canlıydı.şimdi de 6500 slide gördüm tasarım sade şık.bi yerde inceledim gerçekten çok sağlam duruyor.merak ettiğim 6280 deki sorunlar devam ediyor mu?6280 nin ekranında pikseller çok bariz belliydi ve ekranda tarama var gibi girünüyordu.kare kare mat renkler hiç hoş durmuyordu.6500 slide için durum nasıl ekranını bi samsung u600 d900 le kıyaslarsak o kadar net ve parlak mı?ekrana toz kaçma durumu var mı yardımcı olur musunuz?saygılar...

abartma ekranı kaliteli 6280in..seninkinde bi problem vardır...

• 6280 in ekranı mı kaliteli?sadece kendiminkinden bahsetmiyorum diğerlerini de gördüm.ama sen bi samsung bi sonyericsoon kadar parlak ve net olduğunu düşünüyorsan bişey diyemem.mesela 5610 a bak aynı mı 6280 le.dün gittim 5610 u inceledim.ilk defa nokiada bu kadar net parlak ekran gördüm.n95 n81 n82 gibi modelleri bilmiyorum ama diğerleri arasında çok iyi ekranı var.6500 inceleyemedim onla ilgili bişey sordum arkadaş 6280 in ekranı kaliteli diye girmiş konuya.ekranına da toz kaçmıyor mu?
  • quote:

6280 in ekranı mı kaliteli?sadece kendiminkinden bahsetmiyorum diğerlerini de gördüm.ama sen bi samsung bi sonyericsoon kadar parlak ve net olduğunu düşünüyorsan bişey diyemem.mesela 5610 a bak aynı mı 6280 le.dün gittim 5610 u inceledim.ilk defa nokiada bu kadar net parlak ekran gördüm.n95 n81 n82 gibi modelleri bilmiyorum ama diğerleri arasında çok iyi ekranı var.6500 inceleyemedim onla ilgili bişey sordum arkadaş 6280 in ekranı kaliteli diye girmiş konuya.ekranına da toz kaçmıyor mu?

doğaldır 5610un parlak olması çünkü 5610 16milyon renk 6280in 262k renk..sen ozaman düşük pixelli ekran görmemişsin bak mesela nokia 6111-2630 vb.yada samsung e250 .s.e ler ise çoğunun pixel ve renk sayısı düşük zaten ..şimdi şimdi biraz yüksek pixelli çıkarmaya başladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 2 Mart 2008; 18:11:05 >

• arkadaşlar sizden bişey istedim konu nereye gitti boşverelim 6280 i simdi.6500 nasıl ondan bahsedelim.
  • quote:

6280 in ekranı mı kaliteli?sadece kendiminkinden bahsetmiyorum diğerlerini de gördüm.ama sen bi samsung bi sonyericsoon kadar parlak ve net olduğunu düşünüyorsan bişey diyemem.mesela 5610 a bak aynı mı 6280 le.dün gittim 5610 u inceledim.ilk defa nokiada bu kadar net parlak ekran gördüm.n95 n81 n82 gibi modelleri bilmiyorum ama diğerleri arasında çok iyi ekranı var.6500 inceleyemedim onla ilgili bişey sordum arkadaş 6280 in ekranı kaliteli diye girmiş konuya.ekranına da toz kaçmıyor mu?

özellik olarak aynı ekran ikisi de..ama 6280 in ekranına toz girme problemi oluyor..slide da bu yok..6280 in ekranına toz girmesinin sebebi de üst kapağın iki parçadan yapılmış olması..ve bazılarında bu iki kat arasında aralık var..o aralıktan toz giriyor içeriye..slide in sürgü mekanizması e65 ile birlikte nokianın şu ana kadar çıkardığı telefonlar içerisinde en iyileri..

samsung ise ekran konusunda her zaman nedense nokianın önünde..240x320 bir 252k bir samsung ekranı bile nokianın aynı piksel 16 milyon ekranına göre daha net görüntü verebiliyor..fakat samsung un ekranları daha küçük..bunu da göz önüne almak gerek..

sonuç olarak slide iyi bir telefon..menü olarak 6280 den bir farkı yok..bazı eksileri var ama şu anda alınabilecek en iyi telefonlardan biri..

umarım yardımcı olabilimişimdir..

• Turkiye de siyah rengi varmi bu modelin?
  • Arkadaşlar Nokia 6233 ün ses kalitesini bilenler vardır..6500 ın Sesimi daha çok 6233 ünmü?Ayrıca tahminlerinize göre bu telefon Haziran-Temmuz gibi ne kadar olur?
  • MaSSive

evet siyah rengi var..ama incelemedim..eğer çelik üzerine siyah boya yapmışlarsa boyanın dökülme riski var..

wasillykandisky

ses kalitesi olarak aynı ama 6500s ın ses seviyesi 6233 ten daha yüksek...fiyat konusunda birşey diyemem..ne olacağı pek belli olmaz
  • türbülans saol soruma ilgi göstermişsin.6280 in ekranıyla aynıysa alınmaz bu slide.5610 almak daha mantıklı onun ekranı süper ayrıca kamerasına da baktım o da iyiydi.aynı performans slide da varsa slide yoksa 5610.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.