Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu modeli kullanmıyoorum ama update sonrası dil değiştiği zaman product key ile tekrar türkçe yapılıyor diğer modeller. ama bu model için kesin bilgim yok.

bu telefon hem şekil olarak hemde kamera olarak çok iyi ama symbian olmamsı çok kötü symbian olsaydı bunu alacaktım.

quote:

Orjinalden alıntı: evetben

yardım eden yokmu dıl sorununu nasıl halledecem update sonrası turkce nasıl yaparım
  • quote:

yardım eden yokmu dıl sorununu nasıl halledecem update sonrası turkce nasıl yaparım
    şimdi sizin telefonunuz sanırım made by nokia yani bölge olarak uzak doğu direk update yaptığınız için türkçe gelmedi sanırım ingilizce ve diğer bir dil geliyor 6300 da benim başıma gelmişti başka bir programla telefonunuzun bölge kodunu değiştirmeniz lazım ondan sonra tekrar update ederseniz türkçe gelecek program nb da yüklü size akşam adını verebilirim saygılarımla (korkmayın düzeliyor :)
  • Arkadaşlar telefonumu update ettim en son versiyon 04.81 ancak halen telefon çalınca kayar kapakla açınca çalmaya devam ediyor bu çok komik bir durum açıyorsunuz ve telefonun susmasını bekleyip alo diyorsunuz bunu çözen veya hayır benim telefonumda olmuyor diyen varmı değerli görüşlerinizi bekliyorum saygılarımla
  • quote:

ben bu telefonu bugün sordum da fiyat oalrak 679 ytl dediler garantisi kvk mı deyince club nokia garantili dediler (burası bir vodafon shop) tukunun üzerinde ise sts etiketi vardı acaba bu sts nedir ?
    merhaba bende vodafone shop dan aldım 679 liraya ama sts yazmıyor direk nokia com a.ş garantisi diyor kutuda ve garanti belgesindeki servis listesinin tamamı KVk servis ve adresleri bildiğim kadarıyla sts de kvk gibi bir ithalatçı...
  • STS de kvk genpa gibi bir firma onlar kadar bilindik değil

örneğin benim telefon farklıfaal garantili heryerde şubesi falan yok bildiğim kadarıyla

izmirde bile bi tane mi ne var hem satış hem teknik servis.

quote:

ben bu telefonu bugün sordum da fiyat oalrak 679 ytl dediler garantisi kvk mı deyince club nokia garantili dediler (burası bir vodafon shop) tukunun üzerinde ise sts etiketi vardı acaba bu sts nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 29 Mart 2008; 15:22:46 >
  • sts bir arkadaşımın 6230 telefonundaki sorunu çözene kadar 6230i çıktı adamlarda o kadar süreden sonra 6230i yolladılar :( evet her ilde servis ağı malesef yok
  • Ya arkadaşlar kapakla ceap verince telefon çalmaya devam ediyor çok komik bir durum herkeste gerçekten böylemi...En son versiyonu yükledim gene aynı Yardımlarınızı rica ediyorum
  • artık benimde 6500 slide ım var :) gerçekten hoş bir telefon. yalnız birşey dikkatimi çekti sanırım ışık sensörü işlevini yapamıyor bu telefonlarda
  • sevgili zarrath ışık sensöründen başka dikkatinizi çeken bişi olmadımı sizi arayanları kayar kapakla cevapladınızmı tlf çalmaya devam etmiyormu sadece bende mi var deli olacammm
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Pock

sevgili zarrath ışık sensöründen başka dikkatinizi çeken bişi olmadımı sizi arayanları kayar kapakla cevapladınızmı tlf çalmaya devam etmiyormu sadece bende mi var deli olacammm

o sorun 6500s ile aynı zaman zarfında çıkan,mesela 5610 dada var. yazılımla düzeltilebilir,korkma yani sadece senin telefonunda olan bişey değil
  • quote:

o sorun 6500s ile aynı zaman zarfında çıkan,mesela 5610 dada var. yazılımla düzeltilebilir,korkma yani sadece senin telefonunda olan bişey değil
    nokia nın sitesinden softwafre update yaptım 4.81 şu an ama gene aynı nasıl bir update ile çözülüyor acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

6500 slide gordugum kadari ile sahip oldugu carlzeiss mercekli camerasi ile ayni cameraya sahip emsallerinin performansina dahi yaklasamiyor.Ozellikle kapali ortamlarda inanilmaz derecede kotu.Fotograflarda haddinden fazla Noise var.Bu performans Nokia nin N80 modelini animsatti bana.Bircogunun bildigi gibi,N80 modelininde kamerasi 3.2 mp carlzeiss mercege sahip ancak,gun isigi disindaki ortamlarda beklenen performansi verememisti.

Beklenen performansı veremediğine resimleri görünce bende katıldım.
    Yalnız bir noktayı düzeltmekte fayda var.
    N80 kullanıcısıyım, 3.2 mp kameraya sahip olduğu doğru fakat lensi Carl Zeiss değil.Aynı senin dediğin gibi gün ışığında çektiği fotolar güzel iyi fakat diğer yerlerde iyi bir performans yakaldığı söylenemez.

Adamlar N80'e kaliteli olmayan bir lens koymuşlar satış politikası olarak da 3.2 MP kamera demişler.
    Bu tarz resimler çektikten sonra değil 3.2 MP 10 Megapixel olsa bana ne faydası var.

Yalnız 6500'da Carl Zeiss lens bulunmasına rağmen fotoğraf performansının bekleneni verememesine sahiden şaşırdım.

• ben kapağı açıp cevapladığımda susuyor melodi sizdeki gibi bir problem yaşamıyorum
  • quote:

ben kapağı açıp cevapladığımda susuyor melodi sizdeki gibi bir problem yaşamıyorum
    bende 1-1.5 sn daha çalıyor sonra susuyor ve telefon bağlanıyor siz kapağı indirdiğiniz anda susuyor yani...
  • Herkese selamlar...
    3-gün önce sahip oldugum 6500 s telefonla ılgılı bır kac dusuncemı paylasmak ıstedım sızlerle.The pock arkadasımızın bahsettıgı tel caldıgında kapakla cevaplayınca 2 sanıye kadar melodi calmaya devam edıorkı gercekten rahatsız edıcı bır durum.2 gb lık hafıza kartını agzına kadar doldurdum ve sonucda telefon bıraz şişti gibi:( Menü dolasırken yavaslama soz konusu..Şarj durumunda gosterge panelı bıraz yanıltabılıor ınsanı..Acıp kapamada bır ıkı kademe daha dusuor sarj..Birde kendım denemedım ama güncelleme sorasında tr dil paketının olmaması:( Bunlar su an ıcın telefon hakkında bende sıkıntı yaratıyor...
    Telefon durusuyla cok asil,kamerasıyla enfes fotolar verebilior.Otomatik netlestirme süper bir şey ama fotoyu cektıkten sonra camerası zoom dan cıkarken metalık sesler cıkartıyor.2dişli birbirine vuruyormus gibi..:( Bu problemler alışabilir yada düzeltilebilir diye düşünüyorum ama 0 cihazda bu sorunlar miğde bulandırıyor.Umarım kısa sürede yeni firmware cıkar ve sorunlarımın cogu ortadan kalkar..Herkese saygılar arklar.

• quote:

Umarım kısa sürede yeni firmware cıkar ve sorunlarımın cogu ortadan kalkar..Herkese saygılar arklar.
    en son versiyonu yükledim ben su anda v04.81 değişen hiç bir şey olmadı yani bir firma kapaklı yada kızaklı sağlam bir ürün yapamazmı nokia yapamıyor işte samsung un 100 ytl lik modelinde bile bu tür bir bug yok yani açtığınız anda telefonunuz bağlanır yada kızaklı telefonda direk yes e basacaksınız yoksa çok komik açıyorsunuz bekliyorsunuz 2 sn sonra telefon susuyor ve ses geliyor karşıdan alo diyorsunuz ama bu esnada yanınızda biri varsa şaşkın şaşkın size bakıyor ne oluyor diye...
    (güncelleme sonrası Rm language problemini NSS ile düzeltebilirsiniz direk cihazınız avrupa dil segmentinde olmadığı için güncelleme sonrası sadece inglizce ve diğer bir dil kaldı telefonuzda sevgili cihangören ama dil kodunu cihaz içinden değiştirerek tekrar güncelleme yaptınızmı avrupa dilleriniz geri gelir)

• Bunun siyahı çıktı mı beyler?
  • quote:

Bunun siyahı çıktı mı beyler?
    Siyahını alırken ben gördüm ama nokia com a.ş garantili değildi satıcı istanbul garantili olduğunu söyledi resmi ithalat olanlarda şu an siyah rengi gelmemiş...
  • siyahı doğubankta var beyler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Pock

quote:

Bunun siyahı çıktı mı beyler?
    Siyahını alırken ben gördüm ama nokia com a.ş garantili değildi satıcı istanbul garantili olduğunu söyledi resmi ithalat olanlarda şu an siyah rengi gelmemiş...

ama orjinali gelecek değil mi siyah renginin?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.