Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar, ilk 3-5 şarj için özel bir şey yaptınız mı? Yani ilk şarj süresini uzun tuttunuz mu ya da özen gösterdiğiniz bir şey oldu mu?
  • Ben cuma akşam 7'de şarjı fulledim.

3 saat telefonda konuştum 200 gelen 200 giden mesaj sonucunda pazar gecesi yani dün gece saat 03'te bitti şarjım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acımalı

Arkadaşlar o kadar telefon değiştirdim ama bu kadar sönük bir telefon konusu görmedim. Hiç mi kullanan yok forumda.

Şu vizelerim geçsin namıma yakışır sağlam bir inceleme yazıcam.

Görelim bakalım...

• Haftaya pazar görürsün Reis incelemeyi.
  • Bu telefon kesinlikle manyetik bantlı kılıflarla kullanılmamalı.
    Hem otomatik kilitlenmeyi; hem de cevaplamayı bozuyor.
    Ben cırt bantlı eski tip kılıfa geçerek bu sorundan kurtuldum.
    Telefondan geneli itibarıyle çok memnunum.Flaşsız gece çekimleri süper.
    Gündüz çekimlerinden de memnunum.
    Yalnız aktif kullanımda şarj 2 günü geçmiyor bende.
  • Bende deri kılıflardan aldım 10 liraya bugün. Cepte çakmak vs çizmesin diye.
  • siyamı gri mi?

yarın alıcam bi fikir verin
  • Kesinlikle siyah.

van_hoijdonk inceleme yapacakmış 3-4 güne. O zaman daha iyi karar verirsiniz derim.
  • arkadaşlar ben 6500 aldım radyo ayarlarından kapanıyo diye satıcıma baş vurdum değiştirdi sonra 1 GB hafız akartı aldım taktığımda telefonu açamadım tekrar satıcıma gittim versiyon yükleyeceklerini sölediler şimdide tüm nokia 6500 larda böle bi üretim hatası var diyolar bana başka bi telefon almamı sölediler paramıda vermiyolar ben de karar veremiyorum ne yapacağıma böle kaldık sizce üretim hatası yaparmı nokia gibi büyük bi şirket?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 147sev

arkadaşlar ben 6500 aldım radyo ayarlarından kapanıyo diye satıcıma baş vurdum değiştirdi sonra 1 GB hafız akartı aldım taktığımda telefonu açamadım tekrar satıcıma gittim versiyon yükleyeceklerini sölediler şimdide tüm nokia 6500 larda böle bi üretim hatası var diyolar bana başka bi telefon almamı sölediler paramıda vermiyolar ben de karar veremiyorum ne yapacağıma böle kaldık sizce üretim hatası yaparmı nokia gibi büyük bi şirket?

Aslında olmaması gerekn bişey ama anlaşılan 6500 sana iyi gelmeyecek..Bence sen 5610 express music alabilirsin çok güzle tel ayrıca fiyatlarıda yaklaşık aynı.....

• Üretim hatası olsa bizde de olur.Genel bir hata olsa.
  • Güncel fiyat listesi (10.04.2008)

Ereyon.com: 631 YTL / 612 YTL (Havale ile)
    KVK.com: 763 YTL
    Genpatech.com: 748 YTL / 718 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 714 YTL / 678 YTL (Havale ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wasillykandisky

quote:

arkadaşlar ben 6500 aldım radyo ayarlarından kapanıyo diye satıcıma baş vurdum değiştirdi sonra 1 GB hafız akartı aldım taktığımda telefonu açamadım tekrar satıcıma gittim versiyon yükleyeceklerini sölediler şimdide tüm nokia 6500 larda böle bi üretim hatası var diyolar bana başka bi telefon almamı sölediler paramıda vermiyolar ben de karar veremiyorum ne yapacağıma böle kaldık sizce üretim hatası yaparmı nokia gibi büyük bi şirket?

Aslında olmaması gerekn bişey ama anlaşılan 6500 sana iyi gelmeyecek..Bence sen 5610 express music alabilirsin çok güzle tel ayrıca fiyatlarıda yaklaşık aynı.....

inanmayacaksın ama bu akşam satıcım olan (on6 mobil iletişim bursada) kişiye gittim 5610 içinde sorunlu dedi bence sahte getirmiş nasıl anlaya bilirim bi bilen varsa yardımcı olun lütfen .. samsun g600 alayım dedim onunda fiyatını şişirdi fark ödemem gerek yani bende ödemem dedim git tüketici haklarına dedi telefonda paramda onda bende bi fatura kaldı ya

• bugün istanbul dan nokia genel merkezle görüştüm telefonum imei nosunu sordum numara kayıtlı noki ürünü dedi ancak kvk da tamiri yapıldığından orayla görüşmemi söyledi kvk bursadan neslihan hanımla konuştum çok sağolsun telefonumun imei numarasıyla oynandığı hatta içinde yanık olduğu dan söz etti tabi ben sahte telefon sattığını anladım on6 mobil iletişimin hemen gittim tekrar söledim kvk ile görüştüğümü halen pişmiş bi surat ifadesiyle telefonu aldıkları firmaya iade edeceklerini ama para iadesi istiyosam müşteri hizmetlerine heyete baş vurmam gerektiğini sölediler hem beni dolandırıyorlar hemde bi sürü uğraşmamı istiyolardı avantajları ne biliyomusunuz şu anada euro nun yükselişte olması bende gideceğimi söledim ve yanık ve seri nosuyla oynanmış kurcalanmış kaçak sahte telefonumu istedim heyete vermek için verdiler fakat isterseniz yeni bir nokia 6500 silide verelim dediler bende kabul ettim tabi kutuyu iyice inceledim aldım telefonu kvk ya götürdüm tekrar incelettim bu kez sahte olmadığından emin oldum böylece sorun yaşamam umarım made in hungary üretimi ama olsun bakalım bidaha problem olmayacağına eminim arkadaşlar çin malı harika üretimler var hiç anlamadım sahrta olduğunu yani gerçi bi bit yeniği var diyodum ama bukadar ileriye gideceklerini tahmin etmedim alırken çok ama çok dikkatli olun noki shop lardan alın yada kvk dan ben gibi yapmayın sinirlerim gerildi kaç gündür ve halen telefonun sahte olduğunu kabul etmiyorlar ama aldıkları firmadan kaynaklandığını idia ediyolardı ya varya böle düzenbaz dolandırıcı insanlar yüzünden büyük firmalarda kötüleniyorlar...

• quote:

bugün istanbul dan nokia genel merkezle görüştüm telefonum imei nosunu sordum numara kayıtlı noki ürünü dedi ancak kvk da tamiri yapıldığından orayla görüşmemi söyledi kvk bursadan neslihan hanımla konuştum çok sağolsun telefonumun imei numarasıyla oynandığı hatta içinde yanık olduğu dan söz etti tabi ben sahte telefon sattığını anladım on6 mobil iletişimin hemen gittim tekrar söledim kvk ile görüştüğümü halen pişmiş bi surat ifadesiyle telefonu aldıkları firmaya iade edeceklerini ama para iadesi istiyosam müşteri hizmetlerine heyete baş vurmam gerektiğini sölediler hem beni dolandırıyorlar hemde bi sürü uğraşmamı istiyolardı avantajları ne biliyomusunuz şu anada euro nun yükselişte olması bende gideceğimi söledim ve yanık ve seri nosuyla oynanmış kurcalanmış kaçak sahte telefonumu istedim heyete vermek için verdiler fakat isterseniz yeni bir nokia 6500 silide verelim dediler bende kabul ettim tabi kutuyu iyice inceledim aldım telefonu kvk ya götürdüm tekrar incelettim bu kez sahte olmadığından emin oldum böylece sorun yaşamam umarım made in hungary üretimi ama olsun bakalım bidaha problem olmayacağına eminim arkadaşlar çin malı harika üretimler var hiç anlamadım sahrta olduğunu yani gerçi bi bit yeniği var diyodum ama bukadar ileriye gideceklerini tahmin etmedim alırken çok ama çok dikkatli olun noki shop lardan alın yada kvk dan ben gibi yapmayın sinirlerim gerildi kaç gündür ve halen telefonun sahte olduğunu kabul etmiyorlar ama aldıkları firmadan kaynaklandığını idia ediyolardı ya varya böle düzenbaz dolandırıcı insanlar yüzünden büyük firmalarda kötüleniyorlar...

vayy serfsizler vaaaay...kerdeşim geçmiş olsun.
    aslında kabul etmeseydin süründürseydin serefsizleri

• Bunuda az önce çektim..tip çok güzel aletin

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>
  • bunlarda benden...

Sizlerdende foto bekliyoruz arkadaşlar

• Bende siyahı var önceki gün konu açmıştım zaten. Yarına tekrar hazırlarım aynı konuyu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Bende siyahı var önceki gün konu açmıştım zaten. Yarına tekrar hazırlarım aynı konuyu.

incelemeni görmüştüm baya güzeldi gerçekten...bundan sonra burdan mı devam etsek bilmyorum..yeni konu açmaya gerek varmı ?
  • İnceleme yeni konuya açılır ama buraya yazdığım incelemeyi alacak olan birisi göremez ki 8. sayfada.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.