Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

İnceleme yeni konuya açılır ama buraya yazdığım incelemeyi alacak olan birisi göremez ki 8. sayfada.

ok kardeş...siyah renk old. için yeni konu açıcan sanırım.. anladım şimdi
  • selam herkese. ben de bu telefonu kullanıyorum.bir sorum olacak. telefonu açtıktan sonra herhangi bir tuşa basmassam ekran koruyucu ve uyku modu özelliği otomatik devreye giriyor. ama bir tuşa bastıktan sonra saatlerce beklesem de bu özellikler bir daha aktif hale gelmiyor. üstelik ayarlarda hepsi açık durumda. bunun nedeni ne olabilir?
  • Selamlar. Nokia 6500 Slide için mikrofonlu kulaklık arıyorum. Orj. kulaklığından memnun değilim, sesi yetersiz, bas ve tizler iyi değil. Sizce Sennheiser MM10 kulaklık uyumlu çalışırmı?
  • 2.5i 3.5 mm ye çeviren aparat al ...birde ep-630 kulaklık al ..işini fazlasıyla görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

2.5i 3.5 mm ye çeviren aparat al ...birde ep-630 kulaklık al ..işini fazlasıyla görür

Peki bu modelde mikrofon varmı?
  • Güncel fiyat listesi (17.04.2008)

Ereyon.com: 702 YTL / 681 YTL (Havale ile)
    Ereyon.com (Paralel ithalat): 590 YTL / 572 YTL (Havale ile)
    KVK.com: 719 YTL
    Genpatech.com: 790 YTL / 758 YTL (Havale ile)
    Hepsiburada.com: 699 YTL / 664 YTL (Havale ile)
  • İlgilenenler için 6.60 firmware versiyon çıktı bu telefonun.
    Az önce yüklemesini yaptım. Daha önceden uzun uzun tartışılan bikaç problem giderilmiş. Extra bikaç özellikte gelmiş fakat gece çekim modunu pasifize etmişler.Daha tam olarak yenilikleri inceleyebilme fırsatım olmadı. Daha ziyade dil problemine takılmış durumdayım
    NSS ile telefonun varsayılan dilini değiştirmeye çalışıcam.Tekrar güncelleme yapılınca sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
    6500s olan arkadaşlara bu yükseltmeyi yapmalarını öneririm.

• arkadaslar selamlar herkese ben telefonumu alalı 3 ay oldu farkıfalldan aldım paralel ıthalat ıslerı yanı
    neyse gecen gun sabah telefon acılmaz oldu kendını acamıyordu telefon ekran gelıyor el sıkısıyorlar fılan
    sonra tarıhte gelıyor ama telefon kendını acmıyordu hafıza kartını cıkardım sım kartı da cıkardım denedım yıne acmadı
    ekranda kucuk kucuk ısıklar cıkıyor fılan ama acılmıyordu bende aldıgın turkcell bayıne gıttım
    bız hallederız dedıler bır hafta fılan surer dedıler hafıza kartını da aldım dedım format yermı cunku ıcınde rehberım fılan vardı
    buyuk ıhtımal tekrar yuklenır ve sıfırlanır dedıler ama hafıza kartıne yedek almıstım
    1- donuste versıyon degısse bıle tekrar yukleme yapabılırmıyım rehberı fılan
    2- basına bu ıs gelen varmı acaba benden kaynaklı bır hatamıdır daha alalı nekadar oldu kı

bılgısı olanlar yazarsa sevınırım herkese tesekkurler kolay gelsın
  • Rehberini , ajandanı , notlarını ,mesajlarını vs. yedekleme yaparken seçtin ise telefona tekrar yükleyebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: korayceto

arkadaslar selamlar herkese ben telefonumu alalı 3 ay oldu farkıfalldan aldım paralel ıthalat ıslerı yanı
    neyse gecen gun sabah telefon acılmaz oldu kendını acamıyordu telefon ekran gelıyor el sıkısıyorlar fılan
    sonra tarıhte gelıyor ama telefon kendını acmıyordu hafıza kartını cıkardım sım kartı da cıkardım denedım yıne acmadı
    ekranda kucuk kucuk ısıklar cıkıyor fılan ama acılmıyordu bende aldıgın turkcell bayıne gıttım
    bız hallederız dedıler bır hafta fılan surer dedıler hafıza kartını da aldım dedım format yermı cunku ıcınde rehberım fılan vardı
    buyuk ıhtımal tekrar yuklenır ve sıfırlanır dedıler ama hafıza kartıne yedek almıstım
    1- donuste versıyon degısse bıle tekrar yukleme yapabılırmıyım rehberı fılan
    2- basına bu ıs gelen varmı acaba benden kaynaklı bır hatamıdır daha alalı nekadar oldu kı

bılgısı olanlar yazarsa sevınırım herkese tesekkurler kolay gelsın

• Selamlar, yaklaşık 1 haftalık 6500s kullanıcısıyım.Meraklı biri olmama rağmen işlerimin yoğunluğu sebebiyle telefonu kurcalayamadım bile 1 haftadır.Bugün ibkaç saatlik zamanım var haliyle donanimhaber e attım kendimi.Türbülans arkadaşa yaptığı inceleme için teşekkür ederim.Ama üzücü olan şu ki 9 sayfalık bi konu hakikaten çok boş.Türbülans elinden geldiğince görüşlerini izlenimlerini tecrübelerini paylaşmış ardından o kadar çok teşekkürler bende alıcam yorumu var ki hakikaten 9 sayfayı boşu boşuna geziyor insan ve boşuna zaman kaybı oluyor.Ürün incelemelerinde biraz bilgi içerikli geçilse çok daha yararlı olacağını düşünüyorum.Hakikaten 1 saati böyle geçirmek canımı sıktı o yüzden paylaşayım dedim.Kimseyi kızdırmak değil niyetim..

Saygılıar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alternative

Selamlar, yaklaşık 1 haftalık 6500s kullanıcısıyım.Meraklı biri olmama rağmen işlerimin yoğunluğu sebebiyle telefonu kurcalayamadım bile 1 haftadır.Bugün ibkaç saatlik zamanım var haliyle donanimhaber e attım kendimi.Türbülans arkadaşa yaptığı inceleme için teşekkür ederim.Ama üzücü olan şu ki 9 sayfalık bi konu hakikaten çok boş.Türbülans elinden geldiğince görüşlerini izlenimlerini tecrübelerini paylaşmış ardından o kadar çok teşekkürler bende alıcam yorumu var ki hakikaten 9 sayfayı boşu boşuna geziyor insan ve boşuna zaman kaybı oluyor.Ürün incelemelerinde biraz bilgi içerikli geçilse çok daha yararlı olacağını düşünüyorum.Hakikaten 1 saati böyle geçirmek canımı sıktı o yüzden paylaşayım dedim.Kimseyi kızdırmak değil niyetim..

Saygılıar.

her topicte var bu sorun.N95 konusunu okumak ömrümü yedi benim

• herkese merhaba.yeni konu açmama rağmen,burda da sorunumu yinelemek istiyorum.yardım ederseniz sevinirim.sorunum şu;

'mesaj yaz'kısmına gelip 'ekle' dediğimizde karşımıza çıkan 'son kullanılanlar'listesini temizlemek için ne yapmalıyım?bu klasör altında son mesaj yollananların listesi yer alıyor.bu listenin tümünü ya da birkaçını temizlemek istiyorum.Ancak herhangi bir 'sil' seçeneğine rastlayamadım.Acil yardım ederseniz sevinirim.
  • arkadaşlar 6500 slide kullanıcısıyım.benim basit ama önemli bi problemim var.0533 12345678 numaralı kişiyi kaydediyorum rehbere.ama bu kişi beni aradığı ya da mesaj yolladıgı zaman bu numaranın başında +90 olduğu için,numara bende kayıtlı oldugu halde arayanın ya da mesaj cekenin ismini göremiyorum.sadece numara görünüyor.oysa tek fark bende kayıtlı olan numaranın başında +90 olması ya da olmaması.sizde de bu problem var mı?ya da nasıl çözülür...?şimdiden teşekkürler
  • ufukstyle ilk sorduğun soruya cevap vereyim.Mesaj yazarken EKLE kısmından sonra çıkan Son Kullanılanlar listesini Menü>İşlem Kaydı> Mesaj Alıcıları> kısmından silebiliyorsun.İkinci sorduğun konuda bende bi problem yok.Olmadığını bilmeme rağmen senin için tekrar denedim.Numara 05XX XXXXXXX şeklinde kayıtlıydı.Arama geldiğinde numara detaylardan baktığında operatörden +905XX XXXXXXX olarak gelmiş gözükmesine rağmen isim gözüküyor.Bahsettiğin sorun önceki telefonun SE K700i de vardı.Hatta bazı sorunlu numaraların başına +9 eklemem yetmiyor ikinci numara olarak +9 lusunu kaydediyordum ancak öyle çözülüyordu.6500s te bu şekilde bi sorun yok bende.Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • alternative,yardımcı olmadağını varsayalım...ilgilenip cevap vermen bile yetmez mi?bu yuzden her şekilde teşekkür ederim.

telefona gelince.sadece tek bir isimde bu sorun olsa,başka isim altında kayıtlı mı diye bakacağım ama birçok isimde aynı şey oluyor.yarın daha izleyeceğim,olmazsa geri veririm aldıgım yere,yenisini alırım.aldıgım yer arkadaşım,15 gün içinde bi sorun olursa getir yenisini vereyim demişti.sende böyle birşey olmadıgına göre demek ki genel bi sıkıntı değil.yarın da izleyeceğim telefonu.olmazsa değiştiririm

quote:

Orjinalden alıntı: alternative

ufukstyle ilk sorduğun soruya cevap vereyim.Mesaj yazarken EKLE kısmından sonra çıkan Son Kullanılanlar listesini Menü>İşlem Kaydı> Mesaj Alıcıları> kısmından silebiliyorsun.İkinci sorduğun konuda bende bi problem yok.Olmadığını bilmeme rağmen senin için tekrar denedim.Numara 05XX XXXXXXX şeklinde kayıtlıydı.Arama geldiğinde numara detaylardan baktığında operatörden +905XX XXXXXXX olarak gelmiş gözükmesine rağmen isim gözüküyor.Bahsettiğin sorun önceki telefonun SE K700i de vardı.Hatta bazı sorunlu numaraların başına +9 eklemem yetmiyor ikinci numara olarak +9 lusunu kaydediyordum ancak öyle çözülüyordu.6500s te bu şekilde bi sorun yok bende.Umarım yardımcı olmuşumdur.

• Durumu burda da güncellersen bizde yararlanmış oluruz başımıza gelirse telefonu mu değiştireceğiz başka bişeyde mi kaynaklanıyor diye?
  • tüm rehberi pc de yedekledim.tek tek numaraları kontrol ettim.tel hafızasını tamamen boşaltıp tekrar yükledim.şimdilik sorun düzeldi gibi görünüyor.
    ama nedenini hala anlayamadım.telefonu değiştirme işini askıya aldım ama neden böyle bi sorun oldu hala anlamış değilim.
  • ARKADAŞLAR NOKİA 6500 SLİDE ALDIM TELEFONLA RESİM ÇEKİYORUM ÇEKTİKTEN SONRA DOSYA AÇILAMIYOR DİYE UYARI VERİYOR VE AÇMIYOR RESMİ. NE SORUNU VAR ANLAMADIM BAZEN AÇIYO BAZENDE AÇMIYOR RESMİ DELİ OLACAM BOZUK MU ? YOKSA KAMERASI.İLLLA RESİM ÇEKMEK İSTERSEN 20 VEYA 25 SANİYE BASILI TUTMAN GEREKİYOR ÇEKİM TUŞUNA .TELEFONU AYNI OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM
  • böyle bir sorun varsa,hemen değiştirmeye bak telefonu.ufak bir sorun gibi görünmüyor.eğer birkaç gün içerisinde aldıysan iade et.bir ay önce falan aldıysan servise yollaman gerekir.saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: lütfen yardım edinAS

ARKADAŞLAR NOKİA 6500 SLİDE ALDIM TELEFONLA RESİM ÇEKİYORUM ÇEKTİKTEN SONRA DOSYA AÇILAMIYOR DİYE UYARI VERİYOR VE AÇMIYOR RESMİ. NE SORUNU VAR ANLAMADIM BAZEN AÇIYO BAZENDE AÇMIYOR RESMİ DELİ OLACAM BOZUK MU ? YOKSA KAMERASI.İLLLA RESİM ÇEKMEK İSTERSEN 20 VEYA 25 SANİYE BASILI TUTMAN GEREKİYOR ÇEKİM TUŞUNA .TELEFONU AYNI OLAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.