Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yeni aldım kendi calıstıgım sirketden çalısan indirimi ile 460 ytl'ye aldım
    2 yıl kvk garantisi aldında
    ama üstede belirtigim gibi sürüm yükselttim
    bazı problemler yakaladım dahada cıkacagını zannediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniketos -- 11 Mayıs 2008; 20:54:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aniketos

bende yeni aldım kendi calıstıgım sirketden çalısan indirimi ile 460 ytl'ye aldım

6.60 hangi product code ile yükseliyor...
  • merhaba beyler ben birazdan 6500 s almaya gidecem ama kulaklığını istemiyorum ona uygun çok iyi ses veren bi kulaklık önerirmisiniz bana en acelesinden birazdan evden çıkacam...
  • bu telefonu bugun aldim sifir 2 yil garati ve butun aparatlari icinde arti 256mb kartta dahil umarim pisman olmam
  • pcsulite'yi bilgisayarına ister ordan yükle istersen nokıa sitesinden yazılım bölümünden yapabilirsin
    biraz uzun sürüyo ama bilgin olsun ilk 21 mb lık prg indiriosun onunla yükseltiyo
    quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

quote:

Orjinalden alıntı: aniketos

bende yeni aldım kendi calıstıgım sirketden çalısan indirimi ile 460 ytl'ye aldım

6.60 hangi product code ile yükseliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaosFİre

Arklar bende bu telefonu alalı 2 gün oldu ama bende bi sorunla karşılaştım
    Tel ile konuşurken arkadan ufak tis sesi geliyo böyle bi problemle karşılaşan varmı yada yardımcı olabilcek?

Aynı durum benim cihazda da mevcut. Karşı tarafın sesi hafif hışırtılı geliyor. Eski kullandığım ucuz telefonlarda bile böyle bir durum yoktu, yadırgadım doğrusu.
  • arkadaslar bu telefon icin melodi ve video ucretsiz nerden indirebiliriz?bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim
  • acil dedim fikir danıştım kulaklık almak için ama ilgilenen olmadı.bende gittim bi kulaklık aldım bluetooth lu samsung sbh500 sizce nasıl bilen varmı?ben 130 ytl ye aldım taksitle 150 ye geldi kazık yemişmiyim?araştırıyorum bulamıyorum türkiyeden sitelerden fiyatını.

http://img227.imageshack.us/img227/6910/asbh500jbecxarke0.jpg

bu arada aldığım yerden beğenmezsem paramı iade alma şartıyla aldım bundan daha iyi bi kulaklık tavsiyesi olan varmı?ses olarak harika diyebilirim ama bas tiss anlamında harika sesin yüksekliği anlamında abartı değil.
    umarım bu kez yardım etmek isteyen biri çıkar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurol_1903 -- 13 Mayıs 2008; 13:04:54 >

• Sim kart kaydi yapilamiyor sorununu ne yazilim cözdü nede simkart degistirdim olmadi, daha 5 gün olmustu alali gittim nokia shop'a yenisini istedim verdiler. Su ana kadar bi sorun yok.
  • bu nokianin sorunlu telefonlari hep turkiyedemi satiliyor anlamadim gitti neyse arkadaslar telefona video yuklemek icin hangi formatta videolar indirmek lazim internetten ve telefon icin videolari nerden indirebilirim bilgisi olan varmi ayni soruyu daha oncede sordum kimseden cevap gelmedi
  • bana da cevap veren yok ben bildiğim kadarıyla sana cevap vereyim.
    telefon 3gp yi destekliyor o yuzden 3gp formatlı videolar yukleyebilirsin sanırım.
    benim eski n70 mp4 destekliyordu ama 350 mb boyutunda bir mp4 filmi attığımda çalıştırmaya çalıştı becerememişti o yuzden büyük boyutlu bi 3gp deneme.
    google dan aradığın videoyu yaz yanına .3gp yaz o şekilde arattır mesela shrek.3gp yazarsan bulur.
    o da olmazsa total video converter indir herhangi bir video yu 3gp ye dönüştürebilirsin o programla.
    bildiğim bunlar daha fazla bilen biri varsa yardımcı olsun
    bu arada benim aldığım kulaklık konusunda da bi bilgi verecek çıkarsa iyi olur.
  • slm arkadaşlar ben geçtiğimiz pazar 6500 slide aldım telefonu ilk aldığımda fazla inceleyemedim sora ertesi gün falan sürgülü kapağı kaldırınca açma,kapama ve yön tuşlarının altındaki siyah kısım gacır gucur ediyo bide kapakta oynama var ne yapmam gerekiyo bi yardımcı olursanız sevinirm acele edersenz ii olur çünkü canımı baya bi sıktı bu iş derhal halletmek istiroum çünkü çok severek almıştım telefonu şimdiden teşekkürlerr...
  • arkadaşım öncelikler hayırlı olsun senin kulaklığa internette baktım gittigidiyor.com da buldum aldığın fiyatın altında bi fiyatta ki bu durumda kazık yemiş oluosun ama bence paramı iade edererler faln yasmışsın geri verince bence ver vee gitti gidiyordan al i-linki veriim: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=375222&productid=telcakssamsbh500
  • telefonun yanında verilen verilen kulaklık gerçekten banada berbat geldi.gittim bir 3.5 mm çevirici kit aldım birde ep-630 kulaklık şu anda canavar gibi müziğimi dinliyorum.sanada kesinlikle öneririm. ama ben illa bluetooth kulaklık istiyorum diyorsan bilemiyecem.

quote:

Orjinalden alıntı: gurol_1903

merhaba beyler ben birazdan 6500 s almaya gidecem ama kulaklığını istemiyorum ona uygun çok iyi ses veren bi kulaklık önerirmisiniz bana en acelesinden birazdan evden çıkacam...
  • bende arka kapakta yukarı aşşağı doğru 1mm kadar oynamanın dışında ne gıcırtı var nede oynama.benimki slide black.
    aldığın yere bir gösterm istersen.
    quote:

Orjinalden alıntı: tazzz_mania

slm arkadaşlar ben geçtiğimiz pazar 6500 slide aldım telefonu ilk aldığımda fazla inceleyemedim sora ertesi gün falan sürgülü kapağı kaldırınca açma,kapama ve yön tuşlarının altındaki siyah kısım gacır gucur ediyo bide kapakta oynama var ne yapmam gerekiyo bi yardımcı olursanız sevinirm acele edersenz ii olur çünkü canımı baya bi sıktı bu iş derhal halletmek istiroum çünkü çok severek almıştım telefonu şimdiden teşekkürlerr...

• görüşme sırasında seçeneklere girip ses netliğini etkin konuma getirmeyi denedinizmi ?

quote:

Orjinalden alıntı: barclay

quote:

Orjinalden alıntı: ChaosFİre

Arklar bende bu telefonu alalı 2 gün oldu ama bende bi sorunla karşılaştım
    Tel ile konuşurken arkadan ufak tis sesi geliyo böyle bi problemle karşılaşan varmı yada yardımcı olabilcek?

Aynı durum benim cihazda da mevcut. Karşı tarafın sesi hafif hışırtılı geliyor. Eski kullandığım ucuz telefonlarda bile böyle bir durum yoktu, yadırgadım doğrusu.
  • 6500s almayı düşünüyordum fakat burayı okuyunca vazgeçtim diyebilirim...e65 ve 6500s arasında kaldım...hala da karar veremiyorum..telefoncular 6500 s i tavsiye ediyor ama bilmiyrm ya
  • arkadaslar bu telefonu kullanmaya baslayalı bir hafta oldu ama cok arastırdım cok bilgim var.
    öncelikle benim telefon mısırdan geldi onu türkçe yapma işini nsu programıyla hallettim su anda 6.60 kullanıyorum.
    sonra arkadaslar gece çekimi modu ve diğer modlar kullanılamaz gibi gözükse de flaşı kapalıya ışık ayarlarını otomatik e getirince aktif oluyor kullanıyorum tavsiye ederim
    ekolayzırlar 6.60 da kullanılabilir durumda
    adata 4gb kartla kullanıyorum ve 2.5 gb muzik var geç 10 sn kadar geç açılması dışında sorun yok
    bunun dışında her türlü sorunuza cevap vermeye çalışırım.
    turkçe 6.60 için 0549720 product code kullandım. ama bu silver için talep olursa siyah da bulurum sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tazzz_mania

arkadaşım öncelikler hayırlı olsun senin kulaklığa internette baktım gittigidiyor.com da buldum aldığın fiyatın altında bi fiyatta ki bu durumda kazık yemiş oluosun ama bence paramı iade edererler faln yasmışsın geri verince bence ver vee gitti gidiyordan al i-linki veriim: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=375222&productid=telcakssamsbh500

illa bluetooth kulaklık kullanmak istiyorum diye bi şartım yok ama baya iyi ses veriyor 2-3 gundur kullaıyorum.ayrıca kredi kartıyla aldığım için ve geri iade edince gene kredi kartıyla almak zorunda olduğum için giddigidiyordan alamıyorum.teşekkür ederim.

bi diğer arkadaş ep-630 aldım demiş bu öneriyi daha önce de duydum hatta bu kulaklığı ararken koca ankarada bulamadım ve bluetoth lu kulaklığımı aldım.ankara da bakmadığım bi elektroworld kaldı başka hiçbi yerde yok ep-630...

• quote:

Orjinalden alıntı: Linux003

sonra arkadaslar gece çekimi modu ve diğer modlar kullanılamaz gibi gözükse de flaşı kapalıya ışık ayarlarını otomatik e getirince aktif oluyor kullanıyorum tavsiye ederim

ben denedim karanlıkta video çekmeyi flash ı kapalıya ışık ayarlarını da otomatiğe aldım ama video çekerken flash açılmıyor.yani karanlıkta flash ı çalışmıyor.açılmıyor.bende mi bi sorun var?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.