Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi siz bu konuda sayılan sorunların çoğu çözüldü bu telefonu rahatlıkla alabilirsiniz diyormusunuz arkadaşlar benim için özellikle şu kapağı açınca direk konuşma olayı çok önemli telefonu yeni alanlarda da bu sorun varsa gerçekten benim için sıkıntılı olur...
  • valla ben şimdi olsa bu tlf almam..o kadar sorun yaşadım ki hala da yaşıyorum..tlf alalı 2 ay oldu zaten 1 ayı teknik serviste gecti..sonrada tlf bir sorun yok die gönderdiler..ama geldiğinden beri yine aynı sorunları yapıo..(sorunları:tlf kendi kendine kapatması ve ayarladıgım zil seslernin kendi kendine yok olması..)ama kesinlikle bir daha servise falan göndermem..şu tlf işi gerçekten sans gerekiyor..

bu arada achilleus1986 tşk ediyorum dediğini yaptım..gönderme ve iletim raporlarında bir sorun yok ama şimdi gelen msj saatine bakmam gerekiyor..bir msj gelmesini belkiyorum gelince onada bakıcam:)
  • arkadaşlar tlf rehberini bilgisayara nasıl kopyalarız...birde şu bahsettiğiniz 6,60 sürümü problem yaşayan varmı ve bu sürümü nerden yükleticez...

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevill

valla ben şimdi olsa bu tlf almam..o kadar sorun yaşadım ki hala da yaşıyorum..tlf alalı 2 ay oldu zaten 1 ayı teknik serviste gecti..sonrada tlf bir sorun yok die gönderdiler..ama geldiğinden beri yine aynı sorunları yapıo..(sorunları:tlf kendi kendine kapatması ve ayarladıgım zil seslernin kendi kendine yok olması..)ama kesinlikle bir daha servise falan göndermem..şu tlf işi gerçekten sans gerekiyor..

bu arada achilleus1986 tşk ediyorum dediğini yaptım..gönderme ve iletim raporlarında bir sorun yok ama şimdi gelen msj saatine bakmam gerekiyor..bir msj gelmesini belkiyorum gelince onada bakıcam:)

evet arkadaşım gerçekten bu telefon işleri tamamen şans... umarım ben alınca sorun yaşamam...
  • Son mesajları okuyunca telefondan soğumaya başladım
  • vala arkadaşlar dün telefoncu bir arkadaşın yanındaydım.telefonu değiştiricem.bu telefonu tavsiye etti.ama almadım bir kaç gün düşünmek ve incelemek için.bakıyorum yorumlarada çoğu kişi memnun değil telefondan.bu fiyatlara yakın önerebileceğiniz model varmı?
  • valla bende tamamen soğudum yani telefondan baya sorunlu çıkmış bu alet... ilginç... samsung tarafına geçiyorum gibi...
  • telefonu alıp bir soun yaşamayan yok gibi.
  • valla bana telefon mısırdan hediye geldi geldiği gibi nsu ile türkçe 6.60 a yükselttim sorun yaşamadım yaşamıyorum. sadece 600 mblık mp4 açarken falan önce bi reset atıyor sonra tekrar denediğinde açıyor onun da gelecek versiyonda giderileceğine inanıyorum.
  • dün bende telefonu uzun uzun inceledim telefoncuları gezdim en uygun kredi kartına 650 ytl yi 12 ye böldürebildim bakalım biraz daha bekleyelim belki daha da düşer ama telefonculara burdaki sorunları anlattım konuştuk baya onlar çoğuna rastlamamışlar çok harika bir cihaz diyorlar bakalım 1-2 hafta içinde inş. alacam umarım şanslı çıkarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PETERSBURG

telefonu alıp bir soun yaşamayan yok gibi.

telefonu alıp sorun yasamayan ben varım arkadaslar yaklasık 3.5 ay oldu 680 ytl ye almıstım o zaman hıc bır sorunum yok ve cok kullanıslı bı telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmzycl

quote:

telefonu alıp sorun yasamayan ben varım arkadaslar yaklasık 3.5 ay oldu 680 ytl ye almıstım o zaman hıc bır sorunum yok ve cok kullanıslı bı telefon

bunu duyduğuma çok sevindim gerçekten...
  • gerçekten cok şanslısınız tlf sorun çıkmadıgı için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: korner12

quote:

Orjinalden alıntı: hmzycl

quote:

bunu duyduğuma çok sevindim gerçekten...

bende almayı düşünüyorum bu telefon bu forumda dahil olmak üzere diğer forumların yorumlarını da okudum yaklaşık %85'i beğenmiş buda bir cihaz için iyi bir referans sanırım

• Arkadaşlar telefonu 10 gündür kullanıyorum. Formu okuyunca aslında bende almaya çekinmiştim. Bu telefonan önce Nokia 6120 kullanıyordum. Şu anda 6500 dan memnunum. Sadece şarzı az gidiyor, 2-3 gün arasnda şarzı bitiyor. Sesi harika kulaklıkta ve hoparlöründe sesi çok güzel ve yüksek çıkıyor. Yani sesi 6120 den çok çok iyi. Kamerasındanda ayrıca memnunum hiç bir sorun yaşamadım. Fotoğraflarından ve videosundanda memnunum. Kapak mevzusuna gelince kapağı açıp kapatırken parmağınızla biraz fazla bastırırsanız sadece tuş takımındaki 1-2-3 olan kısma hafif dokunuyor. Benim telefonda 2 rakamının üzerinde hafif bir çizik yapmış. Buda kesinlikle sorun yapılacak bişey değil. Kapakta açılıp kapanırken milim dahi boşluk olmaması bu ufacık çiziği düşündürmüyor bile...
  • arkadaşlar yaklaşık bu telefon fiyatına 500-600 ytl civarı önerebilceğiniz bir model varmı nokia dışındada olabilir.sürgülü istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

arkadaşlar yaklaşık bu telefon fiyatına 500-600 ytl civarı önerebilceğiniz bir model varmı nokia dışındada olabilir.sürgülü istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer nokia ise N70,N72 veya N 73 Sony ericsson k790 veya w880i olabilir. Tabi bunları özelliklerine göre değilde istediğin fiyat aralığındaki telefonlar bunlar
  • Çok sinirlenmişsin :) Cevap vermedengeçmeyeyim dedim.Aslında durum düşündüğün kadar özel bir durum değil.Digital fotoğraf makinelerinde video çektiğinde hiç flashın açıldığını gördün mü ? Bu da öyle bir durum.Yani bu telefonlarda flash var ışık değil.Bundan önce SE K700i kullanıyordum ondan örnek vereyim.K700i de beyaz ışık vardı.Kamera açıldığında 5 e bastığında ışık açılıyordu video da çeksen, foto da çeksen açık kalıyordu.AMa bu telefonda bildiği flash var.Ve sadece foto çekim anında flash çakıyor.Bu yüzden video da açılamıyor.Umarım aydınlatabilmişimdir ;) kolay gelsin.

quote:

Orjinalden alıntı: gurol_1903

sorumu geri aldım arkadaşlar.şimdi nokia desteği aradım da saçmalıkla karşılaştım.gece video çekilince flash ı açılmıyormuş bu telefonun.gece video çekmeyin diyolar yani.ne gereği var ki gece video çekmenin :)

herhalde dünya üzerinde video çekebilme özelliği olup ta gece video çekilemeyen ilk ve tek telefon bu olsa gerek.
    gece video çekilemeyen başka bi telefon markası bilen varsa söylesin çok merak ettim.

• dediğim gibi bu bir şans işi bende tlf aldıgımda çok severek kullanmaya başladım..ama sorunlarla karşılaştıgımda gerçekten sogudum tlf servisten geldi ama aynı sorunları tekrar yaşıyorum ve bir de buna msj geldiğinde göster tuşuna bastıgımda msj göstermio hiçbir tuş o an işlemio ve bir süre gektikten sonra ana menuye dönüyor ve ondan sonra msj girip msj okuyabiliyorum...sorun yaşayan 100 kişde 20 belkide o 20 de ben tekabül ettim..ve ayrıca arkadaşımız sadece 2 tuşunda cizik var dedi benim tuş takımının hepside sürtünme olmuş..eeee buda benim şanssızlıgım
  • gerçekten tamamen şans işi olduğuna inanıyorum artık bu telefon işinin bende 2-3 hafta içinde alacağım inş. bu modeli kafama taktım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.