Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahsettiği durum fotoğraf çekimi esnasında oluyor.foto çekerken flaşı kapatıp ışık ayarlarını otomatiğe getirince gece çekim modunun aktif olduğundan bahsetmiş.

quote:

Orjinalden alıntı: gurol_1903

quote:

Orjinalden alıntı: Linux003

sonra arkadaslar gece çekimi modu ve diğer modlar kullanılamaz gibi gözükse de flaşı kapalıya ışık ayarlarını otomatik e getirince aktif oluyor kullanıyorum tavsiye ederim

ben denedim karanlıkta video çekmeyi flash ı kapalıya ışık ayarlarını da otomatiğe aldım ama video çekerken flash açılmıyor.yani karanlıkta flash ı çalışmıyor.açılmıyor.bende mi bi sorun var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

bahsettiği durum fotoğraf çekimi esnasında oluyor.foto çekerken flaşı kapatıp ışık ayarlarını otomatiğe getirince gece çekim modunun aktif olduğundan bahsetmiş.

quote:

Orjinalden alıntı: gurol_1903

quote:

Orjinalden alıntı: Linux003

sonra arkadaslar gece çekimi modu ve diğer modlar kullanılamaz gibi gözükse de flaşı kapalıya ışık ayarlarını otomatik e getirince aktif oluyor kullanıyorum tavsiye ederim

ben denedim karanlıkta video çekmeyi flash ı kapalıya ışık ayarlarını da otomatiğe aldım ama video çekerken flash açılmıyor.yani karanlıkta flash ı çalışmıyor.açılmıyor.bende mi bi sorun var?

peki gece bu telefonla video çekerken flash ı açılmıyormu?yani karanlıksa video çekemeyecekmiyiz?
    ne biçim bi şeymiş bu.
    gerçekten çekilmiyormu arkadaşım çok merak ettim..

• sorumu geri aldım arkadaşlar.şimdi nokia desteği aradım da saçmalıkla karşılaştım.gece video çekilince flash ı açılmıyormuş bu telefonun.gece video çekmeyin diyolar yani.ne gereği var ki gece video çekmenin :)

herhalde dünya üzerinde video çekebilme özelliği olup ta gece video çekilemeyen ilk ve tek telefon bu olsa gerek.
    gece video çekilemeyen başka bi telefon markası bilen varsa söylesin çok merak ettim.
  • selam bende yeni sürümünü yükledim
    şu an için ek bir problem yok
    ancak telofonun yan tarafında bulunan foto çekme tuşu aldığımdan itibaren çalışmıyor
    yardımcı olabilirmisiniz teşş
  • bu arada arkadaslar bu telefon ile 5610a uyan neredeyse tüm kulaklıklar çalışıyor bugün hs-44 ad-44 aldım uyumsuz gözükmesine rağmen tüm tuşlarda dahil çalışıyor kulaklık almak isteyen arkadaşlara duyurulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaBaRDeY

arkadaşlar bende bu telefondan var yurt dışından geldi kaydı falan tamam fakat bi yazılım güncelleme yaptım dil seçeneklerinde sadece ingilizce ile iki tane uzak doğu dili var türkçe yok bunu nasıl geri türkçe yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim...

teşekkürler...

yok mu bilen????
  • quote:

quote:

arkadaşlar bende bu telefondan var yurt dışından geldi kaydı falan tamam fakat bi yazılım güncelleme yaptım dil seçeneklerinde sadece ingilizce ile iki tane uzak doğu dili var türkçe yok bunu nasıl geri türkçe yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim...

teşekkürler...

yok mu bilen????

Daha önceki sayfalarda olması gerek
  • Arkadaşlar ben nokia 6500 slide mavi bilgisayarda gördüm 592 YTL fiyatıydı. Ama kvk da bile 669 YTL. Acaba mavi bilgisayar paralel ithalatın telefonunu mu satıyor? Bunla ilgili birşey biliyormusunuz?
  • bende siyah aldım genpa garantili herhangi bi sorunu yok

kapak kapanınca direk klitlememesi kötü birde sesli komutları karıştıro genelde
  • Merhaba,
    bugun 6500 slide aldım fakat karşıdakinin sesi sanki az geliyo gibi geldi kulağıma, sesi en sona aldım ama sanki az sizdede durum böylemi yoksa bendemi sorun var bide yani kalite okdar güzel deigl gibi eski telefonuma kıyasla
  • quote:

Orjinalden alıntı: tby

Arkadaşlar ben nokia 6500 slide mavi bilgisayarda gördüm 592 YTL fiyatıydı. Ama kvk da bile 669 YTL. Acaba mavi bilgisayar paralel ithalatın telefonunu mu satıyor? Bunla ilgili birşey biliyormusunuz?
  • quote:

teşekkürler...

arkadaşlar şunun programını buldum da nasıl yapacağız bilen biri açıklarsa sevinirim... acilen lazım..

teşekkürler...
  • Bugün Genpa garantili çiziksiz, temiz faturalı ikinci el 6500 slide aldım.
    Merak edenler için fiyatı 425 Ytl

Nokia N73'den sonra bunu kullanmaya başladım.
    İlk görüntü ve estetik yönden güzel.
    Aklımdaki en önemli sorun kayar kapaktı ama adamlar sağlam yapmışlar.
  • arkadaşlar merhaba..
    bendede 6500 slıde var.ama tlf saat biçimi ayarı bozuk mesaj aldıgımda 1 saat İLERİ GÖSTERİO İLETİM RAPORLARIDA 1 SAAT İLERİ GÖSTERİO AMA GÖNDERME ZAMANINDA SORUN YOK... SAAT BİÇİMİNİ NE YAPMAM GEREKİYORRR.....cvplarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevill -- 20 Mayıs 2008; 11:11:41 >
  • Ya arkadaşlar bende bu telefonu almayı planlıyorum ama sayfaları en baştan okumaya başladım 1 saattir okuyorum vazgeçme aşamasına geldim ne kadar çok sorun çıkartmış bu alet ya...
  • Kapagin siyah kisminda ''gicirti'' sorunu yasayan varmi arkadaslar ? Bu sorunu yasayan yada cözen biri varsa lütfen cevaplasin.
  • Öncellikle selam...

bende n73 var onu satıp bunu almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.n73 ile arasında ne farkı var acaba ?
  • ayarlardan tarih ve ssat e gir.tarih ve saat biçiminden +2 ye al tercihi.taraih ve saati otomatik güncelleme yi kapalı konuma getir.düzelmesi lazım.

quote:

Orjinalden alıntı: sevill

arkadaşlar merhaba..
    bendede 6500 slıde var.ama tlf saat biçimi ayarı bozuk mesaj aldıgımda 1 saat İLERİ GÖSTERİO İLETİM RAPORLARIDA 1 SAAT İLERİ GÖSTERİO AMA GÖNDERME ZAMANINDA SORUN YOK... SAAT BİÇİMİNİ NE YAPMAM GEREKİYORRR.....cvplarsanız sevinirim...
  • benim telefon komple siyah olduğu için tam anlayamadım nerden bahsettiğinizi.ama sanırım yes no tuşlarının altındaki bölümden bahsediyorsunuz.bende herhangi bir oynama ve gıcırtı yok taş gibi.sadece arka kapakta çok çok az bir oynama var yukarı aşşağı.oda rahatsız etmiyor kasti uğraşmadığın sürece oynama yapmıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Aatabay

Kapagin siyah kisminda ''gicirti'' sorunu yasayan varmi arkadaslar ? Bu sorunu yasayan yada cözen biri varsa lütfen cevaplasin.
  • n73 te symbian işletim sistemi var bildiğim kadarıyla 6500 ise java destekli.kameralarında aynı mercek kullanılıyor.n73 un ses cıkısını bilmiyorum ama 6500 ın oldukça başarılı.kulaklık çıkışı çok çok başarılı.komple siyah bir 6500s sana n73 ten sonra çok şık ve rahat gelecektir.

quote:

Orjinalden alıntı: by_GıV3NcHy

Öncellikle selam...

bende n73 var onu satıp bunu almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.n73 ile arasında ne farkı var acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.