cihazın güzelmiş hayırlı olsun siyah modelide piyasaya sürüldü
30 fps mi cekiyo bunlar
Arkadaslar Merhaba
Bende 6500 slide aldim.2. günüm bugün telefonla..Bikac sorum var merak ettigim ..cevaplarsaniz cok memnun kalirim..
1- Video kaydindayken Flasi acamadim bir türlü .. Nerden aciliyor... Fotograf cekerken problem yok ... Ama gece video cekiminde flas lazim oluyor malum :)
2- Fotograf cekerken gece modu ve görüntü dizisinde izin yok ibaresi var.Gece Modu yok demekmi oluyor bu ? Eger yoksa gece modu destegi , neden menüde var ki .. ?
3- Daha önce sirasiyla , Samsung D600 , Nokia N70 , 6300 , W810i kullandim .. W810i deki patchler gibi seyler yada GFX ler nokia icinde mevcutmu acaba ? Walkman skin , yada telefonu bastan assagiya modifiye edebiliyormuyuz ? Yoksa bu sadece Sony e özel bi durummu ?
Cevaplarsaniz cok sevinirim..
Saygilar..
ne gibi farklılıklar var yeni versyonda karşılaştırabilir misin? V4.84 de gece modu pasif durumda zaten, başka ne gibi farklılıklar var?
quote:
Orjinalden alıntı: chall
İlgilenenler için 6.60 firmware versiyon çıktı bu telefonun. Az önce yüklemesini yaptım. Daha önceden uzun uzun tartışılan bikaç problem giderilmiş. Extra bikaç özellikte gelmiş fakat gece çekim modunu pasifize etmişler.Daha tam olarak yenilikleri inceleyebilme fırsatım olmadı. Daha ziyade dil problemine takılmış durumdayım NSS ile telefonun varsayılan dilini değiştirmeye çalışıcam.Tekrar güncelleme yapılınca sorunun düzeleceğini düşünüyorum. 6500s olan arkadaşlara bu yükseltmeyi yapmalarını öneririm.
1- Video kaydında flashı açamazsın, aynı digital foto. mak.de olduğu gibi.Farklı modellerdeki gibi ışık değil bu çift ledli flash.Foto çekerken patlıyo :)) 2- Gece modu yok demek değil de muhtemelen yazılımla, sonraki versyonlarda aktif edilecek bişi.Görünen o ki son çıkan versyonda da pasif. 3- Telefonu modifiyesi konusunda da " 6500 slide theme " olarak aratırsan internette ben bikaç site bulmuştum.Ama music player ve radio skini görmedim henüz.Telefonun içerisinde var bitane farklı olan o kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: Lanethead
Arkadaslar Merhaba
Bende 6500 slide aldim.2. günüm bugün telefonla..Bikac sorum var merak ettigim ..cevaplarsaniz cok memnun kalirim..
1- Video kaydindayken Flasi acamadim bir türlü .. Nerden aciliyor... Fotograf cekerken problem yok ... Ama gece video cekiminde flas lazim oluyor malum :)
2- Fotograf cekerken gece modu ve görüntü dizisinde izin yok ibaresi var.Gece Modu yok demekmi oluyor bu ? Eger yoksa gece modu destegi , neden menüde var ki .. ?
3- Daha önce sirasiyla , Samsung D600 , Nokia N70 , 6300 , W810i kullandim .. W810i deki patchler gibi seyler yada GFX ler nokia icinde mevcutmu acaba ? Walkman skin , yada telefonu bastan assagiya modifiye edebiliyormuyuz ? Yoksa bu sadece Sony e özel bi durummu ?
Cevaplarsaniz cok sevinirim..
Saygilar..
quote:
Orjinalden alıntı: burak7777
30 fps mi cekiyo bunlar
15 fps.
Arkadaşlar telefonda bugün bişey farkettim.Telefon çekmediği anlarda sağ üst köşede antenin yanında dikey şekilde 3G yazısı beliriyor ve 3G den bağlanmaya çalışıyor.Böyle bakıldığında güzel bi özellik.Ancak operatörde 3G desteği olmadığı için sürekli bağlanmaya çalışıyor ve bağlanamıyor.Bu arada telefon kapsama alanına girse dahi çekmemeye devam ediyor 3G ile uğraştığı için.Var mı bi bilgisi olan, başına gelen v.s. ???
Ayarlar>Telefon>Şebeke Modu nda operatör bağlantısı olarak UMTS , GSM ve ikisi birden seçenekleri var.Şimdilik önlem olarak ikisi birden seçiliyken GSM e getirdim umarım yine çekmediği durumlarda takılıp kalmaz.Aksi halde telefonu resetlemeden veya ayarı değiştirmeden düzelmiyor.
msn varmi bu telefonda 6600 i aramaya başladım
quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive
quote:
Orjinalden alıntı: türbülans
diğer forumlarda ne yazıyor bilmiyorum ama şarj konusunda ortalama bir kullanımla 3-4 gün gideceğini düşünüyorum..kesin sonucu yazarım..
bu arada 6500 slide ın arka kapağı kamera camından bağımsız..yani kapağı çıkardığınızda flaş ve objektife ait iki delik açıkta kalıyor..
Kamera konusunda Nokia nin daha onceki modellerine gore fikir yuruttum ben.Ki bahsettigin gibi ise Daha kotu ozaman.
Herkese iyi forumlar,
6 mayis sali günü Nokia shoptan 6500 Slide aldim, dünden beri telefon zaman zaman kapanmaya basladi.Ekranda simkart kaydi yapilamadi diye bir ibare cikmakta. 0 cihaz oldugu icin sinirimi bozdu yardimci olursaniz sevinirim.
Saygilarimla,
Telefonun kapanmasının nedenini bilmiyorum ancak sim kartı yapılamadı uyarısı telefonun kaydı olmadığını gösteriyor.Kapatmışlar telefonunu imei kaydı olmadığı için.Nokia Shop tan alınan telefonda bu sorun olmaması lazım!! ..Bataryayı çıkartıp altındaki beyaz yere bak nokia kom a.ş yazıyorsa kvk garantilidir .Yazmıyorsa paralel ithalat veya spottur
quote:
Orjinalden alıntı: enigmaenergy
Telefonun kapanmasının nedenini bilmiyorum ancak sim kartı yapılamadı uyarısı telefonun kaydı olmadığını gösteriyor.Kapatmışlar telefonunu imei kaydı olmadığı için.Nokia Shop tan alınan telefonda bu sorun olmaması lazım!! ..Bataryayı çıkartıp altındaki beyaz yere bak nokia kom a.ş yazıyorsa kvk garantilidir .Yazmıyorsa paralel ithalat veya spottur
Baktim, nokia com a.ş garantilidir yaziyor. Belki simkart da bi problem vardir götürüp vericem telefonu..
Simkartta problem yoktur öyle uyarı alıyorsan, kayıt dışı kalmış telefonun ..Son zamanlarda nedense çoğaldı bu olay,anlamsız
Nihayet uzun araştırmalar sonucu ben de kavuştum 6500 Slide telefonuma. Yalnız şöyle bir durum aklıma takıldı.Ürünün sitesinde, özellikler sayfasında 64 adet zil sesi yazıyordu, fakat telefonun hafızasında 24 adet zil sesi melodisi mevcut. Nokia'nın klasik zil seslerini indirebileceğim bir yer var mı acaba? Mesela ben yıllardır "Groovy Blue" yu kullanırdım.
abi benim arkadaşa aldı 700 e güzel kullanışlı 1 tel
Öncelikle hayırlı olsun Orada demek istenilen zil sesi adedi değil.64ton zil sesi çalabildiği.Yani hoparlörün kalitesini vermiş.Sayıyla alakası yok
quote:
Orjinalden alıntı: barclay Nihayet uzun araştırmalar sonucu ben de kavuştum 6500 Slide telefonuma. Yalnız şöyle bir durum aklıma takıldı.Ürünün sitesinde, özellikler sayfasında 64 adet zil sesi yazıyordu, fakat telefonun hafızasında 24 adet zil sesi melodisi mevcut. Nokia'nın klasik zil seslerini indirebileceğim bir yer var mı acaba? Mesela ben yıllardır "Groovy Blue" yu kullanırdım.
arkadaşlar bende bu telefondan var yurt dışından geldi kaydı falan tamam fakat bi yazılım güncelleme yaptım dil seçeneklerinde sadece ingilizce ile iki tane uzak doğu dili var türkçe yok bunu nasıl geri türkçe yapabiliriz yardımcı olursanız sevinirim...
teşekkürler...
Arkadaşlar telefonum versıyonu 3.81 veya 3. küsürlü birşeydi..2 gun once 6.60 yuklettım en onemlı sorun ortadan kalkmıs..:) Tel caldıgında kayar kapakla cevap verdıgınde melodi çalmaya devam ediodu bu sorunu ortadan kaldırmıslar! En onemlı sorun buydu bence cok rahatladım baska ne ozellıkler var onları bılmıorum paylasırım arastırdıgımda saygılar herkese
arkadaslar ben yeni üye oldum konuların tamımını okudum nerdeyse 6500 slide gercekden cok güzel telefon fakt olumsun yönleri var. arka kapagı actıgınızda telefonda yaptıgınız degisiklilklerin tamamı orjinaline dönüyor. ben 1-2 gün önce telefonun sürümünü yükselttim ve pisman oldum 6,60 sürümünü yüklediginize telefonun orjinal halile gelen sesler videolar ve temalar player sikin'i yani ilk aldıgınızda yüklü olan seyler tamamiyle siliniyor. benim basma geldi eger sürüm yükselten arkdaslar varsa sizdede aynı durum oldumu. en sinir oldugum sey artık ekolayzer artık kullanılamaz hale geldi.sizdede durum aynımı bana lütven yardımcı olun severek aldıgım telefondan sogumaya basladım. ekolayzer calısmıyor.
bende sıyahını almayı dusunuyodum sanırım vaz gecıcem herkes bı sorundan bahsedıyor...n95 8 gb kullanıyordum daha once sırf kucuk oldugu ıcın b u telı almayı dusunuyordum ama sanırım vazgectım...
Bir arkadaşım alacak da 500YTL ye sıfır KvK garantili bulmuş nasıl fiyat şu an için