Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun tel.in foto gönderebilir misin (telefonla çekilen)
  •  <<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>
  • Biohazard,

Telefonun hayırlı olsun...
    Eski telefonun olan E65 ile karşılaştırmanı ve ayrıntılı incelemelerini görüşlerini bekliyorum
    Bu arada biraz daha fazla telefonla çektiğin resim koyarsan akıllarda oluşan bazı soru işaretlerini giderebiliriz...
  • Biohazard hayırlı olsun. yalnız fotoğrafın önünde sanki böyle bir buğu bir toz bulutu var.. nasıl anlatılır ki şu vestel pikselans muhabbeti reklamda böyle televizyonda ki görüntüyü netleştiriyolar hah işte onun önceki hali gibi.. motoru açılınca belki gider o toz bulutu havası..
    ne dedim ben..

• quote:

Orjinalden alıntı: Sinan_SANCAK

Arkadaşım telefonu kafaya takmış durumdayım yalnız cihazda benim için video kalitesi çok önemli senden ricam 3gp desteki demişsi ama mcihaz mp4 formatlada video çekior lütfen en kaliteli görüntü iel bi video çekerek buraya aktarırmısın beim için çok önemli şimdiden teşekkürler

mp4 formatında çekim yapmıyor..mp4 formatı oynatabiliyor sadece..maximum ayarlarda çekilmiş bir videoyu bir sayfa önce yayınlamıştım..
  • nokıa nın şimdiye kadar çıkardıgı şekil, boyut,fonksiyonellik, açısından bence en iyi telefonu ...kameraya çok takılıyorsunuz arkadaşlar bence bu cihazların nokta kadar lenslerini okadarda ciddiye almamak gerek ,,anı paylaşmak yeterli ki bu nokıa nokıa nın kamerası 5mp de olsa ekranlarındaki matlık sebebiyle net ve parlak görünmeyecektir ...bilgisayara atınca görüntü temiz olsun yeter bence bunuda yapıyor zaten ilk resimler arkadaşın acemilik resimleriydi elle ayar yapınca daha iyi olacaktır ....benim hoşuma giden büyük formatlı videoları çalıştırabilmesi ......320*240 30fps oynatan z8 bile daha gelmemişken nokıa yine yapacagını yaptı .....helal olsun valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcebi001

nokıa nın şimdiye kadar çıkardıgı şekil, boyut,fonksiyonellik, açısından bence en iyi telefonu ...kameraya çok takılıyorsunuz arkadaşlar bence bu cihazların nokta kadar lenslerini okadarda ciddiye almamak gerek ,,anı paylaşmak yeterli ki bu nokıa nokıa nın kamerası 5mp de olsa ekranlarındaki matlık sebebiyle net ve parlak görünmeyecektir ...bilgisayara atınca görüntü temiz olsun yeter bence bunuda yapıyor zaten ilk resimler arkadaşın acemilik resimleriydi elle ayar yapınca daha iyi olacaktır ....benim hoşuma giden büyük formatlı videoları çalıştırabilmesi ......320*240 30fps oynatan z8 bile daha gelmemişken nokıa yine yapacagını yaptı .....helal olsun valla

bi nevi hak veriyorum ama verdiğin paraya değmesini istiyor insan.. o zaman fiyatı aşağı çekecek, çekmiyorsa o fiyata en iyisini verecek..

• ütopik fonksiyonları olmadıgı sürece hiçbi telefona 500 ytl den fazla para vermem ....bence fiyatının düşmesini beklemek gerek ...ha salt kalite üreten firmalara(imkanım varsa)hiç acımadan veririm çünkü özellikleri ile beni bayabi götürecektir(en son leıca dlüx3 almıştım 5 ay oldu hiç pişmanlık duymadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 30 Ekim 2007; 17:46:33 >
  • aslında ben bu konuyu açarken iki telefon arasında kaldığımı söylemiştim..ikisini de alabilme şansım vardı..biri Nokia 6500 Slide diğeri Samsung G600 dü..samsung 5 mp kameralı olmasına rağmen tercihimi daha kaliteli video çeken 6500 den yana kullandım..çünkü benim için telefonun tatminkar resimler çekmesi yeterli..ama işim gereği fotoğraftan çok video benim için önemli olduğundan ve sürekli yanımda video kamera taşıyamayacağımdan böyle bir tercih yaptım..sonuçta 5 mp lik n95 te doğru dürüst fotoğraf çekemiyor..ayrıca benim için önemli olan tv out meselesiydi..samsunglarda tv out olmasına rağmen videolar tv de tam ekran oynatılamıyor..6500 slide ın bu özelliğini teyit ettirmem de benim için bu cihazı seçmemde etken oldu..

sarj olayı samsungdan daha iyi..şu an 48 saat oldu ve yoğun olarak kullanmama rağmen batarya 3/4 düzeyinde..ayrıca ses çıkışı çok net ve yüksek..sonuçta ben aldığıma pişman değilim..fiyat olarak eleştirilere katılıyorum..belki 1 ay sonra 500 ytlye düşecek..ama ona da yapacak birşey yok..

• Bende 500 YTL derim şuan için fiat çok yüksekkk

Bekleyin derim..
  • ilk sürpriz..

sarjdan yaklaşık 52 saat sonra telefonun bataryası 3/4 dolu iken kapatıp tekrar açtım....açılınca batarya 1/4 e düştü..
  • ileri geri sarma ozellıgı var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

aslında ben bu konuyu açarken iki telefon arasında kaldığımı söylemiştim..ikisini de alabilme şansım vardı..biri Nokia 6500 Slide diğeri Samsung G600 dü..samsung 5 mp kameralı olmasına rağmen tercihimi daha kaliteli video çeken 6500 den yana kullandım..çünkü benim için telefonun tatminkar resimler çekmesi yeterli..ama işim gereği fotoğraftan çok video benim için önemli olduğundan ve sürekli yanımda video kamera taşıyamayacağımdan böyle bir tercih yaptım..sonuçta 5 mp lik n95 te doğru dürüst fotoğraf çekemiyor..ayrıca benim için önemli olan tv out meselesiydi..samsunglarda tv out olmasına rağmen videolar tv de tam ekran oynatılamıyor..6500 slide ın bu özelliğini teyit ettirmem de benim için bu cihazı seçmemde etken oldu..

sarj olayı samsungdan daha iyi..şu an 48 saat oldu ve yoğun olarak kullanmama rağmen batarya 3/4 düzeyinde..ayrıca ses çıkışı çok net ve yüksek..sonuçta ben aldığıma pişman değilim..fiyat olarak eleştirilere katılıyorum..belki 1 ay sonra 500 ytlye düşecek..ama ona da yapacak birşey yok..

Bir G600 kullanicisi olarak bende tam tersini dusunuyorum.Ayni sekilde iki model arasinda kaldim ve kamera ve ergonomi acisindan,G600 u daha basarili buldugum icin secimim G600 den yana oldu.Acikcasi 6500 slide in hem korumasiz sekilde yerlestirilen,tasarlanan kamera lensinden, hemde carlzeiss marka lensine ragmen,begenmedigim fotograf kalitesinden dolayi,memnun olmadigim yonler olmasina ragmen,6500 slide a nazaran ,bir kez daha iyi bir secim yaptigimi dusunuyorum. Ayrica genel anlamda samsung telefonlarin batarya performansini bilemem ancak,Ilk olarak Nokia tarafindan kullanilan,isik sensorununde g600 un batarya performansina ciddi sekilde faydasi var.Ki G600 un tam gun acik vaziyette, kullanima bagli en az 3 en fazla 5 gun batarya performansi tarafimdan tecrubeyle sabittir.Bu yuzden,6500 slide in batarya suresi bazi samsung modelinden iyi olabilir fakat samsunglardan batarya suresi olarak iyi seklinde bir genellemeyide dogru bulmuyorum.

Sonuc olarak genel anlamda fiyat performans olarak G600 benim icin iyi bir secim olabilirken.6500 slide ise cekilen videolarin gosterimi acisindan Tv out performansi olarak senin icin iyi bir secimdir.Kisiye,kullanima gore degisir bir cok sey.Ancak gelgelelim genel anlamda temel ozelliklerdeki performans onemlidir,bu tur cihazlarda.

• cihazdan şu an itibarı ile memnunum.ilk şarjını güzel yaptım.bakalım şarj ne kadar gidicek.bu arada örnek resimler çekip göndereceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

ileri geri sarma ozellıgı var mı ?

evet..ileri geri sarma özelliği mevcut..video oynatılırken orta seçim tuşunun sağ tarafına basılı tutarsanız iler,sol taraf geriye sarıyor..ve gelinen yerden kesintisiz oynatabiliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

ileri geri sarma ozellıgı var mı ?

evet..ileri geri sarma özelliği mevcut..video oynatılırken orta seçim tuşunun sağ tarafına basılı tutarsanız iler,sol taraf geriye sarıyor..ve gelinen yerden kesintisiz oynatabiliyor..

saollll
  • cihaza 6280 ve 6288 temaları oluyor.haberiniz ola
  • benim temam

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>
  •  <<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.