Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Biohazard

benim temam

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>

işte bu abicim ULTRASLAN
  •  <<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 31 Ekim 2007; 20:31:32 >
  • Makro resim çekebiliyor mu?
  • yeni dis mekan resimler koyabilir misiniz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

cihazda keşke symbian olsaymış.

Biohazard sen vazcayıp e65 almıştın nasıl memnun musun telefondan?

ben e65 i de bugün iade ettim.ellerinde 6500 slide olmadığı için satıcıya sipaariş verdim.yarın her an 6500 lı olabilirim.alırsam resimlerini gönderecegim.

sen e65 i neden iade ettin ve 2 telin karşilaştirmasını yapabilir misin??ve 1-2 resim daha eklersen sevinirim.ve 6500 ı ne kadara aldın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirt

Makro resim çekebiliyor mu?

kamerada makro ayarı yok..sadece otomatik netleme mevcut..
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

quote:

Orjinalden alıntı: kadirt

Makro resim çekebiliyor mu?

kamerada makro ayarı yok..sadece otomatik netleme mevcut..

Peki otomatik netleme, makro gibi 10-15 cm'den nasıl sonuç veriyor? Demek istediğim, yakın çekimlerde sonuç nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MRT_ES

Peki otomatik netleme, makro gibi 10-15 cm'den nasıl sonuç veriyor? Demek istediğim, yakın çekimlerde sonuç nasıl?

Bu fotograf bir fikir verebilir
  • HERKESE MERHABA ARANIZA YENİ KATILDIM ; AYNI ZAMANDA BIR NOKIA ÇALIŞANIYIM
    TELEFON FİYAT ; ÖZELLİK; VE YENİ ÇIKACAK TELEFONLARLA İLGİLİ HER TÜRLÜ
    KONUDA YARDIMCI OLABİLİRİM .. GÖRÜŞMEK ÜZERE..
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_CRIMINAL

HERKESE MERHABA ARANIZA YENİ KATILDIM ; AYNI ZAMANDA BIR NOKIA ÇALIŞANIYIM
    TELEFON FİYAT ; ÖZELLİK; VE YENİ ÇIKACAK TELEFONLARLA İLGİLİ HER TÜRLÜ
    KONUDA YARDIMCI OLABİLİRİM .. GÖRÜŞMEK ÜZERE..

hoşgeldin the_CRIMINAL.. nokia çalışanı olman da iyi oldu bazı konularda senin gibi kişilere ihtiyaç oluyor..
  • bence telefon kameralarından çok fazla şey bekliyoruz..sonuçta bu cihazlarda hiçbir zaman dijital fotoğraf makinalarındaki performansı yakalayamıyoruz..megapiksel değerleri ne olursa olsun bu değişmiyor..
    diğer taraftan aynı merceğe sahip iki nokia modelinin farklı kalitede resimler çekmesi de ayrı bir tez konusu olur herhalde..
  • mesela kardeşimde SEk750i var benim cihazdan çok daha net resim çekiyor.
  • quote:

mesela kardeşimde SEk750i var benim cihazdan çok daha net resim çekiyor.

tipik bir örnek işte..megapiksellere takılırsak doğacak normal sonuç bu zaten..5 mp lik n95 te doğru dürüst foto çekemiyor..carl zeis,cyber shot flan hepsi hikaye..yabancı forumları takip ediyorsanız zaten herşey meydanda..cep telefonuyla kaliteli resim çekmek şu anda mümkün değil..
  • 6500 la bugün çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 3 Kasım 2007; 23:37:24 >
  •  <<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>
  • dostum ben megapiksel olarak demiyorum.çözünürlük olarak diyorum.k750i gerçekten çözünürlük olarak net çekiyor.isterseniz bir tane örnek makro resim koyayım.
    şu an için zaten dijitalfotograf makinaları gibi çekmeleri zor.
    quote:

quote:

tipik bir örnek işte..megapiksellere takılırsak doğacak normal sonuç bu zaten..5 mp lik n95 te doğru dürüst foto çekemiyor..carl zeis,cyber shot flan hepsi hikaye..yabancı forumları takip ediyorsanız zaten herşey meydanda..cep telefonuyla kaliteli resim çekmek şu anda mümkün değil..

• kusura bakmayın konu dışına çıktım belki ama çektiğim resmi inceleyin.

• Biohazard dostum resimler gayet guzel

ben burdan bir se anlarim turbilans dostum senin telin kamerasinda bir sorun var bence
  • dışarı çıkıp resim çekebilen yokmu? hep kapalı ortam resimleri koymuşsunuz.. biraz dışardan resimler eklerseniz iyi olur..
  • quote:

quote:

N95 de doğru dürüst çekemiyor ha ?
    Bu yorumu yapan adama rastlamak zordur doğrusu. Sen N95 fotoları başlığına hiç bakmadın galiba. Telin kötü çekiyor diye, en azından megapikselinin hakkını veren tellere taş atman yersiz dostum. Tamam N95 profesyonel dijitaller kadar çekemez elbette. Ama piyasadaki çoğu ben dijitalim diyen amatör ne idüğü belirsiz foto mekinelerinden çok daha iyidir. Onun tek eksiği gerçek flaşı. Bu yorumu iki defa yapmışsın, ilkinde söylemedim kendimi tuttum ama ehh be kardeşim göz var nizam var.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.