Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses çıkışı ve kulaklık sesi nasıl.walkman den güzel mi(w850,w810)
  • arkadaşlar bu kameralar kullanıldıkça açlıyomu ilk başta hepi biraz kalitesiz çekiyo galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_K_64

arkadaşlar bu kameralar kullanıldıkça açlıyomu ilk başta hepi biraz kalitesiz çekiyo galiba

Ayakkabıyla karıştırdın galiba.

Keşke öyle olsaydı da biz de ümitlenseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.G -- 14 Kasım 2007; 1:49:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: necator

quote:

Orjinalden alıntı: M_K_64

arkadaşlar bu kameralar kullanıldıkça açlıyomu ilk başta hepi biraz kalitesiz çekiyo galiba

Ayakkabıyla karıştırdın galiba.

Keşke öyle olsaydı da biz de ümitlenseydik.

•  <<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>

• Révølvér
    Ooo hayırlı olsun fotolar süper, nokia bu işi öğrendimi ne.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

bu resimleri slide ile mi çektiniz?ikinci resimde sağ üstte slide kutusu var..
    ben daha önce de dediğim gibi telefonla fotoğraf çekme konusunda fazla ayrıntıya girmedim...sadece forum kullanıcılarını bilgilendirmek amacıyla konu açtım..sizin yayınladığınız resimlere bakarsak iyi foto da çekiyormuş demek ki..bu durumda ben foto çekmeyi beceremiyorum sanırım..zaten ilk olarak telefonla fotoğraf çekip yayınladığım tek örnek bu konu...fotoğraf kalitesinden çok aradan 1 ay geçmesine rağmen kayar kapakta milim oynama olmaması,şu ana kadar telefonun hiç kilitlenmemesi ve şarjının en az 3 gün dayanması(yoğun kullanımda) nokia için bir ilk olsa gerek...
    saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 16 Kasım 2007; 0:11:04 >

• Evet, Slide çekimleri bunlar ....
  • türbülans
    Sizin fotolar hakkaten berbat, ama revolver hocam gayet iyi kareler çekmiş. Sanırım telefonu boşuna kötüledi arkadaşlar, bence son derece iyi fotolar çekiyor, daha ne olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

türbülans
    Sizin fotolar hakkaten berbat, ama revolver hocam gayet iyi kareler çekmiş. Sanırım telefonu boşuna kötüledi arkadaşlar, bence son derece iyi fotolar çekiyor, daha ne olsun...

dediğim gibi telefonla foto çekme konusunda pek fazla deneyimim yok..zaten yayınladığım tüm fotoları(forum kullanıcılarının önerisi haricinde) otomatik ayarlarda çekmiştim..bu durumda ya ben bu işi beceremedim ya da benim telefonda bir problem var..ama bu durum sonucu değiştirmiyor..bence güzel bir telefon..biz doğruyu söyleyelim de eğrisini forum kullanıcıları değerlendirsin...

• Gözüme çarpan bir-iki nokta,
    fotoyu çekerken yakın nesne çekiyorsanız, tel ona göre ayarlıyor kendini. Yani bir nevi oto-makro diyebiliriz bu uygulamaya.
    (bkz. 1. fotom / N95 fotosu). Bu telde makro yok denmemesi gerek, oto-makro var denilmesi gerektir. Kullananlar bilirler,
    Samsung P850 de de aynı uygulama vardı.
  • http://board.siamphone.com/viewtopic.php?t=213787&start=200&sid=abbef2fde4ec8a03abaac0a4a70a2440

Adresinde çekilmiş örnek fotolar da vardır. Ve bir üyenin yazmış olduğu mesajda da dikkatimi çekti olay :

auto macro จิงๆด้วยแฮะ

ไม่ค่อยเนียนเลยอ่ะ

แต่ถ้าว่าใช้ได้เลย

อยากได้อ่า >_<

รอสิ้นเดือนนี้ละกันนะเจ้าหนู อิอิ
  • hala yok piyasada
  • beyler telefonu bende aldım memnunum yalnız bulamadığım 1 2 şey var bu telefonun 2. kamera sı nasıl açılır bilen varmıdır bide 3g desteği ile ilgili hiç bişey bulamadım bana telefon hakkında açıklama varsa bilen burda sunabilirmi bende aradım ama bulamadım
  •  <<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>
  • offf süper çekmişsin
    quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

• ne kadara aldınız bu teli ve garantisi var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buroz -- 17 Kasım 2007; 1:22:24 >
  • @ Révølvér

Telefonunu güle güle kullan. Çektiğin fotoğraflar önceki örneklere göre daha iyi görünüyor.
  • beyler bi soru sordum 6500 slide kullananlar 2 qcıf kamera nasıl açılır bulan varmı ben bi türlü 2. kamerayı açamadım lütfen yardımlarınızı bekliorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinan_SANCAK

beyler bi soru sordum 6500 slide kullananlar 2 qcıf kamera nasıl açılır bulan varmı ben bi türlü 2. kamerayı açamadım lütfen yardımlarınızı bekliorum

bu telin ikinci kamerasının sadece goruntulu konusma icin kullanıldıgını duymustum yani foto cekme amacıyla kullanımıyo diye duymustum. bi de benim sana bi sorum olacak teli ne kadar aldın ve garantisi var mı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.