Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 775 ytl ye aldım onpa ithalatçı firma garantili doğubanktan aldım şu 2. kamera hakkında kimsenin geniş bi bilgisi yokmu yawww nasıl açıcaz şunu görüntü hiç bi şekilde alamadım 2. kameradan ayrıyetten 3g ile ilgili hiç bi bölümde yok cihazda türkçe kullanma klavuzu olan varmı elinde veya konu ile ilgili bilgisi olan yardımını bekliorum bide telefonu alan arkadaşalara soruorum şarjı kaç gün gidior bende çok kurcaladığım için herhalde 2 gün gidiyor sizde nedir durum
  • sanırımm o açılmıyor. 6280 deki gibi. görüntülü konuşma ile olacakmış sanırım..
  • ilk fotolardan sonra telefondan sogumustum ama sonra cekılen fotolar cok iyi bu tel ne zaman cıkıcak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sinan_SANCAK

775 ytl ye aldım onpa ithalatçı firma garantili doğubanktan aldım şu 2. kamera hakkında kimsenin geniş bi bilgisi yokmu yawww nasıl açıcaz şunu görüntü hiç bi şekilde alamadım 2. kameradan ayrıyetten 3g ile ilgili hiç bi bölümde yok cihazda türkçe kullanma klavuzu olan varmı elinde veya konu ile ilgili bilgisi olan yardımını bekliorum bide telefonu alan arkadaşalara soruorum şarjı kaç gün gidior bende çok kurcaladığım için herhalde 2 gün gidiyor sizde nedir durum

normal kullanımda ikinci kamerayı açmanız mümkün değil..kullandığınız servis sağlayıcının 3G desteği varsa kullanılabiliyor..tabii ayarlarını yapmış olmanız lazım..ayarlar yapıldıktan sonra arama ekranında seçenekler...>video araması yoluyla ön yüzdeki kamera etkinleştirilebiliyor..
    şarj konusunda benim ulaşabildiğim maksimum değer 4 gün..

• uzun zamandır kullanıyorsun 6500 slide 1 ay olmuştur sanırım. ben k850i__n82__6500slide arasında kaldım..3ü de tam olarak çıkmış değil.tasarım olarak 6500slide tam benlik ama diğer ikisinin de özellikleri çok iyi zaten benm için önemli olan foto kalitesi.k790i kullandım onun gibi bişi yeter aslında bana.hala karar veremedim. sence nasıl 1 tercih yapmalıyım.
  • @Révølvér gerçekten çok iyi fotoğraflar bu telefona olan ilgim önceden çok azalmıştı. Ama senin gönderdiğin fotolar gerçekten rahatlattı beni...
    Telefondan anladığın belli bu telefon ile ilgili bize fikirlerini eksi ve artı yanlarını anlatıp bizi bilgilendirirsen mutlu olurum.

Bende aslında en başta bu telefonu bekliyordum. Yazılan yazılardan bu telefona ilgimi kaybedip N82'i bekliyordum. Fakat N82'nin tasarımı gerçekten hayal kırıklığıydı tasarıma önem veren biri olarak bu durum beni biraz itti. Fakat özellikleri gerçekten mükemmel bir telefon N82 fakat fiyat bakımından tahminimce Türkiyeye 1.000ytl civarı çıkar. Zaten yılbaşından önce beklenmiyormuş. Bu durumada bakarsak bu telefon türkiyeye gelene kadar 6500Slide'ın fiyatı 100ytl ye varan düşmeler gerçekleşebileceğini düşünüyorum.

Révølvér düşüncelerini bekliyorum

• teli alanlar telefonun artılarını eksilerini niye hic konusmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: saybek

uzun zamandır kullanıyorsun 6500 slide 1 ay olmuştur sanırım. ben k850i__n82__6500slide arasında kaldım..3ü de tam olarak çıkmış değil.tasarım olarak 6500slide tam benlik ama diğer ikisinin de özellikleri çok iyi zaten benm için önemli olan foto kalitesi.k790i kullandım onun gibi bişi yeter aslında bana.hala karar veremedim. sence nasıl 1 tercih yapmalıyım.

diğer iki telefonu kullanmadığımdan buna cevap vermek zor..ericsson foto kailtesi yönünden şu andaki eşdeğer telefonların hepsinden üstün..ancak bunu söyleyebilirim..
  • turbulans telefonun su ana kadar kullandıgın kadarıyla artı eksilerini yazar mısın mesela ekranın 16 milyon renk olması digerlerinden cok mu farklı we malzeme kalitesi nasıl telefonun
  • peki bana niye tavsiye etmedin...
    yorum yapsaydın yurddışından alacaktım bundan bir tane... sanada alırdık ucuza...

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

Evet, Slide çekimleri bunlar ....

• türbülans

hayırlı olsun bu telefonu bende çok beğeniyorum yaklaşık 1 ay önce yurddışında gördüm ve beğendim ama emin olamadım almadım.
    birde yeni çıktığı için pahallı diye düşündüm türk parasıyal 620-650 ytl civarı idi yanlış hatırlamıyorsam.
    foto kalitesi görüldüğü kadarıyla yeterliymiş benim için önemli olan modelinin şıklığı
    bu konuda nokia gerçekten çok şık bir şey çıkarmış diyebilirim.
    şimdilerde türkiyede ne kadar bilmiyorum ama elimde fazladan sıfır bir N70 M.E. var onunla takas etmeyi düşünüyorum.
    bakalım ne verecekler üstüne ne isteyecekler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaBoTeUr

@Révølvér gerçekten çok iyi fotoğraflar bu telefona olan ilgim önceden çok azalmıştı. Ama senin gönderdiğin fotolar gerçekten rahatlattı beni...
    Telefondan anladığın belli bu telefon ile ilgili bize fikirlerini eksi ve artı yanlarını anlatıp bizi bilgilendirirsen mutlu olurum.

Bende aslında en başta bu telefonu bekliyordum. Yazılan yazılardan bu telefona ilgimi kaybedip N82'i bekliyordum. Fakat N82'nin tasarımı gerçekten hayal kırıklığıydı tasarıma önem veren biri olarak bu durum beni biraz itti. Fakat özellikleri gerçekten mükemmel bir telefon N82 fakat fiyat bakımından tahminimce Türkiyeye 1.000ytl civarı çıkar. Zaten yılbaşından önce beklenmiyormuş. Bu durumada bakarsak bu telefon türkiyeye gelene kadar 6500Slide'ın fiyatı 100ytl ye varan düşmeler gerçekleşebileceğini düşünüyorum.

Révølvér düşüncelerini bekliyorum

Tel çok şık ve güzel. Kesinlikle ilgi çekici ve özellikle ekranı müthiş. Almayı düşünüyorsan kaçırma derim ben.

• telefonun siyah rengi pek hosuma gitmedi diğer rengi daha iyi
  • Arkadaşlarım bu telefon piyasada dolaşmayacak mı?

Bir kaç internet sitesi haricinde satılan yer görmedim, işitmedim.
    KVK, Genpa niye satışa başlamadı, bilgisi olan var mı?
  • aralık basında piyasaya surceklermis diye duymustum kvk genpa fln
  • quote:

Orjinalden alıntı: redevil4

turbulans telefonun su ana kadar kullandıgın kadarıyla artı eksilerini yazar mısın mesela ekranın 16 milyon renk olması digerlerinden cok mu farklı we malzeme kalitesi nasıl telefonun

malzeme kalitesi olarak son derece iyi..zaten telefonun büyük kısmı çelik..böyle olunca da biraz ağır olmasına rağmen son derece kaliteli duruyor..tabii ki 16 milyon renk daha düşük renkli ekranlara göre bariz farklı..yanlız ekranın parlaklığı ayarlanamıyor..eğer ayarlanabilseydi daha iyi performans alınırdı sanırım..ben 1 aydan uzun zamandır kullanıyorum..ne çelik aksamda ne de ekranında en ufak bir çizilme olmadı..ve kayar kapağıda ilk gün ki gibi milim oynamıyor..şarjı en az 3 gün,maximum 5 gün gidiyor..(ortalama kullanımda)..benim için en büyük eksisi office dosyalarını açamaması..tv-out kablosu var..office dosyalarını açabilseydi çok iyi olacaktı ama maalesef....

• quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

quote:

turbulans telefonun su ana kadar kullandıgın kadarıyla artı eksilerini yazar mısın mesela ekranın 16 milyon renk olması digerlerinden cok mu farklı we malzeme kalitesi nasıl telefonun

malzeme kalitesi olarak son derece iyi..zaten telefonun büyük kısmı çelik..böyle olunca da biraz ağır olmasına rağmen son derece kaliteli duruyor..tabii ki 16 milyon renk daha düşük renkli ekranlara göre bariz farklı..yanlız ekranın parlaklığı ayarlanamıyor..eğer ayarlanabilseydi daha iyi performans alınırdı sanırım..ben 1 aydan uzun zamandır kullanıyorum..ne çelik aksamda ne de ekranında en ufak bir çizilme olmadı..ve kayar kapağıda ilk gün ki gibi milim oynamıyor..şarjı en az 3 gün,maximum 5 gün gidiyor..(ortalama kullanımda)..benim için en büyük eksisi office dosyalarını açamaması..tv-out kablosu var..office dosyalarını açabilseydi çok iyi olacaktı ama maalesef....

ekran gunes ısıgından falan etkileniyor mu yoksa cok net gozukuyor mu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

quote:

ekran gunes ısıgından falan etkileniyor mu yoksa cok net gozukuyor mu

ben bu konuda bir problem yaşamadım..gün ışığındada net görünüyor..ayrıca telefonda ön yüzün üst kısmında benim şu ana kadar bir faydasını görmediğim ve ayarlanamayan bir ışık sensörü de mevcut..

• cok tsk n72imi satınca alagm bu teli ins
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.