Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dış sesi w850 den güzel mi.ama ses yüksekliği olarak ve bass olarak.nokialarda bass diye bişey yok ama
  • cihazın iyi foto çekecegini söylemiştim yeni örnekleri görmek iyi oldu....nokıa nın şu an için en iyi telefonu bence
  • ahhh Nokia ahhh şu telefona neden koymassın Symbian'ı.. Oysa o kadar hoşuma gittiki telefonun tipi hayran kaldım diyebilirim tam istediğim tipte bir telefon ama ne yazık ki benim asla vazgeçemeyeceğim symbian yok bu telde
  • quote:

Orjinalden alıntı: himmet_401

ahhh Nokia ahhh şu telefona neden koymassın Symbian'ı.. Oysa o kadar hoşuma gittiki telefonun tipi hayran kaldım diyebilirim tam istediğim tipte bir telefon ama ne yazık ki benim asla vazgeçemeyeceğim symbian yok bu telde

en büyük eksik zaten

• yetersiz ışık ne demek şimdi

o makinalarda olan flaşı unutuyorsun sanırım. ışık az olunca kullanılsın diye yapılmış değil mi

bende 250 ytl lik canon var sıfır ışıkta flaş ile çekilen resimlerin yanına en kral cep telefonu kamerası yaklaşamaz bile.

sonuçta biri foto makinası biri telefon.

foto makinası ile telefon karşılaştırması yapmayalım lütfen

yapmak isteyen varsada buyursun gelsin 250 ytl lik canon un karşısına istediği teli çkartsın ne oluyor görelim bakalım

quote:

Orjinalden alıntı: xbagci

İlk sayfadaki fotolara takılan arkadaşlara benim bi cevabım olacak, en pahalı Nikon veya Canon DSLR bile yetersiz ışıkda güzel foto çekemez.
    Daha fazlası için bu forumdaki dijital fotograf başlığını inceleyiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

yetersiz ışık ne demek şimdi

o makinalarda olan flaşı unutuyorsun sanırım. ışık az olunca kullanılsın diye yapılmış değil mi

bende 250 ytl lik canon var sıfır ışıkta flaş ile çekilen resimlerin yanına en kral cep telefonu kamerası yaklaşamaz bile.

yapmak isteyen varsada buyursun gelsin 250 ytl lik canon un karşısına istediği teli çkartsın ne oluyor görelim bakalım

quote:

İlk sayfadaki fotolara takılan arkadaşlara benim bi cevabım olacak, en pahalı Nikon veya Canon DSLR bile yetersiz ışıkda güzel foto çekemez.

N82...

• sıfır ışıkta çekilmiştir şuan çekebileceğim bir manzara olmadığı için bunu koydum isteyen arkadaşlar canon bölümündeki fotolar ile n82 fotolarını karşılaştırabilir.

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

Orjinalden alıntı: kara_eylül

yetersiz ışık ne demek şimdi

quote:

N82...

[/simage][/simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 11 Aralık 2007; 19:34:47 >

• Ceptikla: Kdv Dahil: 799,97 ytl Ereyon: KDV Dahil: 877,74 YTL

Sizce bu telefonun fiyatı 600 civarına kaç ayda iner?
  • DH Nokia Faturalı ve Faturasız Cihaz Anketi:

http://forum.donanimhaber.com/m_19628638/tm.htm

Lütfen 2dk oylayalım.
  • arkadaşlar bende bu telefonu çok beğendim...şuan araştırdığım 3 telefon var 6500 slide,e65 ve n81..benim merak ettiğim sey bu telefonların ses kalitesi ve yüksekli aralarında en iyisi n81 gibi duruyor..ama 6500 daha şık we kamerası daha iyi ama symbian değil e 65 ise 6500 dan da şık ama multimedya özellikleri çok iyi değil diye biliyorum..şu an se w800 kullanıyorum...bana yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim...çünkü çok kararsızım
  • cihaz gerçektende çok güzle elime ladıyımd ahasta oldum teli 3,2 camerası ile tam bir karizma
  • yeter ya artık distributorlerı cogalıp bır an once fıyatın 650 ytlye duser mı?
    tepem atcak paralel alcam walla... ıcımde el wermıor 700 ytl werıp grey almaya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

yeter ya artık distributorlerı cogalıp bır an once fıyatın 650 ytlye duser mı?
    tepem atcak paralel alcam walla... ıcımde el wermıor 700 ytl werıp grey almaya...

Al benden de o kadar.
  • ben bu telefonu almayı düşünüyorum. herhangi bir olumsuz özelliği var mı? mesala n73ten sürekli donduğu için vaz geçtim. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: !bbb!

ben bu telefonu almayı düşünüyorum. herhangi bir olumsuz özelliği var mı? mesala n73ten sürekli donduğu için vaz geçtim. yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>>

• Bana göre tek olumsuz tarafı symbian olmayışı, birde nokia sürgü işini iyi yapamıyor, zamanla deforme olabilir kayar kapak.
  • ben telefonu g600 ile değiştirdim ama sürgülü kapağın deforme olacağını düşünmüyorum..nokia bu telefonda sürgülü kapak olayında kendini resmen aşmış..g600 ile değiştirme sebebim telefondan memnun olmamam değildir..bunu da özellikle belirtmek isterim..zaten konuyu açarken iki telefon arasında kaldığımı belirtmiştim..diğeri de g600 dü..bir de bunu deneyeyim dedim..sadece bir macera...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 17 Aralık 2007; 1:07:02 >
  • n73te hafız kartına dosya açılamıyormuş sanırım müzikler resimler hepsi aynı yerde oluyormuş. bu telefonda dosya açılabiliyor mu? bide bu telefon türkiyeye geleli ne kadar zaman oldu bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !bbb! -- 17 Aralık 2007; 17:51:51 >
  • Telefon 1-1,5 aydır netten satışa sunuluyor.
    Classic piyasada var ama slide bir türlü vitrindeki yerini alamadı.

quote:

11 aralıkta tamamen piyasada...

Ben hala göremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.