Şimdi Ara

<<NOKİA 6500 SLİDE HAKKINDA HER ŞEY>> (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.020
Cevap
5
Favori
462.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki telefonuda deneme şansın oldu yani bende ikisi arasında kaldım aslında kamera fotoğraf kalitesi ve diğer özellikleri bakımından hangisini önerirsiniz? bide g600de hafıza kartına kaydedilen şarkılar zil sesi olarak seçilemiyormuş, motorola v3ide de böyleydi acaba 6500da seçilebiliyor mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

ben telefonu g600 ile değiştirdim ama sürgülü kapağın deforme olacağını düşünmüyorum..nokia bu telefonda sürgülü kapak olayında kendini resmen aşmış..g600 ile değiştirme sebebim telefondan memnun olmamam değildir..bunu da özellikle belirtmek isterim..zaten konuyu açarken iki telefon arasında kaldığımı belirtmiştim..diğeri de g600 dü..bir de bunu deneyeyim dedim..sadece bir macera...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !bbb! -- 17 Aralık 2007; 22:25:34 >

• Güncel fiyat listesi (18.12.2007):

Ereyon.com (Paralel ithalat): 719 YTL / 705 YTL (Havale indirimi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: !bbb!

iki telefonuda deneme şansın oldu yani bende ikisi arasında kaldım aslında kamera fotoğraf kalitesi ve diğer özellikleri bakımından hangisini önerirsiniz? bide g600de hafıza kartına kaydedilen şarkılar zil sesi olarak seçilemiyormuş, motorola v3ide de böyleydi acaba 6500da seçilebiliyor mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

ben telefonu g600 ile değiştirdim ama sürgülü kapağın deforme olacağını düşünmüyorum..nokia bu telefonda sürgülü kapak olayında kendini resmen aşmış..g600 ile değiştirme sebebim telefondan memnun olmamam değildir..bunu da özellikle belirtmek isterim..zaten konuyu açarken iki telefon arasında kaldığımı belirtmiştim..diğeri de g600 dü..bir de bunu deneyeyim dedim..sadece bir macera...

kamera olarak samsung daha kaliteli..hem foto çekiminde hem video kaydında..dediğiniz gibi samsungda hafıza kartındaki bir melodiyi zil sesi olarak seçebilmek için önce telefon hafızasına kopyalamanız lazım..nokia da buna gerek kalmıyor..

• hayırlı SARlar dilerim sana..
  • arkadaşlar bugün cihazı turkcell abone merkezınde gordum

inanamadım kvk lı dedıler olmaza zaten burada satamayız dedıler

fiyatı da 786 bonusa 12 taksıt vade farksız sızce nasıl fıyat

bırde gercekten kvk lı cıktımı pıyasaya ınternette arttıgımda heryerde ucuz fıyatlar cıkıyor ama

paralel ıthalat yazıyorlar

ne dıyorsunuz goruslerınızı paylasın lutfen bayramdan sonrakı hafta cumartesı almayı dısınıyorum bugun elınden bırakasım gelmedı cıhazı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayceto

arkadaşlar bugün cihazı turkcell abone merkezınde gordum

inanamadım kvk lı dedıler olmaza zaten burada satamayız dedıler

fiyatı da 786 bonusa 12 taksıt vade farksız sızce nasıl fıyat

bırde gercekten kvk lı cıktımı pıyasaya ınternette arttıgımda heryerde ucuz fıyatlar cıkıyor ama

paralel ıthalat yazıyorlar

ne dıyorsunuz goruslerınızı paylasın lutfen bayramdan sonrakı hafta cumartesı almayı dısınıyorum bugun elınden bırakasım gelmedı cıhazı :)

kvk satılmaya başlanmıştı zaten, ancak sınırlı sayıda stok olduğu için çabuk tükenmiş ve ikinci parti mallar gelmemişti. senin bahsettiğin telefonda ilk partiden kalanlardandır büyük ihtimal. zaten forumdada kvk-nokia com garantili alan arkadaşlar mevcuttu. fiyat olarak paralele göre normal fiyatı, ancak özellik olarak biraz ederini aşmış bana göre... 650 civarlarında olmalıydı şuan için...

şimdi almalımısın? bana göre alabilirsin, yaygınlaşması, yeni modellerin çıkması falan derken zaten gececek. belki 100 ytl civarında zararın olabilir ama gercekten değer. bu iş beklemekle olmuyor. uzun süre kullancaksan hiç bekleme. fazla kimsede yok, karizma...

• sağol kardeş bu telefonun ilk parti ikinci parti de versiyon sorunu fılan var mı herhangı bır yazılım farkı fılan var mı

bılıyormusun acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayceto

sağol kardeş bu telefonun ilk parti ikinci parti de versiyon sorunu fılan var mı herhangı bır yazılım farkı fılan var mı

bılıyormusun acaba

henüz ikinci parti yok piyasada, o yüzden bişey diyemeyeceğim...
  • kvk-genpa-netcell garantililer ön siparişte ereyonda... fiyat 812 ytl...

>>>BURADAN>>>
  • Telefon Özellikleri Fiyatına Göre Az Geldi Gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: L4stM3t4l

Telefon Özellikleri Fiyatına Göre Az Geldi Gibi..

Biz de bu özelliklere o yüksek fiyatı nasıl biçmişler diyorduk.
  • bi de bu telefonda anlayamadigim olay 2.5 mm jack girisinin olması.kardesim 3,5 mm lik cx 300 ü olan insanlar ne yapacak =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: madog11

bi de bu telefonda anlayamadigim olay 2.5 mm jack girisinin olması.kardesim 3,5 mm lik cx 300 ü olan insanlar ne yapacak =)

kardeş o zaman ara kablosu yapan firmalar aç kalırdı

2,5 mm >>> 3,5mm

/>
  • arkadaşlar kvk da ranger olrak calısıorum ve gunde elıme gecen cihazın hatti hesabı yok
    6500 slide ı da en kısa zamanda alıcam kvk garantili cıkmasını beklıorum...

Piyasadaki dier cihazlarla kıyasladıımız zman 6500 slide o cok pahalı olan ozellikle 1000 ytl nın üzerinde bulunan cihazlara göre gayet harika bir kamerası bulunmaktadır. video cekımıde de gayet kalıtelıdır. görüntüsünden başka hiç bi şeyi olmayan 8800 sirocco ya 1830 ytl vermektense gayet şık bi görünüme ve cok ii özelliklere sahip 6500 slide ı almayı tercih ederim..
    6500 slide ı sadece bu tarz form sitelerinden deil bizzat kendimde elime alarak inceledim ve fotğraf cekımı ve video kaydı gayet kalıtelı bi cihaz... almak isteyenlere tavsiye edebilirim.. tek kotu yanı symbian olmaması java olmasıdır, bunu dısında kotu bi yanını göremedim.. sonucta bu bi cep telefonu daa fazlasını ısteyen kendine bi apple iphone yada nokia N800 alsın ;)
    ayrıca ses kalıtesı de gayet yuksek ve net..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mel85 -- 28 Aralık 2007; 21:51:43 >

• dostum su anda KVK garantilisi piyasaya sürülmedi henuz kvk cıhazı olark yok yani..
    sadece farklı faaal distribitörlüünde pşyasada var onlarda yurt dışı cihazları
  • slide çıkalı kaç ay oldu be abi be

KVK'dan bahsediorum...
  • öle mi diosun? o zman yanılıosun dostum KVK nın teknik servisinde sen mı calsıosun ben mı calısıorum???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mel85

öle mi diosun? o zman yanılıosun dostum KVK nın teknik servisinde sen mı calsıosun ben mı calısıorum???

piyasaya suruldu kvk garantilileri bi ara ama su an pek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: redevil4

quote:

Orjinalden alıntı: mel85

öle mi diosun? o zman yanılıosun dostum KVK nın teknik servisinde sen mı calsıosun ben mı calısıorum???

piyasaya suruldu kvk garantilileri bi ara ama su an pek yok

yok dostum yaa herturlu iddaya da girerim ki bu cihazın KVK distribitörlüü altında henüz piyasaya sürülmemiştir yaa

ben işin içindeim hadi bu yuzden böle kesın konusuorum da siz hiç tv de mı izlemiosunuz bu cihazın hiç KVK adı altında reklamını gördünuzmu???
    6500 classic hariç??
  • belki kvk deildir ama garantili olanları piyasaya suruldu kvk bunları kendi satmamamıstır belki bilemem yeteri kadar getirmedikleri her bayiye yetismeyecegi icin telefonculara dagıtmıslardır bunları da yapıyo kvk bilirsin kısa bi sure dagıtıldı bu sekilde
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.