Şimdi Ara

NOKIA 6500 SLIDE ve NOKIA N73 arasında karasız kaldım bu ikisinden birini alıcam yardımcı olurmusunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce samsung alıcaktım ama vazgeçtim en sonun 6500 slıde ve n73 arasında karasız kadlım bu tellefonun ikisinden birini alıcam acaba hangisini önerirsiniz hangisi alınmalı??????????????

• n73
  • N73 ün değişik tarz için tasarlanmış olanları var müzik vs. fakat 6500 kendi alanında fena sayılmaz ve şu anda 5610 ile kararsızlık yaşanıyo almayı planlayanlar karar senin genede fakat ben 6500 alırım ama sen genede iyice araştır hadi hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savassim

N73 ün değişik tarz için tasarlanmış olanları var müzik vs. fakat 6500 kendi alanında fena sayılmaz ve şu anda 5610 ile kararsızlık yaşanıyo almayı planlayanlar karar senin genede fakat ben 6500 alırım ama sen genede iyice araştır hadi hayırlı olsun şimdiden.
    6500 ı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

6500 ı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Kamera önemli değilse 6500 slıde eğer önemliyse N73 ü öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Kamera önemli değilse 6500 slıde eğer önemliyse N73 ü öneririm

Alıntıları Göster
    n73
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gézgin

n73

Alıntıları Göster
    ben 6500 slide al. n73 kullanan 3 tane arkadaşım var. üçüde telefonun ikide bir takılmasından şikayetçi ve çok yavaş çalışıyormuş. bende bu ikisi arasında kalmıştım ama 6500 slide alıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: !bbb!

ben 6500 slide al. n73 kullanan 3 tane arkadaşım var. üçüde telefonun ikide bir takılmasından şikayetçi ve çok yavaş çalışıyormuş. bende bu ikisi arasında kalmıştım ama 6500 slide alıcam.

Alıntıları Göster
    n73 ilk sorunu yavaş olması ,sonra joystği ve bana göre iğrenç olan ekran boyutu telefon kalın ama küçük gözüksün diye ekran boyutundan kısmışlar yzılar falan küçük kalıyor ama 6500 görmediğim için pek bi değerlendirme yapamıyorum bu konuda.Sadece benim n95le arkadaşın n73ü yanyana getirince baya kötü durduğunu farkettim ;)
    İkincisi birisi 256 k birisi 16 milyon ekran bence bu yeter :)
    n73 3G , 6500 ise 3.5G destekliyor,ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

n73 ilk sorunu yavaş olması ,sonra joystği ve bana göre iğrenç olan ekran boyutu telefon kalın ama küçük gözüksün diye ekran boyutundan kısmışlar yzılar falan küçük kalıyor ama 6500 görmediğim için pek bi değerlendirme yapamıyorum bu konuda.Sadece benim n95le arkadaşın n73ü yanyana getirince baya kötü durduğunu farkettim ;)
    İkincisi birisi 256 k birisi 16 milyon ekran bence bu yeter :)
    n73 3G , 6500 ise 3.5G destekliyor,ayrıca

Alıntıları Göster
    6500 öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ludovico.

6500 öneririm.

Alıntıları Göster
    Slide seçerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Slide seçerdim

Alıntıları Göster
    Nokia 6500 Slide güzel bir seçim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murselsevim

Nokia 6500 Slide güzel bir seçim olur.

Alıntıları Göster
    6500
  • quote:

Orijinalden alıntı: geexer

6500

Alıntıları Göster
    6500 iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

6500 iyidir

Alıntıları Göster
    arkadaşlar görüntü fotoğraf şarj ve ekran yönünden 6500 slide üstün symbiana çok ihtiyaç duyarmısınız bilmiyorum eğer yok ben ararım arada msj atarım resim çeker müzik dinlerim derseniz java yeter ve hızlıdır ama ses yönünden sanırım n73 üstün gibi geliyor çift hoparlör olduğu için ve onun kulaklığı daha iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ooouuuzzz

arkadaşlar görüntü fotoğraf şarj ve ekran yönünden 6500 slide üstün symbiana çok ihtiyaç duyarmısınız bilmiyorum eğer yok ben ararım arada msj atarım resim çeker müzik dinlerim derseniz java yeter ve hızlıdır ama ses yönünden sanırım n73 üstün gibi geliyor çift hoparlör olduğu için ve onun kulaklığı daha iyi...

Alıntıları Göster
    N73 kaba bir tel. 6500 Slide iyi bir seçim olabilir.

• quote:

Alıntıları Göster
    6500
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKRKN

6500

Alıntıları Göster
    6500.Sakın n73 alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKRKN

6500

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kullananlar lütfen söylesin hangisinin dış sesi daha iyi ama sadece kullananlara soruyorum varsayım istemiyorum ayrıca sanırım 6500slide da olan uçcak modu n73 de yok

ve şunu düşüünn msndesiniz ve gayet güzel bi kulaklıkla müzik dinliyorsunuz o sırada msj geldi onu okuyorsunuz ve işlemlerinizin hpesi sürüyor ve geniş bi ekran fotoğraflarınız iyi sesde iyi
    birde şunu düşünün çok karizmatik küçük bi telefonunuz var resimleriniz iyi kulaklığnıızı ayrıyetten aldınız msni bulmak için binbir türlü zahmete girdiniz bir iki işlemi aynı anda yapamıyorsunuz ama ihtiyacınızda yok işte burada tek ağırlık farkı dışarı çıkan ses olucak bu bizim geniş ekrana rahabet etmemizi etkileyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooouuuzzz -- 13 Ağustos 2008; 0:14:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

6500.Sakın n73 alma.

Alıntıları Göster
    yani niye böyle esrarengiz konuşmalara ihtiyaç duyuyoruz?
    quote:

Orjinalden alıntı: CatSK

6500.Sakın n73 alma.
  • quote:

arkadaşlar kullananlar lütfen söylesin hangisinin dış sesi daha iyi ama sadece kullananlara soruyorum varsayım istemiyorum ayrıca sanırım 6500slide da olan uçcak modu n73 de yok

ve şunu düşüünn msndesiniz ve gayet güzel bi kulaklıkla müzik dinliyorsunuz o sırada msj geldi onu okuyorsunuz ve işlemlerinizin hpesi sürüyor ve geniş bi ekran fotoğraflarınız iyi sesde iyi
    birde şunu düşünün çok karizmatik küçük bi telefonunuz var resimleriniz iyi kulaklığnıızı ayrıyetten aldınız msni bulmak için binbir türlü zahmete girdiniz bir iki işlemi aynı anda yapamıyorsunuz ama ihtiyacınızda yok işte burada tek ağırlık farkı dışarı çıkan ses olucak bu bizim geniş ekrana rahabet etmemizi etkileyecek

Alıntıları Göster
    Hoparlör sesinde tabiki n73 daha iyi fakat hoparlör sesi çok önemlimi sizin için ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.