Şimdi Ara

nokia 6510 u olanlar : gprs ve wap ayarları nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6510 için gprs ve wap ayarlarını tam olarak nasıl yaparız bilen varmı? (operator: telsim)

• www.telsim.com.tr de olası lazım
  • işin aslı ben bir yanlışlık yapıp waptan girermiyim acaba diye çekiniyorum fakat telefondada wap ile alakalı hiçbir ayar göremedim. hep gprs den bahsediyor. 8310 ile 6510 menuler hemen hemen aynı 6510 da herhangi bir çevirme numarası girmedim daha dogrusu girecek yer göremedim. yinede bir yanlışlık olurmu diye düşünüyorum.
  • GPRS ayarları yaparsan sorun olmaz. Hiçbiryere telefon numarası girmiyorsun zaten. Şüphen olursa arasıra telsim den güncel faturana bak kontrol et.
  • GPRS ayarları yaparsan sorun olmaz. Hiçbiryere telefon numarası girmiyorsun zaten. Şüphen olursa arasıra telsim den güncel faturana bak kontrol et.
  • işin kötü yanıda bu telsimde güncel fatura hizmeti bakımdaymı bana cumartesi müşteri hizmetleri temsilcisi öyle dedi
    7001 e guncel yazıp gonderiyorum hata ile başlayan bir sms geri geliyor 7001 i aramamı yazıyor. waptan guncele baktıgımda hattımın hala kontorlu hat oldugunu yazıyor halbuki 1 hafta olacak nerdeyse ben kontorden faturalıya geceli.
    aslında tırsıyorum da sakın bu gprs olayı bana <b><font color='red'>"kalin kaçmasun?"</font id='red'></b>
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    6600 wap ve gprs ayarları
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • horrtt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.