Arkadaşlar bu telefon sağlam birşeye benziyor. Bunu almalımıyım yoksa aynı fiyata daha iyisi daha sağlamını bulabilirmiyim ? Bir yardımcı olsanız.
6600 slide mı 6600i slayt mı
Ekran kötü çok fena çiziliyor..
bu sabit konudaki 6500 slide olmasın
Hocam 6600i slide diyorsan bende birkaç gündür bakıyorum o tele aslında tam istediğim gibi ufak tefek bir telefon ama ozelliklerine göre fiyatı gereksiz pahalı 550-600 milyon etmez o telefon 400milyona samsungun wifili dokunmatik telefonları varken... Ama para sorun değil diyorsan cok hoş ve kaliteli bir telefon
konunun bu bölümle alakası ne onu anlayamadım?
Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
Hocam sen sıcak fırsatlarda nöbetçi misiniz Yorumunuz olmayan konu yok da :) Bilir kişi filan da olunabilir Arkadaşın yönetime alınmasını talep ediyorum ben
550 TL Demiş bir arkadaş ? 480 TL fiyatı. Yarın almaya gidiyorum arkadaşlar önerileriniz çok önemli benim için.
Yukarı
teLefonu aLaLı bi hafta oLdu ekran çiziLdi napmaLym yardmLarnızı bekLyrm arKadaşLar (6600i slide)
selam arkadaşlar. yaklaşık 5 aydır kullanıyorum 6600 slide'ı... bazen karşıtarafın sesi gelmiyor bana telefonu kapatıp açınca normale dönüyor bunun nedeni ne olabilir... veya aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı acaba...?
Samsung Monte ( fena degil flash tabanlı telefon) 6700 Classic Siyah( çizilmez güzel telefon ama wifi yok ) 5530 Xpressmusic (kameraları boktan ama özellik bakımından tam cep bilgisayarı) 5800 Xpressmusic (kameraları boktan ama özellik bakımından tam cep bilgisayarı)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme