Merhaba arkadaşlar. Bri sorunum var benim nokia 6610 cihaza geçen aylarda yazılım atılması gerekti. Şimdi Oxygen le baktığımda cihaza bağlanmak istediğimde nokia 7210 olarak buluyor. Pc suite ile hiç bulmuyor. Orjinal kablo kullanıyorum. Yedekleme yaptım ama neden 6610 7210 oldu anlamıyorum. Acaba serviste 7210 yazılımı atılmış olabilirmi böyle bir ihtimal varmı onu öğrenmek istiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Ayrıca şu anda bağlantıda sorunlar yaşıyorum.
7210 yazılımı atılmış olabilir de atılsa da bir şey farketmez tamamıyla aynı çünkü bu iki terlefon kasa farkı var sadece
ayrıca kablonun görmemesinin sebebinin bu olacağını sanmıyorum
bu iki telefon aynı olduğu için o programa sadece birini koymuşlardır o da 7210 ur ondan buluyodur 7210 diye.Arkadaşında dediği gibi sadece kasaları farklı çünkü geri kalan herşeyleri aynı
pm ler dışında fazla sorun çıkmayabilir
Hepinize bilgilerden dolayı teşekkürler arkadaşlar. Bağlantı sorununu hallettim. DKU5 vardı ben usb diye arttığım için bulamamış serial dediğimde buldu 7210 olarak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme