Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.658
Cevap
0
Favori
700.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lutfen 6630 la ilgili topiclerinizi buraya acınız..
  • bencede en iyisi biraz daha beklemek fiyatlar düşer 2 haftaya kalmaz
  • Ben 1 hafta önce 800ytl ye aldım. genel olarak memnunum. versiyonu düşük ama hiç bir problemle karşılaşmadım(v2.39.15). Pili full kurcalamayla 48 saat gidiyor. tek kötülügü eski bazı programların çalışmaması.
  • evet ya cogu program calısmıor oyunlardanda bazı blz uzantıları acabildim virtua tennis acılmadı
  • Parsley nasıl calıstıramadın programları

Tum programlarla(symbian 6 7 8) calısıor bir tek nedense kamera programları calısmıyor o da kamera farkındandır herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Ocak 2005, 15:37:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak14

Ben 1 hafta önce 800ytl ye aldım. genel olarak memnunum. versiyonu düşük ama hiç bir problemle karşılaşmadım(v2.39.15). Pili full kurcalamayla 48 saat gidiyor. tek kötülügü eski bazı programların çalışmaması.

benim versionda 2.39.15
  • Bnmki 3.45 .11

acaba sizin teller kac saatte sars oluor

Bnm ki 48 dakika

batarya bos işarteti werdikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 22 Ocak 2005, 16:44:56 >
  • 1 saat veya 1,5 saat sürüor maximum 2 gün dayanıo 3 gün dayandıını görmedim daha ama sürekli karıstırıorum tel.i
  • Bende 6630 aldım arkadaşlar.900 milyona, yurtdışı ama dükkan adıma fatura kesti ve 1 sene garanti verdi,yanındada kulaklık var.Aldığım yerde S700 de vardı,açıkçası tipi çok hoşuma gitti S700 ün ama İnternet olayı olmaması çok kötü onun için tercih etmedim,1.187.000.000 TL istedi S700 e.Daha önce 7610 kullanmıştım,kamerayı oldukça geliştirmişler,hele tam ekran video izleme müthiş.Turkcell den internet e girdim,ama avea olmuyor,elle ayar yapmak gerekiyor.Doğal ışıkta ve iyi aydınlatmada resim kalitesi çok iyi.
    K700 den sonra symbianı özlemişim,divx movie yükledim hemen tel e çok güzel avi filmler seyrediyorum,çok güzel gerçekten.
    Bu versiyon olayını nasıl öğreneceğiz bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akton -- 22 Ocak 2005, 19:33:13 >
  • evet ya bi versiyon almış başını gidiyo yOK version yükseltmeler fln VERSİYONU NASI ÖĞRENİYORUZ
  • akton avi nası izliosun 6630 da smart movie mi kurdun?
  • Evet 7610 varken Smartmovie 2.47 versiyonu vardı bilgisayarda silmemiştim PC den,6630 a yükledim tıkır tıkır çalışıyor.
  • Version ogrenme*#0000#

Verrsion yukseltme de yamalar wardır telinizin daha stabil ve daha hızlı calısmasını saglar...

Telimiz 640x480 d ecok temiz cekior aydınlatma farketmezsizin...

Bu arada cekilen resimi once phone memory e atarsanız. Daha hızlı ceker ve bu nedenle elinizin titremesinden cisimin haraketinden goruntu kaybı olmaz...
  • bu arada size kontor goturtmeden sebeke ayarları için bu siteyi oneririm

https://nokiags.wdsglobal.com/advanced?step=terms.vm&javascript=enabled&bearerId=5&contractId=191&siteLanguageId=118&captchaEnabled=false&contractId=191#

tum nokia lar içiin gecerlidir
  • 6630 süper yaw bunu kullanınca diğer telefonlar artık midemi bulandırıyor resimler süper cekiyot
  • biz telefonumuzda ne zaman 256mmc keyfi yaşicaz , estore daki rsmmc ler fln kesin olarak çalışıo mu bilen var mı
  • evet ya artık beni 64 kesmiyo 1gb alcam ama nezamn çıkıcak ya öle siparişle fln değil doğubankata fln nezaman çıkar bileniniz varmı
  • up..
  • işte 512mb

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryID=83199&ProductID=bd30105

Başka bi sitede stormaxların 6630'a uyumlu olduğunu görmüştüm. Ama kesin diyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven Shield -- 23 Ocak 2005, 20:20:50 >
  • tmm da bunun bizim telefona uyacağı kesin mi? uysa bile telefon destekler heralde di mi??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.