Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.658
Cevap
0
Favori
700.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben preteclerin desteklemesi azım oldugunu biliyorum denemek lazım twinmos sandisk kingston fln deniyen war mı onlardan almak istiyorum da.

Bu arada Genelde bu hafıza destekleme olayı firmware updatelerine baglı olur (nokia nın sacma bi straegisi galiba ) 6600 oleydi bu teli bilmiorum denemek lazım...
  • Arkadasın dediği gibi hepsiburada.com da stormax 512mb rs-mmc var acaba calısır mı???Kullanan var mı?Yada 64mb den yukarı hafıza kartı olan varmı?
  • Kutusunda bir yerlerde Dv yada 1,8/3,0 v yazıor olması lazım degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 24 Ocak 2005, 0:09:29 >
  • bunu bi arkadaşın denemesi lazım
  • eee kim deniycek varmı öle bi gönüLLÜÜüü
  • bence gonullu kımse cıkmaz bunu deneyecek
  • ben bugun yartın alacam bi tane ole gerekiyor napalım okuyacaz yazıorsa bi yerinde dv fln alıp deneyecez baska care yok...
  • arkadaslar bu telefonu kullanarak remotes60 yda control freak gibi programlar kullanabilmeyi becerebildinizmi ? bben yapamadım da bi turlu
  • Arkadaslar hafıza kartı alan kimse yook mu?????
  • hadi bakalım allyc alsında iyiyse hepimiz alırız :))))

ALLYC hadi görem seni
  • yeni aldım version 3.45.111
  • walla cok kritik bi durumdayım daha bulamadım kartı! Bu ay ya Psu alacam ya MMc kart alacaz... Nese ay sonu yaklasıor ben kart aliim simdilik sonra alırız PSU Bu arada alırsanız kesin ustunde MMCmobile yada DV rs mmc yazsın dikkat edin..
  • ya biz ne zaman symbian 8.0 ı kullancaz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

walla cok kritik bi durumdayım daha bulamadım kartı! Bu ay ya Psu alacam ya MMc kart alacaz... Nese ay sonu yaklasıor ben kart aliim simdilik sonra alırız PSU Bu arada alırsanız kesin ustunde MMCmobile yada DV rs mmc yazsın dikkat edin..

önce sen al biz bekliorz seni
  • Ya ustalar bi sorum var bu kadar güzeL bi telefonda mp3 playerin sesi Hoperlör den niye kötü gelio onu anlatabilen varsa tesekürler.. 6230 da bilgisayardan daha iyi cikiyo ses süper kalite ama 6630 öle deiL sanirim dedikleri gibi mono.. yada mp3 playerini degistirince programini yani düzelirmi?
  • ne monosu yaw o sese mono diiorsan bi 6600 la dinle nesi kotu ben onu anlamadım bu arada benim bilgdeki ses sisteminden daha iyi calacak mp3 calar gormedim...

Medcezir Tam olarak nedemek istedigini anlamadım kusura akma biras daha acıklarmısın??
  • Arkadaşlar bende 6630 almayı düşünüyorum ama karasız kaldım mmc kart oluyormu deneyen birisi çıksada anlasak. Birde bu telefonun şu anki yurtdışı fiyatı n4edir kazık yemeyelim... Şimdiden teşekkürler...
  • sadece mmc için almamazlık etme , en kısa sürede gelir yeni mmc ler 64mb la bi süre idare edebilirsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: kam1k

sadece mmc için almamazlık etme , en kısa sürede gelir yeni mmc ler 64mb la bi süre idare edebilirsn

Sen mesajını yazmadan 30 dakika önce aldım teli 780 e aldım 630 u peşin 150 si 6 ay taksit. orjinal batarya orjinal şarz

Sizce iyimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 25 Ocak 2005, 13:41:59 >
  • 6630 a göre agilemessenger hangisi oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.