Şimdi Ara

Nokia 6630-6680-7610-6600 vb. Paylaşımlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.658
Cevap
0
Favori
700.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani nerde ben göremedim.werdiğin linkte sadece normal mmc ler war.
  • bugün teknosanın birinde sordm rs-mmc 128var o da kalmadı dedi , 55milyon dedi galiba (yada $tam hatırlamıorm) ama daha yükseği yok zaten fln dedi tabi teknosaya inanmak da zor
  • http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EL09428&dept%5Fid=51004002&bid=&mscssid=3S27CDCG31478G638HXVHWEGKT2J41M4

512MB RS MMC , 6630 uyduğu idda edilen olan bu ama zaten bunu bu topicin yukarısında da tartıştık.ama eğer burda 6630 ile uyumlu yazıosa alıp deneyebilirim. çünkü eğer uymazsa geri almak zorundalar. ya da yarın unutmazsam 09.00 - 18.00 arası arayabilirm.. ama garanti/iade olayında yazdıına göre almamızda bi sakınca yok " Müşterinin ürünü iade etmesi veya alışverişinden cayması halinde, iade edilen ürün estore'a ulaştığı andan itibaren on (10) gün içerisinde ürün bedeli iade edilir. " o zaman sorun yok babamla konuşiim , belki bugün isteyebilirm

• quote:

Orjinalden alıntı: _phoenix_

Hani nerde ben göremedim.werdiğin linkte sadece normal mmc ler war.

kARDES İYİ BAK ORADA 2.URUN
  • küçük bi arştırma yaptım (google ;)

http://www.dijitaltrend.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=MMC burada 512mb ogatech rs mmc var
    http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=608146&aType=product burada 128twinmos var bascuda yani bariz güvenilir ve yazmış 6630 uyumlu die demekki sorun yok ama 128
    http://www.megaalisveris.com/site/page.asp?dsy_id=14984 burda da aynı twinmos var 128 olan

• slm arkadaşlar.bende bir ay önce n6630 aldım.v 2.39.15 arkadaşlar ben bu telime 1 aydır program indiremiyorum.mesela fexplorer,fullscreen,agile messenger....vs nereden yükleyeceğim.

• fscaller un hiçbir versiyonu 6630 da çalışmıyor3.2 versiyonu resim atamaya çalıştığınızda kapanıyor,ama 3.0 versiyonunu yüklerseniz ve istediğiniz kişilerin resmini atadıktan sonra 3.02 versiyonunu 3.0 ın üstüne yüklerseniz çalışıyor.Yalnız bu şekilde yaptığınızda zil sesi kesikliğe uğruyor ve format atmadan kurtulamıyorsunuz,tavsiye etmem.
    www.maxicep.com
    www.cepforum.com
    www.mobileturkiye.com
    www.cepcity.net
    buralardan istediklerini bulabilirsin.

• ayrıca guduwap.com
  • arkasaşlar yaklaşık 20 gün önce 512 mb rs-mmc (stormax) baskudadan aldım ama maalesef telefona uymadı. version 2.39.15 daha sonraki versionlarda deneyen varmı. bu arada FExplorer programını kullanarak mmc ile ilgili sisteö dosyalarında oynama yaparak kullanabilirmiyiz acaba bilgisi olan varmı ?
  • bascuda da şu an 512rs mmc yok ki zaten 128 var o da twinmos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D980235F6 -- 27 Ocak 2005, 0:41:35 >
  • aradan rs mmc yazdıımda çıkmamıştı allaalla aam ilginç olan twinmos un bilgilerinde 6630,7610 ile uyumlu yazıo , estoredaki stormaxlarda da 6630,7610 uyumlu yazıo burda yazmamşlar
  • kimbilir belki de stormax rsmmc 512, 6630 dan once çıkmıştır. ayrıca marka bence sorun degil sorun o versionun kaç mb'a kadar destekledigi.6630 için rs mmc olması yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reis -- 27 Ocak 2005, 0:54:56 >
  • Onemli olan Kutusunda yada ozelliklerinde MobileMMC yada Dual voltage RS-MMC yazması...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Onemli olan Kutusunda yada ozelliklerinde MobileMMC yada Dual voltage RS-MMC yazması...

>>>BASCUDA.COM TwinMOS 128MB RS-MMC<<<

TwinMOS 128 MB. Reduced Size MMC Multi Media Card
    • Ürün özellikleri
    • Nokia 7610,6630 telefonlar ile uyumlu indirgenmiş boyutlu Multi Media Card
    • Extra adaptörle MMC olarak kullanabilme
    • En yeni ve en hızlı düşük güç tüketimli Multi Media Kart olan RS-MMC kartlar geleceğin mobil telefonları, profesyonel dijital fotoğraf makineleri, dijital kameralar, Palm, Pocket PC ve PDA gibi cihazlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Saniyede 1.6 Mb. gibi yüksek aktarım hızlarına imkan sağlayan bu kartları kullanan cihazlar artık daha hızlı işlem yapabilecekler. Düşük güç tüketimi ile kullanıldığı cihazların pillerinin daha uzun süre şarj edilmeden kullanılmasında da yardımcı olan bu kartlar 100,000 defa yazılıp silinebilme özelliği ile de son derece dayanıklı kartlardır
    • Kapasite : 128MB
    • Yüksek Hız : 1,6MB / saniye (max)
    • MMCA spesifikasyonları V3.2 ile uyumlu
    • Düşük güç tüketimi ile cihazınızın pil süresini arttırır.
    • Boyutlar : 24 x 18 x 1.4 mm (MMC kartın yarısı boyutta)
    • En yeni ve en hızlı Flash Bellek Kartı
    • Kullanım ömrü : 10 yıl boyunca bilgi saklama imkanı

• 7610 da çalışan kartların 6630 da voltaj farkı nedeniyle çalışmadığını biliyoruz,o zaman bu reklamı yapılan kart aynı anda hem 7610 da hemde 6630 da nasıl çalışır,bu kartın iki telefonada uyumlu olması iki ayrı voltajdada çalıştığı anlamına geliyor,bu biraz mantıksız değilmi.
  • bencede ama eğer böyle yazdılarsa çalışmazsa bile haklı çıkarsınz denemek lazım
  • ya ben bi soruna deyinmek istiyom ARKADAŞLARDAN telime waw şarkılar atıyom bozuk çalıyo bazılarını sorunsuz çalıyo NEDEN OLUYO BU
  • Hic bole bir sorunla karsılasmadım senin RealOne media player ını bi kontrol istersen...
  • aynı olay bendede var ama bütün .wav lar kötü calıo bence tel.de
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.