6630'cular yukarıda verdiğim maile çektiğiniz resimleri atabilirseniz çok sevinirim. Bende haftasonu alıcam 6630. Yapay ışıkda çekdiğiniz resimleride atın bi zahmet.
quote:
Orjinalden alıntı: aLLyC
Hic bole bir sorunla karsılasmadım senin RealOne media player ını bi kontrol istersen...
realoneplayerda ne gibi bişi olabilirki neyini kontrol ediyim ????
TwinMos 512 MB. Reduced Size MMC Multi Media Card bu 6630 la uyumluymuş sipariş verdim alıyom ben 100 ytl dijitaltrend.com dan alıyom İYİMİ
@cakal Eger uyumluysa iyi bir spariş vermişsin. Yane benim hic wav dosyası ile işim olmadı acıkcası...
@Max payne 6 adet farklı ortamlarda resim yolladım... yeterlidir herhalde
@Çakal , umut eğer kesinlikle uyuyosa gerçekten çok iyi en kısa sürede senden rapor istiorm
Arkadaşlar nokianın sitesinden fotoğraf düzenleyici uygulamasını indirdim fakat bu uygulamada 4 veya 5 çerçeve seçenekleri var bunu ekleme yapabilirmiyiz acaba?
winsome programı biraz anlatır mısın nası bişi? eğer güzelse bizde indirelm
şuan 6630 fiyatı 700ytl yazıyo doğrumudur
yazman gereken yer bura değil ama doğubankta 725-740ytl civarı bulabilrsin , tabi pazarlıksız fiyatı bu. nakit verirsen ve sıkı pazarlık yaparsan daha da iner bu fiyat..
Arkadaşlar nokianın sitesinden fotoğraf düzenleyici uygulamasını indirdim fakat bu uygulamada 4 veya 5 çerçeve seçenekleri var bunu ekleme yapabilirmiyiz acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: kam1k
winsome programı biraz anlatır mısın nası bişi? eğer güzelse bizde indirelm
Hiç olmasa uygulama türkçe fazla seçeneği olmasada iş görüyor...
eniyipazar ile ilgili açılmış 439054390 tane topic var ve kaç yerde tartıştık.. forumda bir arat istersen. eniyipazar garanti fln hiçbişey vermior , spot ürünler yane ve ayrıca ne kadar güvenlir bilinmez..
Lutfen burayıda eniyipazar tartısma alnına cevirmeyin burası sadee 6630 hakkındaki bilgiler için acılmıstır
Hepinize selam arkadaşlar bende 6630 u alalı bi kaç hafta oldu.Muhteşem bi tel başka söze gerek yok.
ben de de var, iyi telefon , tipide hoşuma gitmeye başladı
Symbian 8 programlarını hangi sitede bulabilirim?
s60 programlarının çoğunu çalıştırıyor zaten 6630
quote:
Orjinalden alıntı: LordSoth
Symbian 8 programlarını hangi sitede bulabilirim?
bu soruyu nerdeyse bende 5 6 kere sormuşumdur AMA DAHA yokmuş heralde biraz s60 la idare etcez aMa 2 3 ay sonra s80 ler çıkar İNŞALLAH ..........
Dostlarım ozlellikle symbian 8 için uretilmiş bir program bilmiyorum bile war mı?
Uygulama yüklemeden ekran koruyucu varmı varsa nerden bulabilirim? Temalarda Tmobilenin ekran korucusu var demekki normalde var sanırım...