Şimdi Ara

Nokia 6670 PC yi görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PC önceleri telefonu görürken ve memory card dan resim vs kopyalayabilirken artık olmuyor sorunu nokia destek'e yazdım ama sizlere de sormak istedim işte sorunum aşağıda, yardımcı olursanız sevinirim:

Telefonum ile birlikte gelen DKU-2 USB kablo ile bilgisayarımdan telefonuma erişip hafıza kartının içeriğini görüntüleyemiyorum.

Daha önce sorunsuz olarak kullandığım bu özelliği artık kullanamıyorum.

Kablo sürücülerini ve nokia pc suite i doğru yüklediğimden eminim, bilgisayarım klasörü altında nokia phone browser ve onun altında da noki6670 ibaresini görüyorum ama açmak için çift tıkladığımda bilgisayar kitleniyor ve memory card ve telefon hafızası karşıma gelmiyor.

Birkaç kere dku2 kablo sürücüsünü ve nokia pc suite i bilgisayarımdan kaldırıp tekrar kurmama rağmen sorun devam ediyor.

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: EMporto

Birkaç kere dku2 kablo sürücüsünü ve nokia pc suite i bilgisayarımdan kaldırıp tekrar kurmama rağmen sorun devam ediyor.

ben de tam bunu diyecektim. Aynı sorunu ben de yaşadım fakat ben de nokia6670 iconu gözükmüyodu. pc suitle dku-2 yi silip baştan yüklediğimde sorun çözülmüştü. Ama sende neden olmuyo anlamadım. Allah kolaylık versin
  • Tamam arkadaşlar sorunu çözdüm; aynı sorunu yaşayanlar için yazıyorum:

Nokia nın web sitesinden Nokia PC Suite 6.5 i indirip kurdum (bu versiyon içinde bağlantı kablosunun driverlari ile beraber geliyor) kabloyu da yukledi pc suite i de yeniledi sorun çözüldü şu an çalışıyor.

Bi sorum daha olacak, Telefonda bulunan önemli SMS lerim var bunları nasıl pc ye alırım (yedeklemekten bahsetmiyorum pc de okunabilcek şekilde alma istiyorum)

Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.