arkadaşlar aranızda bu telefonun 3g özelliğini kullanan oldu mu? 3g li internet falan takır takır çalışıyor hatta şu an piyasada 10mbps yi garanti eden tek telefon ama görüntülü konuşmaya izin vermiyor alet. Tamam kamerası arkada ama hiç değilse başkasının görüntüsünü görseydik. Niye böyle bir saçmalık yapmışlar anlamadım.
Yazılım güncellemesi ile bu sorun hallolur mu aranızda deneyen oldu mu?
bildiğim kadarıyla 6700 classic tek taraflı görüntülü konuşmayı destekliyor
6700 görüntülü konuşmayı maalesef hiç desteklemiyor arkadaşlar. bende hayal kırıklığına uğramıştım ama öyle.. görüntülü arama yapan bi telefondan kendinizi arayın, arama bile yapılmadığını göreceksiniz
turkcell3g.com da da desteklediği yazıyor ama alakası yok. Az önce uyardım, düzeltin millet mağdur olmasın diye. Çok büyük bir dezavantaj 6700 için.
Nokia Maps ile birlikte kullanılan 30 günlük GPS uygulamasının süresi bittikten sonra GPS' den ücretsiz yararlanabilmenin herhangi bir yolu varmı
quote:
Orijinalden alıntı: yakut
Nokia Maps ile birlikte kullanılan 30 günlük GPS uygulamasının süresi bittikten sonra GPS' den ücretsiz yararlanabilmenin herhangi bir yolu varmı
bende aldım sonunda hizlial dan 10 taksıtle bakalım 6500 classicten sonra nasıl gelıcek alet bana sabırsızlıkla gelmesını beklıyorum
Güle güle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: sakgoz79
bende aldım sonunda hizlial dan 10 taksıtle bakalım 6500 classicten sonra nasıl gelıcek alet bana sabırsızlıkla gelmesını beklıyorum
cok saol dostum
Ahhh ahh birde konuşma ve stand by süresi daha uzun olsaymış, anlamıyorum bu iyileştirmeyi 6303 te yapabiliyorlarsa bunu 6700 da neden yapamıyorlar...
tamamen satıs polıtıkası onuda yaparsalar kim 6303 ü alır ki? bu yuzden nokıa da teknolojıyı yuzlerce modelıne serpiştirme var malesef bir turlu voltran ı yapmıyolar ki bizde adam gibi tel kullanalım
quote:
Orijinalden alıntı: paşa 76
Ahhh ahh birde konuşma ve stand by süresi daha uzun olsaymış, anlamıyorum bu iyileştirmeyi 6303 te yapabiliyorlarsa bunu 6700 da neden yapamıyorlar...
quote:
Orijinalden alıntı: tr_karizma_54
garmin s60 için
haklısın onu atladım
quote:
Orijinalden alıntı: Rainbow
bildiğim kadarıyla 6700 classic tek taraflı görüntülü konuşmayı destekliyor
O nasıl oluyor?
iyi forumlar, bende bu telefon kullanıcılarına şu an katıldım şunu söyliyim telefonu eline alıp kullanmayanlar fazla yorum yapmasın çünkü telefon resimlerine göre çok daha karizma
birde konuda aradım ancak bulamadım bir kaç soru sorıcam
-acaba flash ı sürekli nasıl açık tutucaz,el feneri gibi(bir kere yaptım daha nasıl yaptığımı bulamadım) -birde telin acaba tıklama özelliği gibi yeni ne tür özellikleri var kısaca özetlerseniz sevinirim
bugun aldım 1 saat once 578.5 tl 0.5 i almadılar :) her neyse guzel telefon tavsiye ederim siyah ile krom arasında kaldım siyah mat bole elde guzel durmuyordu krom daha hoş
arkadaşlar bende dün aldım cihazı. gps e sadece 1 kere bağlandı orda yapmam gereken ayarlar hakkında birkaç sorum var. 1-haritalara tıklayınca haritalar indirilsin mi diye soruyor altındada 3 şecenek var "evet-ana şebeke ve hayır" hangisini secicem ve evet ile ana şebeke arasındaki fark nedir? 2-anladığım kadarı ile haritalar micro sd kartta yüklü ben yeni kart alıcam bu haritalarıda nokianın map downloader programı ile indiricem ama program hangi telefonu kullandığımızı soruyor indiriken ve 6700c yok orda. başka bir tel mi secicem?
Bu arada ben de yeni satın alan arkadaşlara sorabilir miyim:
Karanlık ortamda flaşlı çekim yaptığınızda acaba fotoğrafta mavi bir duman görüntüsü oluşuyor mu?
1)ona evet de geç hocam takılınıcak bişey diil o okadar 2)eski sd karttaki haritaları bilgisayara aktar, sonada bilgisayardan yeni sd karta aktar. uğraşmamış olursun
Arkadaşlar hanım dün telefonunu suya düşürdü. Telefon sizlere ömür :(( 6500S modeliydi. şimdi ne alsak aşamasındayız. 6220c ile 6700 arasında gidip gelliyoruz. Sizce bu iki makinanın birbirlerine göre artı ve eksileri neler??? Bizim gibi teknoloji fukarası ihtiyarları aydınlatırsanız seviniriz......