Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
    benım cok acıl yardıma ıhtıyacım var ben bugun telefoncuya sorunumu arzettım oda bana sıkıntımın caresi olarak nokia 6700c tavsiyesınde bulundu sıfırı 650tl ikinci elini 300-400 tl arası bulursun dedi

aslında sorunum kısaca şu:bızım memleketımıze aıt bır vakfımız var ve en az cep telefonu hattımızda 350 kişi kayıtlı ve biz bunlara sms yolu ile etkınlık,duyuru,cenaze,kan isteği gibi duyuruları hemserılerımıze yapıyoruz ama elımdekı telefonla sms lerı tek tek gondermem benım ıcın cok sıkıntı oluyor ve gonderme ısı uzun bır ıskenceye donusuyor.kusura bakmayın sorunumuza gecemedım asıl konu su benım ısteğım sms yazdıktan sonra telefon rehberımdekı o 350 kısıyı secıp veya rehberın tamamına gonder dıyıp tamamına tek tusla göndermek ıstıyorum.samsungda denedım fakat en fazla 20kışıye yollamayla kısıtlı telefoncuda bana rehberdekı 1000 kişiye bıle gonderır dedı

siz ne diyorsunuz gercekten coklu sms yı rehberın tamamına gonderebılıyormu?yoksa safsata mı?yoksa sınırlı kişiye mi gönderıyo
    ayrıca benım sorunuma derman olacak bır başka bir telefon önerirseniz sevinirim çok özellikli olması gerekmez sadece benı toplu sms yollama işini yapsın yeter

• Beyler cihazın ahizesinde bir sorun var.Ses gidip geliyor sürekli, çok fazla kesilme var. Turkcellde de aveada da sorun aynı. Nasıl çözebilirim bir bilginiz var mı?
  • Konuyu hortlattığım için özür dilerim ama bilen birisi var ise cevaplarsa çok sevinirim.

Telefonun ahizesinden çok az ses geliyor arka hoparlöründen de hiç ses gelmiyor. Youtube'da söküp takanların videosunu izledim ama tam olarak emin olamadım.
    arkada hoparlörü ve anteni de kapsayan bir parça var acaba ahize sesi de oradan mı geliyor. O parçayı değiştirtmem yeterli olur mu Ahize sesininde düzelmesi için?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Bu telefonu hala kullanan varmıdır .Tasarımını çok sevdim birde gsmarenada 3.5 kulaklık çıkışı yok diyor siz nasıl kulaklıkla müzik dinliyorsunuz. 2.5 mm çıkışmı koymuşlar yoksa ?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.