Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolga68

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

arkadaşlar bluetoothu acmıyor telefon kitleniyor

cihazın yazılımını yükseltin.
    bendeki şuan: V 13.10 (16-06-10) RM-470
    sorunsuz çalışıyor.

telefonu bağladım nokia internet sitesinden yazılımı indirdim ama yeni yazılım yok yazıyor. 10.50 telefondaki yazılım . yeni yazılımı neden görmüyor olabilir

arkadaşın cihazı v.7 küsürlerdeydi. telefonun menüsünden ayarlar>telefon ayarları>telefon güncelleştirmelerinden v.13.10 a yükselttik. 1. güncelleştirmede v7 den v10.50 ye yükseldi, 2. güncelleştirme sorgusunda da v10.50 den v13.10a güncellendi. toplamda 4-5 mb veri transferi olmuştur, hattına 100 mb internet tanımlıydı. internet paketi alıp cepten yapabilirsiniz yazılım yükseltme işini.
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: nemesis-83

arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim nokia 6700 classic mi yoksa 6700 slide mi hangisini alayım bi yardım edin lütfeen

6700 slide renk seçenekleri ile biraz daha genç işi. 6700 classic tarz bir stil cihazı. 100 lira fark var aralarında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: iz9427

6700 c virüs bulaşıyormu acaba ? teşekkürler

s40 yazılım var, uygulamaları da ovi store dan yaparsan yada güvenilir duyulmuş programları yüklersen virüs olayıyla karşılaşmazsın.
  • bu telefon için bilgisayarıma indirdiğim tema ve zil seslerini telefona nasıl atacağım ? hangi klasörlere transfer etmem lazım ?
  • özel bi yer yok seçeneklerden mp4 kodekli sinema filmini bile zil olarak atayabilirsin.... ses yüksekliği iyi bir telefondur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

özel bi yer yok seçeneklerden mp4 kodekli sinema filmini bile zil olarak atayabilirsin.... ses yüksekliği iyi bir telefondur

Bilgisayarımdaki bir tema dosyasının telefonda temalar kısımın aeklenmesi için nereye atmam lazım ? Telefonu bilgisayara bağladığımda bir sürü klasör çıkıyor, nereye atsam yolladığım tema çıkmıyor.
  • arkadaşlar face e nasıl girebiliriz bu telefondan ücretsiz? wifi olmadan girilebiliyomuş. başına 0 koyup giriliomuş ama bende hata veriyor. operatörünüz desteklemiyor vs diyor. AVEA kullanıcısıyım. varmı bilen?www.0.facebook.com bunu deniyorum yanlış mı acaba başka ayar mı gerekiyo yoksa?
  • arkadaşlar bilgisayarımdaki mp3'leri bu telefona nasıl atacağım, telefonu pc ye bağladığımda direkt 2 gb lık kart görünüyor, içindeki hangi klasöre gidecek. bir el atın yahu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vapor.Experience

arkadaşlar face e nasıl girebiliriz bu telefondan ücretsiz? wifi olmadan girilebiliyomuş. başına 0 koyup giriliomuş ama bende hata veriyor. operatörünüz desteklemiyor vs diyor. AVEA kullanıcısıyım. varmı bilen?www.0.facebook.com bunu deniyorum yanlış mı acaba başka ayar mı gerekiyo yoksa?

öncelikle avea wap-gprs ayarlarının yapılmış olması lazım.
    GPRSWAP yazıp 5555 e yolla, gelen ayarları kaydet.

telefonun tarayıcısından 0.facebook.com şeklinde ücretsiz girebilirsin.
    zaten üstte yazar: "Avea tarafından sağlanan ücretsiz erişim" şeklinde...

arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için çok teşekür ederim. yalnız dediğin şekilde yaptım gelen mesajda "geçersiz ayarlar silinmiştir" yazdı. müşteri hizmetlerini aradım modeli sordu. 6700 classic dedim. uyumludur şimdi mesajı yolluyorum kaydedin pin isterse 500 yazın vs dedi. yine mesaj geldiğinde uyarı şeklinde bu yazdı. ben bu telefonu almanyadan getirttim. kaydı yapıldı burda. srunsuz 1 yıldır kullanıyorum. acaba bu yüzden olabilir mi?

0.facebook şeklinde girdiğimde operatörünüz desteklemiyor diyor. ip adresini yazıyor falan. napabilrim ? tek tek el ile mi giricem acaba ayarları. Modelim classic. sürgülü kapak değil. 6700 classic

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar face e nasıl girebiliriz bu telefondan ücretsiz? wifi olmadan girilebiliyomuş. başına 0 koyup giriliomuş ama bende hata veriyor. operatörünüz desteklemiyor vs diyor. AVEA kullanıcısıyım. varmı bilen?www.0.facebook.com bunu deniyorum yanlış mı acaba başka ayar mı gerekiyo yoksa?

öncelikle avea wap-gprs ayarlarının yapılmış olması lazım.
    GPRSWAP yazıp 5555 e yolla, gelen ayarları kaydet.

telefonun tarayıcısından 0.facebook.com şeklinde ücretsiz girebilirsin.
    zaten üstte yazar: "Avea tarafından sağlanan ücretsiz erişim" şeklinde...

arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için çok teşekür ederim. yalnız dediğin şekilde yaptım gelen mesajda "geçersiz ayarlar silinmiştir" yazdı. müşteri hizmetlerini aradım modeli sordu. 6700 classic dedim. uyumludur şimdi mesajı yolluyorum kaydedin pin isterse 500 yazın vs dedi. yine mesaj geldiğinde uyarı şeklinde bu yazdı. ben bu telefonu almanyadan getirttim. kaydı yapıldı burda. srunsuz 1 yıldır kullanıyorum. acaba bu yüzden olabilir mi?

0.facebook şeklinde girdiğimde operatörünüz desteklemiyor diyor. ip adresini yazıyor falan. napabilrim ? tek tek el ile mi giricem acaba ayarları. Modelim classic. sürgülü kapak değil. 6700 classic

ayarları manuel yapmak için burayı tıklayın:http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticwapsetting&lang=tr&pagemenu=ilave.telefonayarlari&pagemenu=servisler.ayarlarservisler.ayarlar

bazı operatörler kendi sattıkları cihazın yazılımına kısıtlamalar getirebiliyor. belki de bu durum ondan kaynaklanıyordur. nokia firmware updater ile yada serviste cihazın yazılım güncellemesini yaptırırsanız sorun hallolabilir.

burada anlatılan sekmelerin çoğu benim telefonumda yok. burda anlatılan zannedersem slide olan modelin. menüsü farklı olabilir. ynede ona rağmen yapmaya çalıştım bu kez hiç girmiyor. paket veriye abone olun diyor. kırmızı ünlem çıkıyor. telefonun sürümünü güncelledim gece. 13.10 a yükselttim. almanyadan geldiği için T - Mobile erişim ayarları ile ilgili bilgi mesajı geldi. kabul etmedim. şuanda giremiyorum. sanırım erişim ayarları değişmiyor bende. herhangi bi avea merkeze götürüp sorucam. teşekür ederim ilgilendiğin için

• bende bu telden almayı düşünüyorum fakat renk konusunda çok kararsız kaldım. parlak mı alsam mat mı????
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahh88

bende bu telden almayı düşünüyorum fakat renk konusunda çok kararsız kaldım. parlak mı alsam mat mı????

Aldınmı nasıl telefon memnunmusun.
  • mat olan siyahda çizilme riski var. parlak metalik olan ise değil çizik darbede bile dikkat çekmiyor...
  • Arkadaşlar Turkcell de 520 liraya buldum fakat ben telefona Turkcell den başka hat takabilecekmiyim ona göre alıcamda.
  • Çok şık duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: karluk17

Arkadaşlar Turkcell de 520 liraya buldum fakat ben telefona Turkcell den başka hat takabilecekmiyim ona göre alıcamda.

Bilgisi olan var mı ?
  • Şarjı ne kadar gidiyor telefonuun bilen var mı.
  • Almanyadan getirttim. 1yıl oldu heralde kullanalı. çok memnunum. hiçbir sıkıntı yok. sürekli mesajlaşanlar için ideal. o kadar mesajlaşmama rağmen 3günde bir şarja takıyorum. melankolik geçirdiğim günlerde 1 hafta takmadığım oluyor :) yalnız daha evvelde söylemiştim bu telefon AVEA da kayıtlı görünmüyor. bedava facebook a girmek isteyenler falan olabilir benim gibi. müşteri hizmetlerini arayınca telefon modeliniz kayıtlı değil mesajı alıyosunuz. manuel ayar istemek içinde *999# i tuşluyosunz . 79 kuruş karşılığı mms gprs internet vs ayarları geliyo. ama gelen mesajda yazılan ayarlar nereye yazılcak bulmanız imkansız :))

Burdan tüm türkiyeye sesleniyorum :) 6700 classic kullanıpta facebook'a bedava girebilen varsa buraya yazsın. ayarları olmuyor çünkü. AVEA OPERATÖR.
  • quote:

operatörün vodafone ise ve 3G kullanıyorsan şarjı az gidiyor.

o yüzden internete bağlanmadığım zaman 3G yi kapatıyorum.

Hattı Turkcell mi almamı önerirsin.
  • quote:

hayır, istediğin operatörü kullanabilirsin.

sadece pil süresini uzatmak için taktik verdim

Teşşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.