Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denedim ses çok iyi gidiyor kulaklıktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: e_mre

Bugün aldım chrome unu turkcell bayinden 475 tl 10 taksit.
    Gerçekten klas bir telefon alıştığımda dahada iyi olacak.
    Bu arada telefonun kulaklığında mikrofon yok dikkatimi çekti aramalarda ses iyi gidiyormu kulaklıkla konuşurken?

hayırlı olsun

bugün baktım da media marktta 530 liraydı

teşekkürler
    ben kuzenimin çalıştığı turkcell bayinden aldım ve satış fiyatı 490ken bana 15 tl daha indirerek 475 ten verdi artı bir de 10 taksit yaptı sağolsun
    yalnız işin ilginç tarafı iki adım ötedeki başka turkcell bayinde telefonun fiyatı 540 tlidi

• Değerlenmeyemi başladı ne
  • Ne 530'u akakçeye girin 415 tl'den başlıyor. aynı gün kargo. Tokmak gibi telefon.
    yemişim kvksını genpasını. onlar da süründürüyor bunlar da. 100 tl ucuza almak varken niye fazla veriim ki.
    kvknın teknik servisinde çalışanlar voltran mı ki?
  • 6700 slide için ayrı bir başlık var mı ?
    yoksa burada sorayım.
    kullanan var mı ? nasıl telefondur, tavsiye eden var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Çok mesaj yazmam, müzik dinlemem, fotoğraf belki kullanabilirim. Tek istediğim şık, sağlam, fazla yer kaplamayan sar değeri düşük bir telefon. Bu telefonu tavsiye edebilir misiniz? Görüntü olarak hoşuma gitti.
  • telefonun ses kalitesi nasıl?
  • sesini ilk aldığımda beğenmiştim. bir de üstüne ses düzeltme opsiyonu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

sesini ilk aldığımda beğenmiştim. bir de üstüne ses düzeltme opsiyonu var

İyimiş.

Bu arada imzanda iyimiş teknik nimetler
  • Bu telefonda Samsung Wep 150 Bluetooth kulaklık kullanıyoruz. Ancak şöyle bir olayı var;
    daha önceki tel N70 idi. Bu telefonda önce bluetooth aktifleştirip sonra kulaklığı açtığımızda
    kulaklık otomatik bağlanıyordu.

6700'da ise önce kulaklığı açmak gerekiyor sonra teldeki bluetooth'u. Diğer kulaklık modellerinde
    böyle mi bilmiyorum ama bu şekilde sıkıntı ile karşılaşırsanız dediğim yöntemi deneyerek çözebilirsiniz.

Bir de; ses iyileştirme olayı varmış ( gürültülü ortamda konuşurken iyileştirme yapma için ) ,
    bu ayarı nereden yapıyoruz bilgi verebilir misiniz ?
  • Galeri > Ayarlar > Arama > Ses Netliği

özellikle gürültülü ortamlarda konuşmaların daha net olmasını sağlar.

@getta
    teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

Galeri > Ayarlar > Arama > Ses Netliği

özellikle gürültülü ortamlarda konuşmaların daha net olmasını sağlar.

@getta
    teşekkürler!

Yanıtınız için teşekkürler. Telefon yanımda olmadığından deneyemedim henüz.
    Acaba bu özelliğin her hangi bir dezavantajı var mı ? Sanki başka bir nokia modelinde
    buna benzer bir özellik açıldığında gürültüyü gidermek için sesi kıstığını, ve karşı tarafla
    sıkıntı yaşadandığını okuduğumu hatırlıyor gibiyim. Ama bu özellik olmayabilir de benim
    hatırladığım :)
  • Bu cihaz benim de hoşuma gitti, edineceğim galiba bir tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: sintflut

Merhaba arkadaşlar,

Ben de yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Çok mesaj yazmam, müzik dinlemem, fotoğraf belki kullanabilirim. Tek istediğim şık, sağlam, fazla yer kaplamayan sar değeri düşük bir telefon. Bu telefonu tavsiye edebilir misiniz? Görüntü olarak hoşuma gitti.

istediğiniz özelliklere uyan bir cihaz.
    şimdiden hayırlı olsun.

teşekkür ederim
  • Merhaba bu telefona sahip olan arkadaşlar ayrıntılı resim çekebilirler mi ? Teşekkürler
  • Ya bu telde sanırım yazılımsal bir hata var. Bluetooth kulaklık ( Samsung Wep150 ) eşleştirmede sorun yaşıyorum.

Önceki gün önce kulaklığı sonra telefondaki Bluetooth'u açtığımda kendiliğinden otomatik tanıyordu. Şu anda
    olmuyor ama. İllaki menüden kulaklığa bağlan denecek ki o şekilde bağlanacak. 2 adet samsung kulaklık var ve ikisinde de
    durum aynı. Başka marka kulaklık deneyemedim.

Bluetooth kulaklık kullanan arkadaşlarda da aynı sıkıntı var mı ? Yoksa hangi marka kulaklık kullanıyorsunuz ?
    Bilgi verirseniz sevinirim.
  • arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim nokia 6700 classic mi yoksa 6700 slide mi hangisini alayım bi yardım edin lütfeen
  • slide kapakları bana güven vermiyor, bir süre sonra ayarsız hale gelse bile canım sıkılır... classic her hali ile çok şık bence..
  • 6700 c virüs bulaşıyormu acaba ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

arkadaşlar bluetoothu acmıyor telefon kitleniyor

cihazın yazılımını yükseltin.
    bendeki şuan: V 13.10 (16-06-10) RM-470
    sorunsuz çalışıyor.

telefonu bağladım nokia internet sitesinden yazılımı indirdim ama yeni yazılım yok yazıyor. 10.50 telefondaki yazılım . yeni yazılımı neden görmüyor olabilir
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.