Cihaz tutulmadığından değil millet gidip daha gösterişli telefonlar alırım diyip gidip e71 e72 yada dokunmatik ekranlı telefonlar alıyorlar ama bana göre 6700 ın görünümü hepsinden daha iyi. Bir de şu var kimse telefonun sar değerine dikkat etmiyor ama asıl önemli olan sar değeri ve 6700 ın sar değeri 0.40 yani olması gereken değer e71 in sar değeri ise 1.50 bence 6700 her yönüyle üstün bir telefon
hayir dogru yazdim fransada fiyati bu, 2 saat anlasmali ayda 22 euro fatura odemeli cihaz bana 69 euoraya geldi
evet arkadaslar cevap verecek yokmu
quote:
Orijinalden alıntı: e_mre
quote:
Orijinalden alıntı: extense
herkese merhaba;
Bende Nokia 6700 Classic aldim arkadaslar gumus gorunumlu olandan, forumlarda cok arastirdim gercekten de kaliteli bir telefon, bir kac olumsuz yorum okusamda yuzde 90 ni olumluydu
aslinda 6303 ve 6700 arasinda gidip geliyordum; ama 5mp fotograf yabana atilacak gibi degildi, bugun internnetten siparis verdim 69 euro idi telin fiyati herhalde yarin yada obursu gun gelir elime,
arkadaslar bu telefona yazilim destegi varmi, gelir gelmez yazilim yuklemek gerekirmi Navigation icin birseyler yapmak lazimmi bilgilendirirseniz cok sevinirim
69 euromu yanlış yazdın herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: 15
quote:
Orijinalden alıntı: e_mre
Cihaz tutulmadığından değil millet gidip daha gösterişli telefonlar alırım diyip gidip e71 e72 yada dokunmatik ekranlı telefonlar alıyorlar ama bana göre 6700 ın görünümü hepsinden daha iyi. Bir de şu var kimse telefonun sar değerine dikkat etmiyor ama asıl önemli olan sar değeri ve 6700 ın sar değeri 0.40 yani olması gereken değer e71 in sar değeri ise 1.50 bence 6700 her yönüyle üstün bir telefon
evet hocam çok haklısın
millet sırf gösteriş olsun diye telefon alıyor.Bilmiyorlar ki aldıkları e71 in, 5800 ın sar değerinin ne kadar yüksek olduğunu
ben fiyatının 400 ün altına inmesini bekliyorum.Umarım yılbaşına kadar 400 ün altına düşer
ben de 490 a hafıza kartı ve kılıf da dahil olarak turkcell bayinden buldum daha düşük bir fiyata almak isterim ama bu telefona değer telefonun sıfırını ve garantilisini bu fiyatın altında bulmak imkansız gibi
hocam sanal reyonumdaki paralel ithalat ürünüdür ben kvk garantili üründen bahsettim
kvk garantili diye bir ibare yok zaten o fiyata kvklı ürün bulamazsın bu telefonun fiyatı düşeceği kadar düştü zaten 480 490 ın altına kvklı ürün bulabileceğini sanmıyorum.
www.sanalreyonum.com 'da satılan bütün ürünler, Sanayi Bakanlığı onaylı Resmi ithalatçı veya distribütörlerin garantisi altındadır. Satın almış olduğunu ürünler; faturalı, garanti belgeli ve kapalı kutu olarak tarafınıza gönderilmektedir.
burayı dikkatli oku resmi ithalatçı garantili diyor donanımhaberde çok tartışıldı bu konu paralel ithalat ürünüdür bu satılan ürün istersen bu siteyi ara sor bakalım ne diyecekler...
Dikkat edersen ürünün sayfasında da 2 yıl kvk garantilidir demiyor sence neden demiyor?
Paralel ithalat garantisiz anlamına gelmiyor yalnız telefonun bozulduğunda yurtdışında tamir görüyor yani telefonunda bir sorun olduğunda anlıyosun ürününün nasıl bir garanti altında olduğunu siteler göz boyamak için yazıyor 2 yıl garantilidir diye ama gerçekten kvk garantili olanlarda 2 yıl kvk ya da genpa garantilidir diye açık bir şekilde yazıyor.
bence bunu da geç 2 taksit yaptığında bile fiayı 490 a çıkıyor git ya turkcell yada vodafonedan al 20 lira daha fazla ver ama hem taksitle alırsın hem de için rahat eder
quote:
zaten telefoncudan alacağım
youtube de video izleyebiliyor muyuz peki
henüz telefonu almadım o yüzden yardımcı olamayacam.
kasanın sağlamlığından şüphe edenler için veriyorum bu bilgiyi;tel elimden 2 defa düştü ve herhangi bir deformasyon olmadı çizilme dahil ayrıca bir fonksiyonuda bozulmadı taktir ettim.
ben cep telini sadece konuşmak(konuşma sesi kalitesi tartışılmaz) mesaj yazmak(mesaj yazımı gayet kolay ve kullanışlı) ve kamerası (kamera ve videosundan çok memnunum) için aldım almışkende karizması olsun dedim bunu aldım soruna cvp veremiycem üzgünüm
Ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Gayet memnun kalınacak bir ürün. Fakat bende nedense aksilikler üst üste geldi hep. İlk basta telefonun ekranı bozuldu, garantiye yolladım haliyle. 15 günde geri geldi(15 gun eski telefonla abuk sapuk takılmak zorunda kaldım). Gelir gelmez bir baktım ekranın içinde siyah leke var. Aradım bir fırca kaydım, yollayın hallederiz dediler :D yaw 15 gun dile kolay yollanır mı tekrar. Fazla zararı olmadıgından kullanmaya devam ettim. KPSS sınavı ıcın okul bakacam, bir baktım GPS calısmıyor. Dedim herhalde anlıktır, hakikaten de zamanla calısmıyor. Onu da hadi olsun dedim. Malumunuz 15 gun eski telefonla gecirmek bir azap. Sonunda bayramdan once rehberim gitti. Garantiye yollamak zorunda kaldım. Bakalım nasıl geri yollayacaklar ama değiştirmeye sıcak bakmıyorlar.
Bunları urunden sogumanız için yazmıyorum. Malesef sizi ne kadar kale aldıklarını anlamanız için bir deneyimimi paylasıyorum. Ürün gayet basarılı, buyuk ıhtımalle bu terslik bana denk geldi. Ama ürünün ha bire arızalanması ve garanti kapsamındaki ürünü değiştirmek istememeleri nokia ya yakısmayan bir tavır. Daha komiği ise ürünü her seferinde format atmaları. Yani bilirsiniz bilgisayarda zamanla yavaslama oldu mu hepimiz formatı cakarız pc hızlanır. Bunlar da sorunu bulamıyorlar :D diyorlar bir format atalım kesin düzelir :D Hadi neyse bizim ürün 500-600 tl. Bir de iphone'u arızalanıp da serviste kuyruk bekleyenlere şimdiden gecmiş olsun demek istiyorum.
Sizin de basınıza bayagı dert gelmiş gecmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Tkey
Ürünü yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Gayet memnun kalınacak bir ürün. Fakat bende nedense aksilikler üst üste geldi hep. İlk basta telefonun ekranı bozuldu, garantiye yolladım haliyle. 15 günde geri geldi(15 gun eski telefonla abuk sapuk takılmak zorunda kaldım). Gelir gelmez bir baktım ekranın içinde siyah leke var. Aradım bir fırca kaydım, yollayın hallederiz dediler :D yaw 15 gun dile kolay yollanır mı tekrar. Fazla zararı olmadıgından kullanmaya devam ettim. KPSS sınavı ıcın okul bakacam, bir baktım GPS calısmıyor. Dedim herhalde anlıktır, hakikaten de zamanla calısmıyor. Onu da hadi olsun dedim. Malumunuz 15 gun eski telefonla gecirmek bir azap. Sonunda bayramdan once rehberim gitti. Garantiye yollamak zorunda kaldım. Bakalım nasıl geri yollayacaklar ama değiştirmeye sıcak bakmıyorlar.
Bunları urunden sogumanız için yazmıyorum. Malesef sizi ne kadar kale aldıklarını anlamanız için bir deneyimimi paylasıyorum. Ürün gayet basarılı, buyuk ıhtımalle bu terslik bana denk geldi. Ama ürünün ha bire arızalanması ve garanti kapsamındaki ürünü değiştirmek istememeleri nokia ya yakısmayan bir tavır. Daha komiği ise ürünü her seferinde format atmaları. Yani bilirsiniz bilgisayarda zamanla yavaslama oldu mu hepimiz formatı cakarız pc hızlanır. Bunlar da sorunu bulamıyorlar :D diyorlar bir format atalım kesin düzelir :D Hadi neyse bizim ürün 500-600 tl. Bir de iphone'u arızalanıp da serviste kuyruk bekleyenlere şimdiden gecmiş olsun demek istiyorum.
geçmiş olsun.fabrika hatası bir durum söz konusu size denk gelmiş her üründe olduğu gibi otomobilde dahil malesef üzücü aksilikler çıkmaktadır.direk değişime gitmeleri gerekirdi bende kınıyorum
bu 6700 aldım tlf alalı 4 ay oldu 2 .kes servise verdim bıktım en sonunda satmayı düşünüyorum ekranından çok sıkıntı yaşadım bunu satıp x6 almayı düşünüyorum inş şansımız onda tutar kesinlikle tavsiye etmiyorum 6700
4 aydır kullanıyorum 2 defa yere düştü bırak kırılıp bozulmayı çizik bile olmadı kesinlikle tavsiye ediyorum 6700
bu işler birazda şans işi.adam sıfır arabaya 40-50binlira veriyor servisten çıkamıyor sadece telefonlar için geçerli değil
slm lar cihazi bugun aldim yalniz guncel surum 10.50 diyor
ama sitesinde 13.10 gordum bircok iyilestirme varmis
yukleyemiyorum nedendir bilen varmi arkadaslar
quote:
Orijinalden alıntı: 15 zaten telefoncudan alacağım
telefonun flash sürümü eski olduğundan büyük bir ihtimalle videoda izleyemezsin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock
quote:
Orijinalden alıntı: 15 zaten telefoncudan alacağım
telefonun flash sürümü eski olduğundan büyük bir ihtimalle videoda izleyemezsin.
yeni sürümü yok mu
yok hocam nokia'ların nerdeyse hepsinde böyle..fakat yeni çıkacak olan N8'de bu sorunun giderilmesi bekleniyor :)