Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 15

quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

quote:

quote:

quote:

zaten telefoncudan alacağım

youtube de video izleyebiliyor muyuz peki

telefonun flash sürümü eski olduğundan büyük bir ihtimalle videoda izleyemezsin.

yeni sürümü yok mu

yok hocam nokia'ların nerdeyse hepsinde böyle..fakat yeni çıkacak olan N8'de bu sorunun giderilmesi bekleniyor :)

o zaman o internet neye yarar

eskiden işe yarıyordu.S60 işletim sistemi kullanan teller için Skyfire programı vardı.internetteki her türlü videoyu oynatabiliyordu(facebook ,youtube vb.).fakat o da türkiye'den desteğini çekti..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zaten telefoncudan alacağım

youtube de video izleyebiliyor muyuz peki

telefonun flash sürümü eski olduğundan büyük bir ihtimalle videoda izleyemezsin.

yeni sürümü yok mu

yok hocam nokia'ların nerdeyse hepsinde böyle..fakat yeni çıkacak olan N8'de bu sorunun giderilmesi bekleniyor :)

o zaman o internet neye yarar

eskiden işe yarıyordu.S60 işletim sistemi kullanan teller için Skyfire programı vardı.internetteki her türlü videoyu oynatabiliyordu(facebook ,youtube vb.).fakat o da türkiye'den desteğini çekti..

5800 daki video izleme yöntemleri bunda da işe yarar mı peki

bi kaç arkadaş forumda paylaşmıştı ama

sende skyfire'dan bahsediyorsun zaten :) ne yazıkki artık o yöntem de işe yaramıyor.işe yarasa bile bildiğim kadarıyla 6700'la uyumlu değil program.

• arkadaslar bu son yazilimi yukleyen yokmu aranizda

13.10 olani ?
  • kameranin oldugu yerde evet biraz bastirdinmi, gicirdiyor icine girecekmis gibi simdi orada ses için tus takimida var belki hassas bolge oldugu icindir, demekki butun cihazlrda bu var

Arkadaslar bu cihaza 13.10 yazilimini atan bir kullanici yokmu
    quote:

Orijinalden alıntı: neyzen786

quote:

kulaklığı kullanmadığım için o konuda birşey diyemiyorum ama mevcut ses ayarlarının dışında ekstra bir ses dalgası olacağını sanmıyorum.batarya kapağında en ufak bir esneme yok sadece kamewra etrafındaki metal bölümde bastırınca hafif oynama mevcut.

cihazdan çok memnunum çok kullanışlı,kendini gösteren özel kaliteli ve nadir cihazlardan birtanesi.

bu kameranın olduğu üst kapaktaki oynamayı nokiaya gösterdim bi darbe almadıysa ücretsiz değiştirilir garantiyle dediler. Telefonu yeni aldım zaten bi darbesi yok dedim bırakın yapalım dediler ama başka telefonum yoktu bırakamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extense -- 12 Eylül 2010; 2:35:55 >

• bence foto gayet basarili

• Selam, telefonu bir arkadaşım dün akşam media markt tan almış, eve gelmiş, sim kartını takıp şarja bırakmış, şarjdayken telefon gelmiş, 2 dk kadar konuştuktan sonra tel kapanmış, kapanış o kapanış, bir daha açılmıyor, biraz önce beni aradı, durumu anlattı, içinde hastalarının no ları filan varmış, -telefon sorun değil, önemli olan numaralarım- diyor, yoksa zor durumda kalıcam filan dedi.

Media Markt a götürmüş bu sabah, -telefonu değiştirelim ama no lar için yapacak bişi yok- demişler, o da beni aradı işte ne yapabiliriz die, bende size soruyorum, ne yapabiliriz bu cihaza, cihaz hiç bir şekilde açılmıyor, yardımlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler...
  • hocam bahsettiğiniz arkadaş için geçmiş olsun benim şahsen hiç bir fikrim yok
    ben de videoları bilgisayara yüklüyorum ancak videoların sesi çıkmıyor. bu durumu nasıl aşabilirim. yardım bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: extense

arkadaslar bu son yazilimi yukleyen yokmu aranizda

13.10 olani ?

Sitede hala product code 'u girince 10.50 olan revizyonu gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cideliöğretmen

hocam bahsettiğiniz arkadaş için geçmiş olsun benim şahsen hiç bir fikrim yok
    ben de videoları bilgisayara yüklüyorum ancak videoların sesi çıkmıyor. bu durumu nasıl aşabilirim. yardım bekliyorum...

sesind e çıkması için bilgisayarına codec paketi yükleyeceksin.
  • Dün Turkcell bayisinden 10 taksit 510 tl ye mat steel kasalı 6700 classic aldık. kasası çok kaliteli. hemde parmak izi bırakmıyor. ancak nokia nın sitesine girdiğimde ücretsiz navigasyon için software inin 13.10 olması gerektiğini yazmışlar. ancak bu telefonun ki 10.50. nokia softwave updater programı en son versiyon olarak 10.50 yi göstertiyor. nasıl 13.10 u yükleyebiliriz. acaba nokia shop a gitsek yüklerlermiki yoksa elinizde sürüm en son sürüm derler mi ?
  • hiç mi bu telefonu kullanan yok. :) sayfa 1 günde 4. sayfaya kadar gerilemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbonurcan

Dün Turkcell bayisinden 10 taksit 510 tl ye mat steel kasalı 6700 classic aldık. kasası çok kaliteli. hemde parmak izi bırakmıyor. ancak nokia nın sitesine girdiğimde ücretsiz navigasyon için software inin 13.10 olması gerektiğini yazmışlar. ancak bu telefonun ki 10.50. nokia softwave updater programı en son versiyon olarak 10.50 yi göstertiyor. nasıl 13.10 u yükleyebiliriz. acaba nokia shop a gitsek yüklerlermiki yoksa elinizde sürüm en son sürüm derler mi ?

Nokia Shopta her zaman en güncel sürümü yüklüyorlarmış.gitmende fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbonurcan

hiç mi bu telefonu kullanan yok. :) sayfa 1 günde 4. sayfaya kadar gerilemiş

ele ayağa düşen bir model değil..
  • Ben bu telefonu alıcam fakat renk tercihi yapamadım bir türlü, siyahı kafadan eledim bronzuna da baktım fakat o da artık hoşuma gitmiyor ya parlak gri ya da mat gri rengini alıcam hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

bugün iki modelini inceledim:
    1. çelik pırıltılı arka kapağı da metal standart işletim sistemli pratik, ön kamerasız
    2. siyah, arka kapağı da siyah plastik, symbian, 3g, ön kameralı

ben 1. sini aldım. hem şık hem de ofisde zamanla yavaşlayıp beni çıldırtmayacak bir telefon olsun dedim.

memnun kaldım

Arkadaşlar bu doğrumu farklı renklerde farklı özelliklermi var bu nerden çıktı?????
  • tasarımı ve özellikleri süper bir telefon kameresıda harika 5.0megapiksel
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_mre

quote:

1. çelik pırıltılı arka kapağı da metal standart işletim sistemli pratik, ön kamerasız

ben 1. sini aldım. hem şık hem de ofisde zamanla yavaşlayıp beni çıldırtmayacak bir telefon olsun dedim.

memnun kaldım

Arkadaşlar bu doğrumu farklı renklerde farklı özelliklermi var bu nerden çıktı?????

Böyle bişey yok

renk olarak parlak metalik olanı tavsiye ediyorum biraz parmak izi bırakır ama hem temizlenmesi kolay hemde diğer renklere göre daha şık.

• quote:

Orijinalden alıntı: global7*

quote:

Orijinalden alıntı: e_mre

quote:

memnun kaldım

Böyle bişey yok

renk olarak parlak metalik olanı tavsiye ediyorum biraz parmak izi bırakır ama hem temizlenmesi kolay hemde diğer renklere göre daha şık.

Hocam valla ilk başta çok şaşırmıştım bu yorumu görünce bi an dedim olabilirmi
    Renk konusunda ben de parlak metalik rengini almak istiyorum ama tek kafama takılan ayna gibi parlaması ama şuda bir gerçekki ne siyah ne de bronz rengi bu telefonun kalitesini yansıtmıyor bence.

• arkadaşlar bluetoothu acmıyor telefon kitleniyor
  • Bugün aldım chrome unu turkcell bayinden 475 tl 10 taksit.
    Gerçekten klas bir telefon alıştığımda dahada iyi olacak.
    Bu arada telefonun kulaklığında mikrofon yok dikkatimi çekti aramalarda ses iyi gidiyormu kulaklıkla konuşurken?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.