Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende gümüş 6700 Classic almak istiyorum,en iyi fiyata nerden alabilirim telefonum bozuldu acil almak istiyorum..
  • ben akakce gibi genel fiyat arama sitelerinden bakıp daha sonra mağzalara gidiyorum. bölece nereye kadar pazarlık yapacağım hakkında bir fikrim oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali282

hoparlor sesı nasıldır beyler bi cvp verin ya.

höparlor sesi gayet iyi. yeni aldığım 2690 ı 6700 ile değiştirmek istiyorum ama bence de biraz gereksiz pahalı bir telefon. yerine 6303 düşünülebilir. benim için en önemli konu telefonun sesi, hem çalarken yüksek çıkması hem de konuşurken iyi ses vermesi. sanırım kulaklarım artık ağır işitmeye başladı :)

hoparlör ses seviyeleri aynı olsa düşünmeden 6303i yi alırdım ancak sanırım 6700 de ses biraz daha yüksek gibi...yine de tam karar veremiyorum.
  • 3 gün önce Almanya'dan getirttim. Kullanıyorum koyu gri olanı. Çok şık, güzel.

Yalnız sormak istediğim bir soru var.

nokia.com.tr 'de cihazın son yazılım sürümümün 13.10 olduğu yazıyor.

nokiasoftwareupdater 'ı indirin diyor. İndiriyorum güncelleme için cihazı tarıyor ve zaten son sürüm (10.50) mevcut diyor.

Varmı bu konuda takılan başka birisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapor.Experience -- 25 Ağustos 2010; 16:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

ben akakce gibi genel fiyat arama sitelerinden bakıp daha sonra mağzalara gidiyorum. bölece nereye kadar pazarlık yapacağım hakkında bir fikrim oluyor.

mesela siz almak isteseydiniz kısaca nasıl bir yol izlerdiniz,neredeki mağzaları dolaşırdınız??
    Birde bu KVK yada genpa garantisi dışındaki telefonları almak nasıldır nerdeyse 100TL fark ediyor,spot değiller galiba
  • ben zaten yaptığımı yazdım. telefonda garanti önemli olmakla beraber satın alınacak mağza hakkında bir şey diyemiyorum, çünkü büyük bir mağzanın satışla ilgilenmek istemeyen satıcısı başından sallarken, küçük bir mağzanın patronu eline makinayı alıp olabileceği fiyatı uzun uzun anlatıyor. eğer pazarlık öncesi de netten araştırmanızı yapmışsanız bence içinize sindiği yerde pazarlığı neticelendirip satın alın.

bir önemli noktada ticaretin tarafların razı olduğu o anda doğması gerçeği... daha sonrasında elbette o model ucuzlayacak... beklemekle o anda almak arasındaki kırılma noktası sizin talep etmenizdir.
  • bu telefonun çelik kasa olması ve şıklığı yanında diğer bir önemli yanı sar değerinin piyasadaki en düşük model olmasıdır 0,41
  • Arkadaşlar telefonu alalı 15 gün oldu tuş takımı üzerindeki mat metal şeritlerde kararma gibi siyahlıklar olmaya başladı. Önce leke mi oldu diye düşündüm ama silmeme rağmen kararmalar gitmedi. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu? Kullanmaya dayalı bir şey gibi gözüküyor ama kılıf kullanıyorum. Temiz kullanıyorum telefonu. Tavsiyeleriniz var mı ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprcn

Arkadaşlar telefonu alalı 15 gün oldu tuş takımı üzerindeki mat metal şeritlerde kararma gibi siyahlıklar olmaya başladı. Önce leke mi oldu diye düşündüm ama silmeme rağmen kararmalar gitmedi. Böyle birşeyle karşılaşan oldu mu? Kullanmaya dayalı bir şey gibi gözüküyor ama kılıf kullanıyorum. Temiz kullanıyorum telefonu. Tavsiyeleriniz var mı ne yapmalıyım?

arkadaşım o bendede oldu ve hepsinde böyle ve ezildiği için tuş takımını değiştirmiştim orjinali ile ondada aynısı oldu yani anormal birşey yok zaten rahatsız edici bişey değil kafana takma
  • Arkadaşlar ben de turkcell bayinden 6700 bronz rengini 490 tlye buldum almak istiyorum bariz bir şikayeti olan varmı telefon çok hoşuma gitti sar değeri de çok düşük daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_mre

Arkadaşlar ben de turkcell bayinden 6700 bronz rengini 490 tlye buldum almak istiyorum bariz bir şikayeti olan varmı telefon çok hoşuma gitti sar değeri de çok düşük daha ne olsun.

bronzuda güzel,parmak izi yapmaz.cihaz sağlam ve şık,sen söylemişsin işte daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15
    arkadaşlar bu telefonun kamerası nasıl,flaş etkili mi
    ses düzeyi yüksek mi

sar değeri düşük olduğu için almayı düşünüyorum

kamerası gündüz çekimlerinde gayet başarılı.gece çekimlerinde flaşı xenon flaş kadar iyi olmasada led flaşa göre yeterli seviyede.hoparlörlerden çok yüksek ses beklemeyin ses seviyesi orta seviyelerde ama ses berrak ve kaliteli.tavsiye edebileceğim bir telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang__TR -- 4 Eylül 2010; 22:22:33 >
  • tuş takımı sert hocam cok mesaj yazacaksan biraz zorlar senı ama zamanla yumusar die düşünüyorum.. bu arada dün aldım kahverengini bu telin çok şık.. ama buna nası full bedava navigasyon kurucaz..
  • Ben de alacam bu telefonun bronz renginden hakkaten çok güzel bir telefon gittim baktım fiyatı da şu sıralar iyice geriledi bu hafta içinde alacam bronz renginden
  • selam arkadaşlar
    ben de 6700 almayı düşünüyorum fakat forumlarda genelde olumsuz şeyleryazmışlar. Bu forumda pek yok gerçi ama...
    Bazı forumlarda sakın yaklaşmayın, yok efendim bir ayda bozuldu, tuş takımı hemen eskidi, şebeke problemi gibi şeyler yazmışlar. Telefonun siyahından almak istiyorum. Cidden tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cideliöğretmen

selam arkadaşlar
    ben de 6700 almayı düşünüyorum fakat forumlarda genelde olumsuz şeyleryazmışlar. Bu forumda pek yok gerçi ama...
    Bazı forumlarda sakın yaklaşmayın, yok efendim bir ayda bozuldu, tuş takımı hemen eskidi, şebeke problemi gibi şeyler yazmışlar. Telefonun siyahından almak istiyorum. Cidden tavsiye eder misiniz?

3 aydan fazla oldu kullanıyorum cidden iyi cihaz ve tavsiye ederim.sar değeri düşük-soyulacak problemi olmayan paslanmaz çelik kasa-şık dizayn-5mp kaliteli kamera-kaliteli konuşma sesi-şebeke problemi asla yok-müzik sesi çıkışı yüksek ve kaliteli-ve kim görürse görsün eline alıp inceleyen herkes beğeniyor beğenilmeyecek bir cihaz değil o paranın tam karşılığı bence.cep telefonunu telefon+kamera olarak görenler için ideal bir karizma cihaz. tuş takımına açıklık getireyim ortasındaki 3 çizgi bir kaç gün sonra parlaklığını yitiriyor ve gümüş rengin diğer alternatifi olan mat gümüş renk gibi bir renk oluyor ama görüntüde bir rahatsızlık vermiyor yani eskime falan söz konusu değil,ki tuç takımı beyaz aydınlatması çok başarılı ve parlak.ben 508 tl peşin fiyatına 8 taksitle aldım ve çok memnunum parasını fazlasıyla hak ediyor.

• tek flaşla bile çok başarılı foto çekiyor.

boşver tutulmasın herkesde olmasın
  • herkese merhaba;

Bende Nokia 6700 Classic aldim arkadaslar gumus gorunumlu olandan, forumlarda cok arastirdim gercekten de kaliteli bir telefon, bir kac olumsuz yorum okusamda yuzde 90 ni olumluydu

aslinda 6303 ve 6700 arasinda gidip geliyordum; ama 5mp fotograf yabana atilacak gibi degildi, bugun internnetten siparis verdim 69 euro idi telin fiyati herhalde yarin yada obursu gun gelir elime,

arkadaslar bu telefona yazilim destegi varmi, gelir gelmez yazilim yuklemek gerekirmi Navigation icin birseyler yapmak lazimmi bilgilendirirseniz cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: extense

herkese merhaba;

Bende Nokia 6700 Classic aldim arkadaslar gumus gorunumlu olandan, forumlarda cok arastirdim gercekten de kaliteli bir telefon, bir kac olumsuz yorum okusamda yuzde 90 ni olumluydu

aslinda 6303 ve 6700 arasinda gidip geliyordum; ama 5mp fotograf yabana atilacak gibi degildi, bugun internnetten siparis verdim 69 euro idi telin fiyati herhalde yarin yada obursu gun gelir elime,

arkadaslar bu telefona yazilim destegi varmi, gelir gelmez yazilim yuklemek gerekirmi Navigation icin birseyler yapmak lazimmi bilgilendirirseniz cok sevinirim

69 euromu yanlış yazdın herhalde
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.