Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arka kapak tam oturmuyor gibi ... esneklik var ve tuş takımını kullanırken bu esneklik farkettiriyor biraz tıkırdıyor.. nokia servisine sorduğumda bunun 6700 larda yapısal olduğunu ...esneklik olduğunu söyledi...

sizdede aynı durum varmı

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19941907

Arkadaşlar dün 6700C aldık. Telefondan çok memnunum kasası falan çok sağlam. Ama aldıktan sonra eve gelince birde baktım ki batarya kapağının sol tarafı biraz oynama yapıyor yani üstüne biraz bastırınca yaylanma yapıyor. Tuşlara falan basarken hafif bi rahatsızlık verdi bu durum. Geri götürdük adam bana bu bütün 6700'larda var dedi. Kapağın altındaki yaydan kaynaklandığını söyledi. Sorun değilmiş yani. Sizde de var mı bu bahsettiğim şey. daha açık bir şekilde anlatmak gerekirse 3,6,9 tuşlarına falan basarken hafif bir yaylanma oluyor. Yaşayan var mı bunu ??

heralde sorunumuz benzer buda 6700 larda arka kapak sorunu olduğunu gösteriyor
  • bende henüz öyle bir sorun oluşmadı ama kapağın üst kısmına yani kamerayı çevreleyen kısıma dokununca çok hafif oynama yapıyor normal sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

Arkadaslar telefonun arkasında 5.0 yaZan yere bastirinca gevsekmi tıkır tıkır ses cikartiyormu:(

bendede var bu gıcırdama ama bilerek bastırdığın zaman hissediyorsun onun dışında normal kullanmda oraya pek temas edilmiyor
  • Çok beğenerek kullandığım bir cihaz.
  • arkadaşlar cihazla gelen kulaklığın sesi iyi değil sesi artırmak içib yapabileceğimiz bir ayar varmı veya kulaklık tavsiyeniz varmı

birde batarya hapağının 1-4-7 tuşların olduğu tarafta hafifbir esneme oluyor sizdede aynı problem varmı

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOODTEACHER

arkadaşlar cihazla gelen kulaklığın sesi iyi değil sesi artırmak içib yapabileceğimiz bir ayar varmı veya kulaklık tavsiyeniz varmı

birde batarya hapağının 1-4-7 tuşların olduğu tarafta hafifbir esneme oluyor sizdede aynı problem varmı

saygılar

kulaklığı kullanmadığım için o konuda birşey diyemiyorum ama mevcut ses ayarlarının dışında ekstra bir ses dalgası olacağını sanmıyorum.batarya kapağında en ufak bir esneme yok sadece kamewra etrafındaki metal bölümde bastırınca hafif oynama mevcut.

cihazdan çok memnunum çok kullanışlı,kendini gösteren özel kaliteli ve nadir cihazlardan birtanesi.
  • Arkadaşlar bu cihazda konuşurken kaydetme özelliği varmı? varsa nasıl işliyor acaba?
  • arkadaşlar ben haritayı bir türlü aktif edemedim.. internete bağlanamıyorum bütün ayarları yaptım ama olmadı. yada bana başka bir gps programı linki verirseniz sevinirim..
  • Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? Sağolun.
  • telefonda 3g var fakat önde kamera yok..arkadaki kamerasıyla görüntülü görüşme yapmak mümkünmü ??
  • quote:

kulaklığı kullanmadığım için o konuda birşey diyemiyorum ama mevcut ses ayarlarının dışında ekstra bir ses dalgası olacağını sanmıyorum.batarya kapağında en ufak bir esneme yok sadece kamewra etrafındaki metal bölümde bastırınca hafif oynama mevcut.

cihazdan çok memnunum çok kullanışlı,kendini gösteren özel kaliteli ve nadir cihazlardan birtanesi.

bu kameranın olduğu üst kapaktaki oynamayı nokiaya gösterdim bi darbe almadıysa ücretsiz değiştirilir garantiyle dediler. Telefonu yeni aldım zaten bi darbesi yok dedim bırakın yapalım dediler ama başka telefonum yoktu bırakamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyzen786 -- 17 Ağustos 2010; 1:13:32 >
  • Selamunaleykum Arkadaşlar cok kaliteli hoparlör sesi olan ve güzel foto çeken bir telefon arıyorum.Bu telefonu önerir misiniz? Veya öneriniz ne olur? sonyericson w995,k850 ve nokia 5530 seçenekler arasında.siz 6700c dahil bu telefonlar arasında kriterime uygun en iyisi hangi modeldir?çok tşkler.
  • Merhaba arkadaslar. Bende gecen cumartesi vatanbilgisayar'dan 475 tl'ye metalik gri rengini aldım. 4 numaralı tusa basarken ufak bır gıcırtı gelıyor sankı araya ufak bır poset parcası sıkısmıs gıbı bır gıcırtı. dıger tslarda olmuyor. Boyle bır seyle karsılasan oldumu aranızda. Bu bır sorunmudur sizce.Azda olsa ınsan kıllanıyor ama bunun ıcınde degısım yaparlar mı onuda bılemıyorum.
  • hoparlor sesı nasıldır beyler bi cvp verin ya.
  • oldukca iyi.hem yuksek hem de kaliteli ses cıkıyor.ama bataryasının kucuk olması dolayısıyla tıtresımıde zayıf kalmıs.cok dıkkatlı bır ınsan degılsenız tıtresımını duymakta zorluk cekebılırsnız. ancak ses gayet ıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprcn
    Merhaba arkadaslar. Bende gecen cumartesi vatanbilgisayar'dan 475 tl'ye metalik gri rengini aldım. 4 numaralı tusa basarken ufak bır gıcırtı gelıyor sankı araya ufak bır poset parcası sıkısmıs gıbı bır gıcırtı. dıger tslarda olmuyor. Boyle bır seyle karsılasan oldumu aranızda. Bu bır sorunmudur sizce.Azda olsa ınsan kıllanıyor ama bunun ıcınde degısım yaparlar mı onuda bılemıyorum.

Genelinde 6700'larda arka kapak gıcırdama problemi var.Yine de bi garantiye danışmanızda fayda var ,belki kapağı değiştirebilirler.Sonuçtan bizi de haberdar ederseniz sevinirim.
  • Yok benim sorunum kapak ile ilgili değil. O bahsedilen arka kapaktaki gevşekliik yok bende. Benim bahsettiğim gıcırdama tuş takımından kaynaklanıyo. Sanıyorum buda tuş takımının doğasından kaynaklanıyor çünkü bu telefonda bir tusa basınca butun tus takımı paneli birbirine baglantılı oldugu icin oynuyor.Buda cok ufak bır gıcırdama yapıyor. Belki bu dedıgım sorun sızlerde yoktur belkıde dıkkat edılmemıstır. Aslında kafaya takılacak bırsey gıbı durmuyor ama telefonun genel bır sorunumu yoksa bana mı denk geldı dıye sormak ıstedım.
  • arkadaşalar 6700 arka kapata tuş takımını kullanırken olan esneme sorunu için 15 gün serviste kaldı sorun yaratan parça değişti yazmışlar servis kağıdına %90 halletmişler problemi
  • arka kapak oynaması yapanlar bencede servise vermeli ama kamera etrafındaki metalin hafif esnemesi gayet doğal bir problem değil ayrıca tuş gıcırtısı bendede 6 numarada ortaya çıktı ilk aldığımda yoktu ama o kadarcık gıcırtıdan bişey olmaz diyorum.

Almayı düşünenler ses ve fotoğraf kalitesinden şüphe duymasınlar çünkü çok iyi ayrıca cihazın karizması bambaşka.bu arada telefonda konuşurken seçeneklerden kaydet dedikten sonra ses kaydı yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.